Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Usta gelsin Nuri gibi de genc bir hoca getirsin her türlü destek olurum, bu baskan ve hoca ile lige basladigimizda herkes benim gibi düşünecek zaten.

Bu arada Muharrem başkan saç mı ektirmiş
    .
    Ekli dosyalar
    En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Tekke niçin istifa edecek?

A) Başarısız olacağını düşündüğü için mi?
      B) Transfer yapılmadığı için mi?
      C) Başkana şantaj için mi?

Trabzonspor'da gelinen makamlar, şahsî oyunlara alet edilmemeli.

İstanbulspor'un zayıf kadrosunu şiir gibi oynattı diyordunuz. Bu kadroyu da oynatsın. "Boga gelmezse küserim" derse, bir daha zor gelir buralara. Herkes Ünal için de ikinci tangoyu bekliyordu. Şampiyonluk gelince, kendiliğinden dümeni politikaya kırdı (Akıllı adammış). Bu takımın yeni Ersunlara, Avcılara, Güneşlere ihtiyacı yok. İşini yapan, yapsın; tek şans yeter.

Bu arada istifa söylentisi binereden çıktı bilmiyorum ama etmez. Türkiye'de tazminat bırakıp gidecek hoca ya birdir ya iki.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Dexter M.
        Dexter M. yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        (Akıllı adammış) lafına istinaden,
        Ülkede onursuzluğun, menfaatçiliğin, utanmazlığın adı oldu artık akıllı adamlık,
        evet akıllı adammış !

• CaptanBarbosa
        CaptanBarbosa yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Neden istifa edecek? Başkan çapsızının yalanlarına tahammülü kalmadığı için, istediği kimseyi almadıkları için?

• Albayrak tan kötüsü gelmez dedik, M.Usta geldi,
      M.Ustadan kötüsü olmaz dedik, Kolpaçino geldi,
      Kolpaçinodan kötüsü olamaz dedik, ED geldi,

Şimdilerde aday bile yok, yok yani. Eğer M.Usta aday olacağım dediyse bu Brütüs ten kurtulmak için bile öpüp tepemize koymamız lazım.

​M.Usta şunu yaptı, bunu yaptı şöyle kötüydü demeyin hepsini biliyoruz ama ED diyorum, BAŞKA ADAY YOK diyorum, İnşallah diyorum.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @FatihTekkeİstifa et tarzı Tag açılacak gibi destek verelim lütfen.

bu tarz yorumlar sana yakışmıyor bro
        TEKKEBALL

Yorum

• draguş eyüp'e kiralanmış umarım karşılığında melih falan almamışlardır

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tekke niçin istifa edecek?

A) Başarısız olacağını düşündüğü için mi?
            B) Transfer yapılmadığı için mi?
            C) Başkana şantaj için mi?

Trabzonspor'da gelinen makamlar, şahsî oyunlara alet edilmemeli.

İstanbulspor'un zayıf kadrosunu şiir gibi oynattı diyordunuz. Bu kadroyu da oynatsın. "Boga gelmezse küserim" derse, bir daha zor gelir buralara. Herkes Ünal için de ikinci tangoyu bekliyordu. Şampiyonluk gelince, kendiliğinden dümeni politikaya kırdı (Akıllı adammış). Bu takımın yeni Ersunlara, Avcılara, Güneşlere ihtiyacı yok. İşini yapan, yapsın; tek şans yeter.

Bu arada istifa söylentisi binereden çıktı bilmiyorum ama etmez. Türkiye'de tazminat bırakıp gidecek hoca ya birdir ya iki.

benim tekke istifa demem için saul saviç tarzı çürük çöpleri menejerlerin kulübe çakmasına itiraz etmemesi nedeniyle olur

yoksa saha içinde tekke nin başarılı olacağına eminim zaman verildiğinde

görünen o ki tekke hocamın eline gene menejer çakması çürükler verilecek

ben tekkenin yerinde olsaydım çürük yıldız alacağınıza feda deyip eldekilerle yola devam ederim ve çürük yıldız almayın derdim,

lakin tekke nin son basın toplantısından anladığım tekke menejer çakması transferlere hayır diyecek bir profil değil

haliyle tekke nin 10. hafta kovulması onun başarısız olduğunu göstermez,erdo nun başarısızlığını tescil eder

şaktarda kulüp proje yapıyor arda turanda teknik direktörlük, başarı gelecek

bizde de kulüp proje yapıp tekke de teknik direktörlük yaparsa başarı gelecek, wooh ve boga hamlelerinin başarısız olması kulübün bir proje yapamadığını gösteriyor

sadece bu değil , proje yapamadığına delil, menejer çakması transferleri yaparak teknik adamın elini zayıflatıyor

tekke hocam sorumluluk almak istemeyebilir transferde, lakin ben buna katılmıyorum hocam, fatura haklı olarak sanada çıkacaktır ses çıkaramadığın için ve ben dahil tekke istifa sesleri yükselecektir, kulübe menejer çakması transfere izin verdiğin için
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              draguş eyüp'e kiralanmış umarım karşılığında melih falan almamışlardır

ben olsam alırdım

draguşun maaşını eyüp verecek

üstüne beleşe oynayan melih i tapusuyla alacağız

sonra draguş eyüp te 15 gol atacak, draguşu 4-5 milyon avroya satacağız

bence karlı bir alışveriş bu
              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben olsam alırdım

draguşun maaşını eyüp verecek

üstüne beleşe oynayan melih i tapusuyla alacağız

sonra draguş eyüp te 15 gol atacak, draguşu 4-5 milyon avroya satacağız

bence karlı bir alışveriş bu
                takım melih dolu zaten

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu tarz yorumlar sana yakışmıyor bro
                  Yakışmıyor derken, hocaya destek olmak için açılacak ne yapacak bu yönetimle Fatih Sultan Tekke istifasını versin gitsin, bu mendebur takımla hoca ne yapabilir Allah aşkına, yalancı başkan, iş bilmez yönetim, akılsız adamlar kurtarsın kendini ayrıca Fatih hocam da bu da var Allah'ın izniyle istifa edecektir.

inşallah Muharrem Usta adayım dediği anda bunlar bitecek, Fatih hoca'nın başarısız olması için elinden geleni yapacak ama hocam bunu yemeyecek istifayı basacak Erto tekrar avcı kankisini getirecek ve tarihin tozlu sayfalarında yalancı başkan olarak yerini alacak.
                  En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

harika bir fırsat geçti eline
                    istifa et adını bir daha yazalım
                    ertonun sızlanarak mıymıy açıklamalarına kandığını düşünüyorum
                    yoksa bildiğimiz tekke istifa eder inş. edecektir de
                    he etse nolacak erto çuvalı hiçbir şey olmamış gibi kaldığı yerden devam eder
                    herif b.k gibi yapıştı

tekke istifa ederse de satılık kalemlerine basar parayı kendine bir destan çıkartır ordan

tekke istifa falan etmezde

eğer tekke istifa ederse algının nasıl yapılacağı şimdiden bellidir, : tekke bırakıp kaçtı algısı yapacaklar

tekke nin kariyeri için tarihi bir fırsat , çünkü kariyerinde bireysel kalite olarak en iyi kadro ile çalışıyor ve hazırlık kampı görüyor

haliyle sezona çok iyi başlaması ihtimal dahilinde, tekke böyle bir fırsatı kaçırmaz, her ne kadar kötü bir başkan ile çalışıyor olsada

tekke kendi gücünü artırması için ve kendi hegemonyasını kurması için bu sezon ilk 4 te yer almak zorunda

bunu başarırsa tekke yüzyılı başlamış demektir , amiyane tabirle
                    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yakışmıyor derken, hocaya destek olmak için açılacak ne yapacak bu yönetimle Fatih Sultan Tekke istifasını versin gitsin, bu mendebur takımla hoca ne yapabilir Allah aşkına, yalancı başkan, iş bilmez yönetim, akılsız adamlar kurtarsın kendini ayrıca Fatih hocam da bu da var Allah'ın izniyle istifa edecektir.

inşallah Muharrem Usta adayım dediği anda bunlar bitecek, Fatih hoca'nın başarısız olması için elinden geleni yapacak ama hocam bunu yemeyecek istifayı basacak Erto tekrar avcı kankisini getirecek ve tarihin tozlu sayfalarında yalancı başkan olarak yerini alacak.

bunları ben yemem aga

erdo kötü başkan deyip tekkeyi kovdurmaya çalışıyorsun , kötü teknik direktör tekke bir anda fatih sultan tekke oluverdi, yersen

şunu demen lazım, erdo gitsin tekke kalsın

tekke kalacak ve saha içinde erdoya rağmen iyi bir takım kuracak , o kadar
                      TEKKEBALL

Yorum

• Dexter M. Çalışabileceği en iyi takımda çalışmış (Onu da Samet Aybaba'ya borçlu), sonrasında hiçbir şey yapamayacağını anlamış ve elini eteğini çekip başka kulvara geçmiş. Akıllı işte... Nesi yanlış bunun? Şampiyonluktan sonra Trabzonspor'a tekrar gelebilir miydi?

Konu bu. Tartışmak istediğiniz nokta bence burası değil. Özelden yazışabiliriz.

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        draguş eyüp'e kiralanmış umarım karşılığında melih falan almamışlardır
                        Eyüp, Dragus'u geçen yaz almak istese ne kadar öderdi? Sayemizde her takım oyuncuları kolay ve ucuza alabiliyor.

Ertuğrul Doğan'ın Trabzonspor 'a verdiği zararlardan biri bu. İstanbul takımlarının üç dört sene evvelki hali gibiyiz. Oyuncuların peşinde koş, ederinden fazla öde, oynatmayı becereme, performans alama ve bedava elden çıkar. Oyuncu öğütme makinesine döndük. Sezonda ortalama üç dört hoca çalışıyor zaten.

Bu döngüden çıkmalıyız. Rotasız, plansız, hedefsiziz. Siz Saul'ü de alsanız Raul'ü de futbola döndürseniz, bu beceriksiz ve hain herifle etrafındaki sürü, başarıya ulaşamaz.

Çoğunuzun haberi yok. Bu adamın başkanlığı döneminde "Temiz Trabzonspor" dopingli oyuncu transfer etti basketbol takımına. Camiayı da kendisi gibi hissiz, vurdumduymaz hale getirdi. Neyi tartışıyoruz...

.
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Dexter M.
                          Dexter M. yorum yaptı
                          Yorum düzenleme
                          Abi ben genel karakteri için dedim,
                          50 yıllık çizgisini sattığı için dedim,
                          Hocalık yaptığı dönem şikeciler çağırsa yine gidermiş onu anladım, yoksa senin dediğinde bişi yok, saygısızlık ettiysem kusura bakma, seni kırmak, üzmek istemem.
                          En son Dexter M. tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

• castillo61
                          castillo61 yorum yaptı
                          Yorum düzenleme
                          Niye Trabzonspor şampiyon oldu da şaha mı kalktı? Kulüp dünya devine mi evrildi. Tam tersi daha da çukura battı. Siyasi ayağı naptığı kendi kişisel tercihidir beni bağlamaz ama şampiyonluk ile tekrar çalışıp çalışmama kısmını bağdaştıramadım.

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Salak salak takımlarla maç yaptırır Onuachu'yu da sakatladı beyin fakirleri..
                        Bende aynısını düşündüm şu hazırlık maçları bile başlıbaşına rezillik..erzurumda kamp olayı zaten saçmalık
                        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Yiğit Sarı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

takım melih dolu zaten

melihi oynatan teknik direktörler :

arda turan
                          osman zeki korkmaz
                          fatih tekke

melih in marka algısı yok diye oyuncuyu vasatlaştırmanın manası yok

kaldıki çok düşük maaşa gelecektir ve yerlidir

lundstram jabol ozan okay dan çıkardım, misal mendy melih orta saha ikilisi kurardım , al sana fiyat performans merkez orta sahası
                          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Yiğit Sarı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

takım melih dolu zaten
                            Melih ne yav akıl kaçırmamak elde değil…
                            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Çalışıyor...
                            X