artık ders alınması lazım. birini getirin. ama dursun 3-4 sene. nasılsa hiç bir fark yok senelerdir olan şeyin yapılışında. gel şenol hocam. kulağını tıka da gel. 5 yıl boyunca dur gitme. naparsan yap. ilk 5e gireme. ama yine de gitme.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Kim gelirse gelsin hiçbirşey değişmeyecek..
Önemli olan isimler değil sistem.
Senin uzun vadeli planların bir stratejin olmadıktan sonra kim gelirse gelsin bir arpa boyu yol katedemezsin.-I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
disruption it would bring with it -
Yorum
-
şenol'la 5 senede 5 şampiyonluk
hiç sevmem bu lafı ama ben demiştim
..hugo bross geldiği zaman..aynen şu ifadeyi yazmıştım...devre arasını göremez ve yerine şenol güneş gelir demiştim..inanmayan arşive bakabilir...zaten şenol hocadan başkası da bu takımı şampiyon yapamaz..lakin en az 5 yıllık kontrat yapacaksın ve arkasında duracaksın...ben inanıyorum ki bu 5 yıl içinde şampiyonluk gelecek...zaten gelse iyi olur yoksa ben göremeyebilirim
saygılarımla....
Yorum
-
he he avni akerde maça bakarken benimde terim geliyoİlk olarak wizard tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületerim gelir mi acaba??
)
Yorum
-
bence hüseyini başkan yapıp yanınada tayfunu hasan üçüncüyü yönetici olarak verecen..İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene önemi var gelen 3-5 ay durup gdiyo...
Yorum
-
Allah göstermesin diyorum, öyle Artistlere hic gerek yok.İlk olarak wizard tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületerim gelir mi acaba??
#9 FATIH SULTAN TEKKESPORLUSürmene'li Prenhalar
Yorum
-
...........Alınan karar gereğince gündeme gelen kaptanlık konusu ve kadrodan ayrı çalışacak olan oyuncular hakkındaki nihai karar yeni göreve başlayacak olan teknik direktörün tasarrufuna bırakılacaktır. Kamuoyuna duyurulur”
resmi site3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
en az mevcut yonetımın yaptgını yapabilirler..İlk olarak ozayarda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence hüseyini başkan yapıp yanınada tayfunu hasan üçüncüyü yönetici olarak verecen..
Yorum
-
bende onu diorum karizması yeter ama tabii ilk tercih şenol hacaİlk olarak Sinem Yılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah göstermesin diyorum, öyle Artistlere hic gerek yok.TS SamsunlU
Yorum
-
İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke gelmediği sürece bu takımın kaptanı Umut Bulut olmalıdır. Diğer ihtimaller bir yalanı yaşamaktır.
Yanyana iki kelimeyi dogru durust getiremeyen, uc dakikalik konusmasinda Turkce'yi katledebilen Umut Bulut mu?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum