Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hasan kusura bakma ama ıslak imza atıldı diye özel haber yazdin, şimdi de doğum mazereti twiti atıyorsun. Yönetimi savunacağım diye antrenoru ve medyasi bir oldu komik durumlara düşüyor.

Islak imza ne demek? Hukuki yaptirim var mi bize bunlari yaz. Kadinin hamile oldugu ve Trabzon a gelmek istemedigi 1 ay sonra mi akillarina gelmis? Bu nasil bir amatörlük, kim yapti transfer gorusmesini kim bu kulubu komik duruma dusurdu hangi yoneticiyse hangi menajerse bana bunun haberini yap.

6 yasinda cocugun inanmayacagi şeyleri özel haber diye önümüze getirmeyin. Hasan bunu cok yapmaya basladi, ozellikle Ertugrul Dogan doneminde muhabirliği bıraktı başkanın danışmanı gibi haber yapiyor.
    En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 21.07.2025, 17:57.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Eldeki tüm ortam sahaları gönder Folcarelli - Bouchaouri - Sangare benzeri 8 profili ve Puertas al. Salih, Boran rotasyon. Yedek forvete 5 veren kaç yıldır oyuncu gelmeyen bölgeye çıkarıp parayı versin. Öyle bitik sakat adama 3.5tan 4 yıllık sözleşme gibi ölü yatırım da değil hepsinin geri dönüşü olur. Tempo, teknik, yetenek her şey var.
      ( ゚д゚)

Yorum

• F. tekke: la bizi gim alabilur!!!
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• bu atanmış, aciz, kukla cahiller sürüsü ve başlarındaki sığır çobanı Trabzonspor'un yönetiminden teneke bağlanarak siktir edilmedikçe doğru işler ancak tesadüfle gerçekleşir.

Takım kaç sezon oldu orta sahada oyun aklı diye ağlıyor, bu transfer sezonunun ortasına kadar çözemediğiniz sorunu hasbelkader çözecek gibi oldunuz. onda da oyuncudan siktir yeyip yine takımı eksik bıraktınız.

o kadar karaktersiz o kadar haysiyetsizsiniz ki, çıkıp iki kelime edecek hatta iki satır açıkalama yapabilecek yüzünüz yok.

fatih hoca'ya da acıyorum artık. çok istediğini biliyorum. başlarım yapacağınız işe deyip bırakmayacak kadar çok istiyor. istifa edip topu bu ibnelerin kucağına bıraksa tarihe geçecek oysa...
          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Dün birileri sörloth sayesinde geliyor yazmışlardı.. şimdi o sörloth a söylesinler bu olmadı başka birini göndersin
            Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Saul iyi ki gelmedi. Bu çöpe giden paralara yazık olacaktı.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sezonu kurtarmanın tek yolu hemen acil 1 veya 2 hafta içinde seçime girip yeni başkan ile yola devam etmek olmalı.Sezona bu hain erto, beceriksiz erto, yalancı erto ile başlarsak yeni sezon yine heba olacak ve bir sezon daha boşa gidecek.Daha lig başlayacak tetikçi hakemler var ve bu beceriksiz ve yalancı erto, Ligde Trabzonspor'un hakkınıda savunamıyor...

Bu hain erto ile lige başlarsak 1 sezon daha heba olacak, bir sezon daha boşa gidecek ve bunu görmek için futbol uzmanı olmaya gerek.Çok acil hemen bundan kurtulup, yola yeni başkan ile devam etmeliyiz...
                yeni sezon çoktan heba oldu yeni başkan gelsede gelmesede ,erto nunda istifa edip gideceğini hiçbir zaman sanmıyorum hayatında gelebileceği en üst seviye burası… bırakıp gitmeninde sadece kendi elinde olduğunu düşünmüyorum, yukarıdan birileri bırak artık derse ancak o zaman bırakır..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• deepmavi
                  deepmavi yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  O zaman Ak partiye söyleyinde bu erto'yu istifa ettirsin ve bunu alsınlar buradan.Bu beceremedi.Bunu artık görmek gerek.Anladık yeni gelende Ak partili olacak ama hiç değilse bu futbol işinden anlayan, akıllı birisi gelsin bari.Muharrem Usta bile olur veya Ahmet Ağaoğlu gibi birisi.Durum gerçekten ciddi bu erto beceremedi.Ak partili Trabzon'lulara söyleyin bunla gerçekten olmuyor...

Başkanlığa artık yeteer bu işin ehli ve futboldan anlayan birisini getirsinler bari ve artık gerçekten yeter.3 yıl oldu artık bunu anlamak lazım, erto bu futbol işini beceremiyor...

• size şöyle diyim: İHO dönemi bile bu dönem yanında profesyonellikte rekor kırardı!!
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• tekkeyi harcayacaklar matmazel.. ben 7 hafta ömür biçmiştim ama o kadar da göremez!!
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• Kapatın şu kulübü de herkes rahatlasın. Kanser ettiniz bizi. Hiç yoktan böyle bir kulüp yok deriz de futbolla ilişiğimizi keseriz. Zaten yeterince kirli düzen yüzünden futboldan nefret ettim. Şu takımı sevmesem hiç futbol takip etmem.

Yorum

• SAUL'ün olmamasını hayıra yorumlayın. O maliyetlerle ve maaşla çok zor olacaktı her şey

O maliyete değer artışı yapıp satabileceğin oyuncu alabilirsin. Gram üzülmedim
                      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                      Özkan Sümer

Yorum

• Başkan bunun üzerine Fatih Hoca'yı telefon ile arayarak sen üzülme hocam sana en ala 8 numarayı alacağım 1-2 gün sonra demiş 😊
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• Geriye dönük mesajları okurken denk geldim. Bouchouari için bir şey söyleyeyim:

Siopis'le yakından uzaktan alakası yok. Böyle ilişkisiz benzetmeler yapıp Mendy'yi savunmacı zannediyorlar, Cham'dan Jaja çıkarıyorlardı. Sonra kafalarında kurduklarıyla sahadaki benzemeyince, hayal kırıklığına uğrayıp ÇÖP diyorlar.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Dexter M.
                            Dexter M. yorum yaptı
                            Yorum düzenleme
                            O zaman kime benzer hocam, iş görür mü.
                            Bana kalsa aşırı ön yargılıyım 1.65 oyuncu istemem.

• Sorun kulüpte değil yönetimde. Biz Agaoglu döneminde 4 kupa kaldırdık, az kalsın korona senesinde de şampiyon oluyorduk. Derbilerde 3 İstanbulluya genel olarak üstünlük kurduk, bunu başka hiçbir dönem başaramamıştık.

Şimdi durum tersine döndü, yeni yönetimle 3 senedir saha icinde ve dışında rezil oluyoruz. Ve işin daha da kötü yani, İstanbulluların üçü de iyi yönetiliyor. Yönetimleri saha icinde guclu takim kurdular makas epey açıldı.

Onlar güçlenirken bizim cahiller Okay, Lundstram, Barisic, Savic falan transfer etti. Bunlar hala takımda ve iyi transfer de yapamıyoruz kitlendik kaldık.

4 büyükten birisi bu kadar kötü yönetilemez. Birileri yönetimi indirmeli, yönetemeyeceksen bırak git. TS kimsenin oyuncağı olamaz.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• shagrath61
                            shagrath61 yorum yaptı
                            Yorum düzenleme
                            Beşiktaş ve şikebahçe ' nin iyi yönetildiği falan yok . İkisi de gayet rezil durumdalar .

Saha içinde iyi olan beşiktaş ' ın bir tane hazırlık maçı galibiyeti yok.

Adamların defans hattı , bizim halı sahadaki defans hattından daha amatör ve beceriksiz .
                            En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 22.07.2025, 09:28.

• Madem fazla maliyetin altına gireceğiz git Shaparenko 'yu al gel
                          veya düşük maliyetli gelecek vaad eden potansiyelli 50 tane adam bulursun 3-4 milyon euro bandına. Flavio stili değil tabii. Colman gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                          Yükleniyor...
                          X