Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tayfundan yanaydım ama sanki selçuk un kaptan seçilmesi daha mantıklı olmuş. Hayırlı olsun.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      saçma sapan konuşmayın be,biz kimin evlatlarıyız ben ömrümde 1 defa gördüm trabzonu stada giremedim hiç,en az senin kadar da trabzonsporluyum,senin özevladın özer parayı seçip fener'e giderken adam! selçuk ben türkiye'nin enn büyük klubüne geldim diyerek geldi ihtilali yapan takıma!hem de o özer'in seçtiği fener'i elinin tersiyle iterek
      bravo kardeşim bende bunları bayadan beri söylemek istiyordum...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak _BlackSea_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet süleyman abi burda sana kesin katılıyorum sevgili dayısıda yavuz şey ev sahibini bastırır misali sürekli yönetimi eleştirirerek ayıbını örtmeye çalışıyor o konuda zaten çok doluyum ben...
        Bence lemiye yüklenmemek lazım. Zamanında özeri trabzona getirdi ama bizimkiler geri yollamış. Çocuk bize gelmek için ankarasporla mukavelesine özel madde eklettridi trabzonspora gelmek için. Ama 5-6 milyon euro kazanabilecekken bedavaya gitmesine izin verirmi sizce melih gökçek özerin? Bence bazı şeyler leminin elinde değildi.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence lemiye yüklenmemek lazım. Zamanında özeri trabzona getirdi ama bizimkiler geri yollamış. Çocuk bize gelmek için ankarasporla mukavelesine özel madde eklettridi trabzonspora gelmek için. Ama 5-6 milyon euro kazanabilecekken bedavaya gitmesine izin verirmi sizce melih gökçek özerin? Bence bazı şeyler leminin elinde değildi.
          küçükken emre abinin formasını giyerdim diyende özer değilmiydi..hele hele bana kimse lemiyi savunmasın abiler hiç sevmiyorum kendisini Trabzonspor üstünden nemalanır ben öyle düşünüyorum..
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Selçuk,karakter olarak ve liderlik özellikleriyle kaptanlık için iyi bir seçim gibi görünüyor başta.Fakat bu artılarının yanında önemli eksileri de var herkesin malumu olduğu üzere(futbolculuk becerileri yönünden).Kaptanlığa layık olmak için bu eksiklerini geliştirmeli ve sadece karakter olarak değil futbolculuğuyla da takıma damga vurmalı.Hırsını çok beğenirim.Hız ve çalım becerisi konusundaki eksiklerini de eleştiririm.
            En son senol 6116 tarafından düzenlendi; 28.11.2009, 01:38. Sebep: ekleme yapma

Yorum

• yakışır selçuğuma Allah utandırmasın

Yorum

• Hayırlı Olsun...
                Yönetim uzun zaman sonra ilk defa doğru bir karar vermiş..
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Şu anki kadro içinden isabetli bir karar verilmiş düşüncesindeyim. Hayırlı olsun.
                  TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                  Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• Çok Yazık

Değerli İnsanlar,

Trabzonspor'da kim kaptan olur olmaz bilmiyorum, Song, Egemen, Colman Serkan ve Alanzinhio dışındakilerin sadece bizi uyutan hikayeden ibaret olduğunu düşünüyor ve halen nasıl Trabzonspor'da kalabildiklerine şaşıyorum.. (bir de burada halen tayfun cora ve selçuk inan diyen taaftarlara da hayret ediyorum , demek ki bu tarftarların ne kadr küçük bir dünyaları ve hedefleri varmış.. bu küçük hedefli taraftardan anca böyle bir trabzonspor çıkar demek ki.. )

Teknik Direktör olarak ta 3 kere bu takımdan giden ya da gönderilen birisini tekrar denemek ne büyük bir çaresizlik..

hoşça kalınız..

Yorum

• İlk olarak Engin Türkyılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu takımın evlatları dururken yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum. baskın karakterli, sureklı kadroda, sözunu geçirebilecek biri olmasını dilerdim.

Selcuk okadar onunde opsiyon varken (Fenerinden Galatasarayina kadar) gelip bizi secmistir. Bana gore oz evlatan daha iyi. Turk futbolunun yeni Unal Karamanida iyi bi benzetmedir

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Cok yerinde bir karar.
                        Bu tribunler ne tayfunu nede tolgayi dikkate alirdi..hayirli olsun..

Yorum

• birinci ve ikinci kaptanıyla gerçekten güzel bir seçim..Hadi bakalım hayırlısı
                          volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• kaptanı bizim takım kadar değişen başka bir takım var mı acaba

Yorum

• İlk olarak Zidane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kaptanı bizim takım kadar değişen başka bir takım var mı acaba
                              Görende her sene kaptan değişiyoruz zannedecek.

Uzun yıllar Hüseyin Çimşir kaptanlık yaptı.

Bizim kadar istikrarlı kaptanlık görevini yürüten yoktu dersek daha doğru olur.
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Ne oldu şimdi hani "öz evlatçılar " işgal edecekti kulübü?
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim