Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim oyuncu grubundaki ruhsuzluk hâlâ devam ediyor.. antrenman maçında takım arkadaşına hayvan gibi giren bir öküz var, hiç birinin umurunda değil, sakatlanmış, yerde kıvranıyormuş, ölmüş zerre umurlarında değil..

Hala takımda bir aidat hissi, hırs yok.. takım kaptanı sözde Uğurcan, önündeki arkadaşına kasıtlı bir şekilde beline, sportmenliğe aykırı bir fiziki müdahale var bakıyorsun kardeşim 5 metre öteden..

Antrenman da kameralara samimi olmayan pozlar verirken, maçlarda zoraki forma giydirilmiş rol yapan sanatçı gibiler..

Bu takımdan hiç bir bok olmaz
    En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• CaptanBarbosa Hocam, anlıyorum sizi ama bu doğru bir tepki değil bence. Hem hoca da öyle davranırsa gerçekten şaşırırım. Bunlar profesyonel adamlar. Bizim gibi aidiyet bazlı duygu yoğunlukları yok. Hayalini kurduğu mevkiye gelmiş. Heyecandan ne söylediğini bilmiyor. Bu adam mı istifa edecek?

Dexter M. Yok estağfurullah. Saygısızlık olarak almadım, öyle düşünmeyin. Yazışıyoruz şurada. Üzülecek, kırılacak bir şey yok.

Anladım sizi zaten. Tepkinizi tahmin etmiştim. O sebeple özelden konuşalım dedim. Siyasete hiç giresim yok.

castillo61 Farklı noktalardayız galiba, takım şaha kalktı demedim.

Kastım şu, tekrar edeyim. Ünal Hoca'nın kariyer zirvesi Trabzonspor. Üstelik mazisi de öyle dolu değil. Sonrası da malum... Bozuk kaset gibi takılıyoruz ya; "Ersun gitti yine gelsin", Güneş gitti yine gelsin"... Ünal'dan sonra Avcı'yla şampiyon olduk. Kim arar bir daha Ünal'ı? Bjelica'dan sonra akla Ünal mı gelir, şampiyon yapan Avcı mı (Bence Avcı da hataydı ama genel durumu izah ediyorum)?

Bence o da bunun farkındaydı, futbola veda etti. Kastım bu...

(Mesaj altına yorum yazamadığım için bu şekilde cevapladım arkadaşlar.)

İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ortasahada Faslı Benjamin Bouchouari den sonra simdi de Meksikali Marcel Ruiz yazildi bize. Puertas icin kulubu eger Otavio yu alirsak oyuncuyu size veririz demis. Bizimkiler de pek bekleme taraftari degil hemen verin siz sonra kimi alacaksaniz alin demis. https://www.transfermarkt.com.tr/mar...spieler/597728
      https://www.transfermarkt.com.tr/ben...spieler/783094
      Bouchouari'nin boyuna ve memleketine takılan olacaktır ama gelsin isterim. St. Etienne'nin o savunmayla düşeceği belliydi. Zaten hepi topu üç topçusu vardı. Bir Gürcü çocuk, bir Belçikalı forvet, bir de Benjamin. İlla Fransa'daki düşen çıkanlardan oyuncu bakıyorlar, Lorient'daki Julien Ponceau fizik ve oyun aklı olarak bundan iyi. Bizdeki Ozan ve Mendy'den iki gömlek iyi bence. En azından dengeli.

Diğer çocuğu tanımıyorum. Şimdi o tarafa hakim bir arkadaşa yazdım. "Alabilirseniz iyi" diyor.
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Serde de hayir vardir derler. Onuachu´nun sakatligi bir nevi böyle.

Yöneticilerin herhangi bir plani ve hedefi olmadigi icin transfer sürecinde sürünüyoruz. Ha umurlarinda mi? hic sanmiyorum...Kombine satamamissin, forma satamamissin ama yine yok
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Forma satisi son 25 yilin en alt seviyesinde sebebi ortada.. ne demistik taraftarla klubun arasini acacaklar, kusturecekler ki milleti istedikleri gibi at kostursunlar hedeflerine ilerlerken tepki en aza insin kimsenin sesi cikmasin..emin olun bunlarin forma satilsin yada stad dolsun diye bir dertleri yok aksine islerine geliyor organize kotulerin..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Orta sahayi komple lav edip değiştirmemiz gerekiyordu, merkeze Selçuk Colman gibi çift yönlü iki maestro lazımdı. Yine hantal, beli dönmeyen ve istikrarsız Okay, Mendy, Lundst, Ozan ile sezona hazirlaniyoruz.

Merkez orta sahaya biri defansif diğeri ofansif iki cift yönlü orta saha alamamak utanç verici. Gecen sene rezil olan ayni kadroyla devam etmek üzücü.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• nevzat61
              nevzat61 yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Folcarelli yi de ekle.. forumda bu adama herkes çok güveniyor ancak ben güvenmiyorum.. şu ana kadar sakatlanmamış olması bile mucize..

• Acaba yapay zekaya oyunculari sorsak nasil olur. Mesela Marcel Ruiz nasil bir oyuncu Trabzonspora katkisi olur mu diye. Grok, Chatgpt, Deepseek, Gemini falan bu yonde mantikli cevaplar verebilir mi. Grok bu yaz Ingiltere Championshipden Ipswich Town'in Ruize 10 milyon dolar 8.61 milyon euro teklif yaptigini ama reddedildigini yazdi.​

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              castillo61 Farklı noktalardayız galiba, takım şaha kalktı demedim.

Kastım şu, tekrar edeyim. Ünal Hoca'nın kariyer zirvesi Trabzonspor. Üstelik mazisi de öyle dolu değil. Sonrası da malum... Bozuk kaset gibi takılıyoruz ya; "Ersun gitti yine gelsin", Güneş gitti yine gelsin"... Ünal'dan sonra Avcı'yla şampiyon olduk. Kim arar bir daha Ünal'ı? Bjelica'dan sonra akla Ünal mı gelir, şampiyon yapan Avcı mı (Bence Avcı da hataydı ama genel durumu izah ediyorum)?

Bence o da bunun farkındaydı, futbola veda etti. Kastım bu...
              Şampiyonluk kredisini Avcı yedi bitirdi dolayısıyla Ünal'ın hikayesi yarım kalacak elbet ama bu Avcı her fırsatta onun önünde olacağından değil futbol defterini kapatmasından ötürü.

Ünal'ın kariyeri çok şaşalı değil hatta kağıt üstünde bizde de somut bi başarısı yok ama kamu vicdanında bizdeki 1.5 sezonu her anlamıyla dolu dolu geçmiştir. Bir çok taraftara göre de yarım kalmıştır. Ülkemizde tepki mekanizmasının minimum olduğu şu günlerde ayrılık günü tesislerin hınca hınç dolması da bunun kanıtı.

Yorum

• City, barça, bayern’den karma takım yapsak bu başkan ve td ile şampiyon olamaz..
                En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şampiyonluk kredisini Avcı yedi bitirdi dolayısıyla Ünal'ın hikayesi yarım kalacak elbet ama bu Avcı her fırsatta onun önünde olacağından değil futbol defterini kapatmasından ötürü.

Ünal'ın kariyeri çok şaşalı değil hatta kağıt üstünde bizde de somut bi başarısı yok ama kamu vicdanında bizdeki 1.5 sezonu her anlamıyla dolu dolu geçmiştir. Bir çok taraftara göre de yarım kalmıştır. Ülkemizde tepki mekanizmasının minimum olduğu şu günlerde ayrılık günü tesislerin hınca hınç dolması da bunun kanıtı.
                  İşte korktuğum söz geldi. Yarım kalan bir şey yok, Allah aşkına bırakın lütfen. Yıllardır aynı olay, her hocanın arkasında aynı türkü... Niye yarım kalsın; geldi, çalıştı, gitti. Emeği için teşekkürler.

Geriye bakmaktan, ileri gidemiyoruz. Geçmiş, geçmişte kaldı. Gereken ders çıkarılsın, yeni sayfa açalım.

Bir ara Forum'da Ersuncu tayfa vardı. Gak deyince "Ah Ersun olaydı", guk deyince "Ah Ersun gitmeyeydi" diye başlıyorlardı. Bunların eser miktarda Şota, Şenol, Avcı ve Ünal versiyonları da vardır elbette. Yarın öbür gün Tekkeciler türemez inşallah. Doğan faktörünü bir kenara burakıyorum, şu klikleri aşabilirsek, çağ atlarız.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• castillo61
                    castillo61 yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    Mübalağa yapmışsınız biraz zira geçmişe kimse bakmıyor yahut baksa bile camiayı bağlayan bir şey yok. Buyrun çağ atlatabilen atlatsın biz de o hikayeyi okuyalım.

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ünal kariyerine devam ediyor zaten hiç merak etmeyin. Geçen de Tolunay övülüyordu.

Karaktersizliklere, ihanetlere olan vurdumduymazlık değil de taraftarın unutkanlığına yormak istiyorum bunları.

#Dik oyna

Yorum

• castillo61
                    castillo61 yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    Ünal ile Tolunay'ın teknik direktör performanslarına istinaden kıyaslıyorsan arada uçurum var yok derdin siyaset ise yeri burası değil

• Bu sezon Uğurcan pek o beklediğimiz performansı da verecek gibi gözükmüyor. Çoğu maçta kurtarmıştı bizi ama bu sene kafası karışık gibi. Fatih hoca da hala aynı orta saha oyuncularıyla devam ediyor Hoca olmadığı için benim hiç umudum yok bu sene. Daha da beter olucaz gibi
                  Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• 2 saçmalıktan vazgeçersek zaten işler kendiliğinden zaman içinde düzelir

1 - çok sayıda transfer yapma çılgınlığı

2 - transferde çürük bol maaşlı yıldız alma çılgınlığı

tekke hocamında dediği gibi bol tekrar ile zaman içinde takım oluyorsun, takım olmak denen şey unutuldu aga

süper ligde genelde herşeyi transferle çözerim mantığı var ki bunun işe yaradığı görülmüş değil

yerelde başarılı olduklarını zannedenler avrupaya çıkınca amiyane tabirle tokat manyağı oluyorlar

bodo glimt az transferle ve istikrarlı kadro ile avrupa liginde yarı final oynarken 100 milyon avroluk kadrolar çeyrek final dahi göremiyor
                    TEKKEBALL

Yorum

• Erto yüzünden transfer başlığı pert oldu, transfer başlığı perişan.Trabzonspor'un transfer sistemi çöktü.Böyle bunun kadar hainlik yapan yok.Hangi futbolcuyu transfer olacak diye konuşucaz her söylediği yalan...

Yorum

• Kevin Kampl kadro dışı kalmış

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İşte korktuğum söz geldi. Yarım kalan bir şey yok, Allah aşkına bırakın lütfen. Yıllardır aynı olay, her hocanın arkasında aynı türkü... Niye yarım kalsın; geldi, çalıştı, gitti. Emeği için teşekkürler.

Geriye bakmaktan, ileri gidemiyoruz. Geçmiş, geçmişte kaldı. Gereken ders çıkarılsın, yeni sayfa açalım.

Bir ara Forum'da Ersuncu tayfa vardı. Gak deyince "Ah Ersun olaydı", guk deyince "Ah Ersun gitmeyeydi" diye başlıyorlardı. Bunların eser miktarda Şota, Şenol, Avcı ve Ünal versiyonları da vardır elbette. Yarın öbür gün Tekkeciler türemez inşallah. Doğan faktörünü bir kenara burakıyorum, şu klikleri aşabilirsek, çağ atlarız.
                          Maalesef, Trabzonspor hızlı tüketimi bir kültür haline getirdiği için yeniyi üretelim kafasına giremiyor taraftarlar. Aynı şey Sörloth için de geçerli. Trabzonspor taraftarının hayali, Sörloth'un 33 yaşında emekli olmadan Trabzonspor'da oynaması. Kimsenin derdi yeni Sörlothlar bulalım değil. Zamanında aynısını Jaja için yapmışlardı. O zaman Jaja'yı biz değil, Kayserispor aldığında kıyamet koptu burada. Yarım dönem sonra feshetmişlerdi sözleşmesini. Ayrıca, Sörloth'un kaçarcasına gitmesini de bir taraftar olarak hazmedememiştim.

Not: Hiçbir güç, bir daha Trabzonspor'la Ünal Karaman'ın yollarını kesiştirmesin. Elimde olsa, Trabzonspor tarihinden silerdim kendisini. Tabii bu benim kişisel görüşüm. Ünal Karaman'a sempati besleyenlere saygı duyarım. Sadece, konu Ünal'a geldiği için belirteyim dedim.
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

Çalışıyor...
                          X