Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu transfer bitecek diye konuştular. Bu durumda mendy kalırsa onu biraz daha önde düşünüyor dediler. O zaman puartes geldiği denklemde

mendy, benjamin , puartes

değişik bir merkez olur.

ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• mendy---benjamin----puartes

zupkov---agusto---?????

sola hareketli bir adam alınsa en azından durağan takım izlemekten kurtuluruz.

Yorum

• Diğer takımlar peş peşe transfer üstüne transfer açıklıyor.Erto nerdesin perişan ettin takımı...

Yorum

• 2017-8 özetlerini izliyorum ne kadar zevkli maçlar.

ömür,yazıcı,olcay,ndoye,burak,sosa,kucka,onazi,par eira takım resmen akıyor.

ndoye acayip kaçırıyor ama oyuna etkisi muazzam. yusuf ve ömür ün prime zamanları.

Takım insanı acayip heyecanlandırıyor.

Hey gidi nerden nereye geldik.

Yorum

• Edit.........
            En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Saul Niguez H.O Allah utandırmasın inşallah.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Bugun saat 17.00 daki Iran takimi Zob Ahan Isfehan ile oynanacak mac Trtsporda yayinlanacak. Haberlerde Tekke nin Mendy yi on numarada denedigi daha fazla seebestlik verdigi ve Mendy nin de hazirlik macinda attigi golun bununla alakali oldugu yaziyor. Fransada kume dusen St Etienne nin 1.65 boyundaki Fasli ortasahasi Bouchouari icin kulubu 5 milyon isteyince bizimkiler beklemeye gecmisler. Rizespor ile ayarlanan hazirlik maci iptal olacakmis. Stadda tadilat varmis. Baska zamanda olmuyor cunku Rizenin takvimi uymuyor. Tesislerde baska bir takimla mac oynanmasi gundeme gelebilir.
              En son jpositve tarafından düzenlendi; 6 gün önce.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sikebahceye satilmamasi kesinlikle dogru...7-8 mio. € ya avrupaya gitsin ama bence ugurcanda o vizyon yok...türkiyede takilayim kafasinda..zaten avrupada oynayamaz...cok hata yapiyor...
                Hata yapmasını geçtim. Çocuk iyi kaleci. Bunu tartışmam, tartışmak isteyenle de tartışmam. O yüzden geçiyorum.

Novak ve Sosa gibi serbest kalıp giderse, doğru mu?

Veya Ahmetcan gibi, önce Avrupa, sonra İstanbul yaparsa normal mi?
                ​​​
                bahadır2561 Sorularım sana da dostum. O yorumuna cevap yazamıyorum. Buradan iletiyorum.

Allah aşkına, şu başkan olacak herifin beceriksizliğini, muhteşem bir duruş göstermiş gibi sunmayın. A Spor'a "Fransa'dayım, çok yoğunum" deyip bağlanan, beş dakikada kırk yalan söyleyen, kaptanına bir hafta küfrettiren bir şahsiyetsizden bahsediyoruz. Yok doğru yapmış, büyük kararmış, şöyle karaktermiş, Yağız'a haddini bildirmiş... Tamam, ben ikna oldum beyler. Başkanınız muhteşem Süleyman gibi. 20 yerine dediğiniz gibi 5'e, 6'ya satması beni şaşırtmaz. Tam Ertuğrulluk hareket. İklik adama on verir, onluk adamı ikiye satar.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• bahadır2561
                  bahadır2561 yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Dostum ben başkanın hareketine ilişkin herhangi bir yorumda bulunmadım. Şu haldeki başkanı övecek değilim de.

Bem nihayetinde şb’ye satılmaması gerektiğini doğru buluyorum. 6-7’ye Avrupa’ya gönderilebilir.

Haddini bildirmiş vs. tipte yorum yapmadığım için o yazdığın kısmı üstüme almıyorum.

Başkan sen, ben ya da bir başkası da olsa Uğurcan’ı şb’ye satamaz. Benim demek istediğim bu. Bu mesaja ilişkin de başkanı övmüşüm vb. anlamı çıkmıyor. Bu anlamın çıkmadığını sen de gayet iyi biliyorsun.

Ben başkan olsam kadrodışı bırakıp sonra da Avrupa’ya postalardım o ayrı

• Saul işine soğuktum ama olduysa hayırlı olsun demek düşer. Umarım kendini bulduğu bir dönemi yaşar ve büyük katkı alırız.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugun saat 17.00 daki Iran takimi Zob Ahan Isfehan ile oynanacak mac Trtsporda yayinlanacak. Haberlerde Tekke nin Mendy yi on numarada denedigi daha fazla seebestlik verdigi ve Mendy nin de hazirlik macinda attigi golun bununla alakali oldugu yaziyor. Fransada kume dusen St Etienne nin 1.65 boyundaki Fasli ortasahasi Bouchouari icin kulubu 5 milyon isteyince bizimkiler beklemeye gecmisler. Rizespor ile ayarlanan hazirlik maci iptal olacakmis. Stadda tadilat varmis. Baska zamanda olmuyor cunku Rizenin takvimi uymuyor. Tesislerde baska bir takimla mac oynanmasi gundeme gelebilir.
                  Folcarelli Erzurum'da ki kampta yapılan maçlarda sakatlık yasamazsa bu yıl bir daha sakatlanmaz
                  Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Çok şükür sonunda bir tane 8 numara almayı başardılar. Takım 3 sezondur 8 numarasız oynuyor.

Yorum

• kalan adamlar galiba lundstram ve visca gidebilirse alınır.
                      If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                      Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hata yapmasını geçtim. Çocuk iyi kaleci. Bunu tartışmam, tartışmak isteyenle de tartışmam. O yüzden geçiyorum.

Novak ve Sosa gibi serbest kalıp giderse, doğru mu?

Veya Ahmetcan gibi, önce Avrupa, sonra İstanbul yaparsa normal mi?
                        ​​​
                        bahadır2561 Sorularım sana da dostum. O yorumuna cevap yazamıyorum. Buradan iletiyorum.

Allah aşkına, şu başkan olacak herifin beceriksizliğini, muhteşem bir duruş göstermiş gibi sunmayın. A Spor'a "Fransa'dayım, çok yoğunum" deyip bağlanan, beş dakikada kırk yalan söyleyen, kaptanına bir hafta küfrettiren bir şahsiyetsizden bahsediyoruz. Yok doğru yapmış, büyük kararmış, şöyle karaktermiş, Yağız'a haddini bildirmiş... Tamam, ben ikna oldum beyler. Başkanınız muhteşem Süleyman gibi. 20 yerine dediğiniz gibi 5'e, 6'ya satması beni şaşırtmaz. Tam Ertuğrulluk hareket. İklik adama on verir, onluk adamı ikiye satar.

Senin gibi birisine söylemediğim, ima etmediğim ifadeleri yazman hiç yakışmamış, yakıştıramadım.

Son paragrafla benim yazdığımın ne ilgisi var?

Türkçe’yi doğru kullanan, belli bir seviyede mesajlar yazan sana hiç yakıştıramadım. Çünkü benim yazdığım mesajdan yukarıdaki anlamı ilkokul mezunları bile çıkarmaz.
                        En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 6 gün önce.

Yorum

• Başlarda Saul'a ısınamamıştım. Hala daha şüphelerim var ama orta sahamıza oyun aklı koyup takımı yönetebilecek yüksek tekniği olan, oyun görüşü çok iyi olduğu için artık kesin gelsin istiyorum. Öyle bir adama ihtiyacımız var. Hamsik katkısı alabiliriz gibi geliyor.
                          Fakat, temposu düşük olduğu için etrafını hareketli adamlarla doldurmamız şart.

Yorum

• Saul Niguez hayırlı olsun

Yorum

Çalışıyor...
                            X