Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne oldu şimdi hani "öz evlatçılar " işgal edecekti kulübü?
    Pek provakatör gördüm seni Erdal Abi.
    Yine de bana öyle gollük pas atma. Beni Gökhan Ünal'la karıştırıp da gollük pas atma. Bu mesafeden asla kaçırmam!

Yorum

• Kaptan olabilecek en iyi adam oldu. Ben hiç beklemiyordum ama yönetimden bunu
      "53"

Yorum

• İlk olarak Tanju tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaptan olabilecek en iyi adam oldu. Ben hiç beklemiyordum ama yönetimden bunu.
        Durmuş saat günde iki defa doğruyu gösterir ya!
        Bizim yönetim dijital saat olduğu için sadece bir defa gösterebiliyor.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yazık size ya,yemin ederim yazık,ünal bu şehrin insanımıydı?ben trabzonsporluluk olgusunun kafakağıdından daha büyük olduğuna inanıyorum,trabzonlu arkadaşların da senin zihniyetinde olmadığını biliyorum en azından umuyorum.olayı çok fazla ajite etmek istemiyorum ama,selçuk şugün dediklerinizden sonra,benim için prenstir ilahlaşmıştır.sizin darçaplı faşizminizden de gına gelmeye başladı artık!

Kırmızıyla belirttiğim şey benimde canımı sıkmaya başladı iyice.

Artık futbol 70'lerdeki 80'lerdeki gibi değil.Trabzon'un içine sıkışıp kalırsak bişey olmaz,boşuna bekleriz.Bununda en güzel örneklerinden biride İspanya'nın Bask Bölgesinin takımı olan Athletico Bilbao'dur.
          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Ne oldu şimdi hani "öz evlatçılar " işgal edecekti kulübü?
            başkanın anlık siniri geçmeye başlıyor abi.kaptanlık meselesinden sonra çok yakında 5 futbolcu da affedilir.hatta sizi Şenol Güneş affetti şeklinde yansıtılır olay ve bu futbolcuların Şenol Güneş'e saygı duymaları sağlanır böylelikle.bir taşla iki kuş misali
            teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Görende her sene kaptan değişiyoruz zannedecek.

Uzun yıllar Hüseyin Çimşir kaptanlık yaptı.

Bizim kadar istikrarlı kaptanlık görevini yürüten yoktu dersek daha doğru olur.
              Şenol Güneşten sonra ;

-Turgay Semercioğlu-Çok kısa

-Dobi Hasan-1 sezon

-Paff - 1 sezon

-Aralıklarla ; Kemal Serdar, Ogün Temizkandoğlu, Ünal Karaman, Orhan Çıkrıkçı, Lemi Çelik

Daha sonra Hami ve Fatih uzun süre yaptılar.Hüseyin Fatih döneminde ikinci kaptan.1. kaptalığını 2 yıl yapabildi galiba şuan aklım durmadıysa.Egemen yarım dönem.Selçuk yine yarım dönem yapmış olacak.Hatta daha kısa

Trabzonspor'un kaptan öğütücü bir yer olduğunu büyüklerim bana hep anlatırdı.Yanlış biliyolarmış demek ki senin dediğine göre.

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkanın anlık siniri geçmeye başlıyor abi. Kaptanlık meselesinden sonra çok yakında 5 futbolcu da affedilir. Hatta sizi Şenol Güneş affetti şeklinde yansıtılır olay ve bu futbolcuların Şenol Güneş'e saygı duymaları sağlanır böylelikle. Bir taşla iki kuş misali.
                Başkan'ın siniri geçse de kısa süre sonra kendisini şarj edecek birileri bulunur merak etmeyin.

Ayrıca bu numarayı futbolcular yemez.

Yorum

• Selçuk bence de kaptan olabilir. Ama Tayfun un kaptanlığını eleştirmek çağdaşlık demokratlık Selçuğun kaptanlığını eleştirmek faşizm mi?
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İki İsimede Sevindim, Hayırlı Olsun.

Yorum

• Bana göre forumda giderek kabaran bir jön Trabzon'lu faşizmi var...Şikayetçiyim
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Başkana ve yönetime artık muhalefet olmak yerine destek olmalıyız ara transfer döneminde gerekli transferleri yaparlar inş eleştirmekle elimize birşey geçmiyor..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• selçuğun kaptan olmasına çok sevindim.ona yakışır
                          teknik direktör konusunda zaten söylenecek birşey yok tüm caimaya hayırlı uğurlu olsun
                          Her aşık olan Trabzonsporlu değildir ama her 'Trabzonsporlu' deli gibi aşıktır !
                          ENGİN BAYTAR

Yorum

Selçuk bence de kaptan olabilir. Ama Tayfun un kaptanlığını eleştirmek çağdaşlık demokratlık Selçuğun kaptanlığını eleştirmek faşizm mi?

Hayır Erdal Abi arkadaşın dediği şeyler kayıtsız şartsız faşizm'dir.Trabzon'lu olsun çamurdan olsun misali tüm Trabzon'lulara kucak açan kabul eden arkadaş,Selçuk ve Selçuk gibilerin kaptan olmasına sırf kafa kağıtlarında Trabzon yazmıyor diye karşı çıkmış.

Dar çaplı Faşizm değil de nedir bu?
                            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Zidane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şenol Güneşten sonra ;

-Turgay Semercioğlu-Çok kısa

-Dobi Hasan-1 sezon

-Paff - 1 sezon

-Aralıklarla ; Kemal Serdar, Ogün Temizkandoğlu, Ünal Karaman, Orhan Çıkrıkçı, Lemi Çelik

Daha sonra Hami ve Fatih uzun süre yaptılar.Hüseyin Fatih döneminde ikinci kaptan.1. kaptalığını 2 yıl yapabildi galiba şuan aklım durmadıysa.Egemen yarım dönem.Selçuk yine yarım dönem yapmış olacak.Hatta daha kısa

Trabzonspor'un kaptan öğütücü bir yer olduğunu büyüklerim bana hep anlatırdı.Yanlış biliyolarmış demek ki senin dediğine göre.
                              Peki aynı araştırmayı diğer takımlar için yapıp bize göre kıyaslarsanız daha sağlıklı olur.
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Başlığı işgal etmemek adına özelden yazdım size bir takım ile karşılaştırma yaparak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim