Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uğurcan Çakır: Trabzonspor da kaptanlık yapıyorum.

Bir yere gidiyor musun???

"Vallaha bilmiyorum şu an nasip diyelim"

Gönderin abi bu çocuğu bu saatten sonra bu çocuktan bize zerre fayda gelmez.

kibarlık olsun diye bu şekil cevap verdiğini düşünüyorum

prosedür denen bişey var aga
    En son jairzinho tarafından düzenlendi; 6 gün önce.
    TEKKEBALL

Yorum

• Ugurcandan bu saatden sonra kaptan olmaz..biranönce kaptanlik alinmali, cocugun akli burda degil...
      keske zamaninda satilsaydi suan geri gelmek icin can atacakti...
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ugurcandan bu saatden sonra kaptan olmaz..biranönce kaptanlik alinmali, cocugun akli burda degil...
        keske zamaninda satilsaydi suan geri gelmek icin can atacakti...
        Keşkelerin sayısı artıyor. Ömür, Uğurcan... Hatta Mendy... İnşallah Batagov için de iki ay sonra "Keşke yazın satılsaydı" demezler.

Trabzonspor'un gerçeklerinden bihaber insanların ahmakça tepkileri ve o tepkilerin altında ezilen iradesiz bir yönetimin elinde oyuncak oldu koca camia.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• uğurcanı satmak lazım utanmadan bir de burada mutluyum bile diyemedi..
          gitmek istiyor bırakın nereye giderse gitsin zaten büyük takım değiliz artık bu yönetim koca Trabzonsporu ele ayağa düşürdü çünkü..

uğurcanı da büyük! takımlara gönderin gitsin..

YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Keşkelerin sayısı artıyor. Ömür, Uğurcan... Hatta Mendy... İnşallah Batagov için de iki ay sonra "Keşke yazın satılsaydı" demezler.

Trabzonspor'un gerçeklerinden bihaber insanların ahmakça tepkileri ve o tepkilerin altında ezilen iradesiz bir yönetimin elinde oyuncak oldu koca camia.
            sikebahceye satilmamasi kesinlikle dogru...7-8 mio. € ya avrupaya gitsin ama bence ugurcanda o vizyon yok...türkiyede takilayim kafasinda..zaten avrupada oynayamaz...cok hata yapiyor...
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Çok küfür edicez arkadaşlar. Bildiklerimiz yetmeyecek.

İlk olarak My tarafından gönderildi
              Şimdiden hazır olun bak. Aynı mevkiye adam almalar, dolu mevkiye adam almalar, boş mevkilere adam almamamalar, boş mevkilere başka mevkiden devşirme transferler, 2 3 liralık topçulara kııııral bu deyip 5 6 vermeler, vasat Trabzonspor kalibresinde olmayanlara kurtarıcı diye bize yedirmeye çalışmalar, transferin sondakikasına kadar alınamayan mevkiler.

Ortada dönecek korkunç paralar ve sonrasında bize dönüp ama böyle de olmaz bu şekilde Trabzonspor batar diye pişkin pişkin verilecek röportajlar
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• 3 yıldır kasten nokta atışı 8 numara transferi yapmayan Erto, Acaba Abdullah Avcı arasa ve Erto'ya deseki acil 8 numara transferi yap dese.Erto 8 numara transferi yapar mı.Çünkü artık tek bu yol kaldı...

Yorum

• Mendy ye Ligue 1 e yeni cikan Paris Fc talip oldu ama bizimkilerin istedigi para onlara fazla gelince Benjamin Andre ile ilgilenmeye basladilar. Mendy yi devre arasinda 11+2 milyon teklif yapan bizim istedigimiz Albert Gronbaeki Ekubanin takimi Genoa ya kiralayan Rennes in yine Mendy ye talip oldugu soyleniyor. Bizimkilerin istedigi para 12 milyonmus. Kocaeli Viscaya talip olmus. Kiralik istemisler maasinin 1 milyonunu biz oderiz geri kalanini 500 binini siz odeyin dediler kabul etmedik. Zaten adamin 1 yillik sozlesmesi var ha kiralik gitmis ha bonservisiyle ayni seye geliyor. Puertas transferinin gerceklesmesi icin kulubunun Al Qadsiah in Puertas yerine once Ronaldo nun takimi Al Nasr dan Otavio yu almasi gerekiyor ve hem Otavio hem de bize kiralama islerine Suudi Yatirim Fonunun izin vermesi de gerekiyor. Cham icin de Arabistana gidecekti ama Suudi Yatirim Fonunun henuz izin vermedigi icin su an kulupte kaldigi soyleniyor.

Yorum

• Heitinga daha sonra şu açıklamayı yaptı: Kaplan, Amsterdam'da olmayan geleceğiyle meşgul.​

ajax hocası Heitinga kesin konuşmuş Ahmetcan gidiyor ama nereye?

Yorum

• -------------ugurcan--------------

pina-----savic----batagov----mustafa

------mendy----luni----jabol-----

zupkov--------augusto----------cham

buna alışmaya başlayın yavaştan. waka sakatlanır yakın zamanda. onuachu da kolay kolay geri dönmez. Tecrübe ile sabit.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        -------------ugurcan--------------

pina-----savic----batagov----mustafa

------mendy----luni----jabol-----

zupkov--------augusto----------cham

buna alışmaya başlayın yavaştan. waka sakatlanır yakın zamanda. onuachu da kolay kolay geri dönmez. Tecrübe ile sabit.
                        Savic in de olacağını zannetmiyorum.. adam yeni düğün yaptı, bir balayı yapmasın mı..para işliyor nasılsa..savic in yerine okayı yazabilirsin bence..
                        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Savic in de olacağını zannetmiyorum.. adam yeni düğün yaptı, bir balayı yapmasın mı..para işliyor nasılsa..savic in yerine okayı yazabilirsin bence..
                          bak onu düşünemedim savic yerine okay yazdığımızda kadro tamamdır. Hayırlı uğurlu olsun.

Bu sene samsun dışında eyüp,kocaeli,başakşehir de işin içine girecek. Muhtemel lig derecemiz 8-10 arasında olur. Maks 5 hafta içinde tekke kovulur.

Yorum

• şu an lig başlasa kimse transfer yapmasa ki daha istanbul takımları transfere yeni başladı. Bizim gibi çok oyuncuya ihtiyaçları yok.

cincon

günay-frankovski,sanchez,abdülkerim,eren-lemina,toreira,sara-barış,morutan/icardi,sane

8taş

mert-swenson,paulista,udokoi,jurasek-orkun,gedson,rafa-mario,abraham,rashitsa

şikeciler

livakovic-yusuf,djiku,çağlar-oğuz,symanski,amrabat,fred,brown-talisca,duran

yedeklere girmiyorum bile

Yorum

• Benjamin Bouchouari bu adam bildiğin siopis in çok daha iyisi. Gelirse ciddi katkı sağlar.

Yorum

• Felipe Augusto denen arkadaş Stiven Plaza mı çıkacak yoksa Hugo Rodallega mı çıkacak bakacağız göreceğiz.

Fatih hoca Onuachu'nun yokluğunda Enis Destan'ı oynatırsa yandı gülüm keten helva.
                                Yahsi Bati 51:28

Yorum

Çalışıyor...
                                X