Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu takımın evlatları dururken yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum. baskın karakterli, sureklı kadroda, sözunu geçirebilecek biri olmasını dilerdim.
    Hastikoz

Yorum

• İlk olarak Engin Türkyılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu takımın evlatları dururken yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum. baskın karakterli, sureklı kadroda, sözunu geçirebilecek biri olmasını dilerdim.
      Hangi evlat ?

Selçuk İnan evlat değil mi ?

Ayıp.

Yorum

bu takımın evlatları dururken yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum. baskın karakterli, sureklı kadroda, sözunu geçirebilecek biri olmasını dilerdim.
        takımı trabzona hapsetmekten vazgeçin artık!selçuk yaptıklarıyla enaz trabzonlular kadar trabzonsporlu
        Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
        Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          takımı trabzona hapsetmekten vazgeçin artık!selçuk yaptıklarıyla enaz trabzonlular kadar trabzonsporlu
          neyi yapmışki bir bak efsane olmak bukadar kolaymı diye 3 5 maça bakarak tepelere cıkartır bızım mılletımız ama tek maçta yerle bir ederler. örnekmi en yakın ve en onemlı ornegi Egemen Korkmaz. Trabzon ılk sampıyon olduğu sene bir rize bir samsun birde giresunllu varmış dısardan ihtilali yapan bizim evlatlarımızdır.
          Hastikoz

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hangi evlat ?

Selçuk İnan evlat değil mi ?

Ayıp.
            sen ayıp görmemişssin hocam bu kulupte ne ayıplar yapıldı 2 gun sonra unutuldu. selcuk bu takımın evladı... ama bu şehrin evladı değil unutmaki biz bir şehir takımyız...
            Hastikoz

Yorum

neyi yapmışki bir bak efsane olmak bukadar kolaymı diye 3 5 maça bakarak tepelere cıkartır bızım mılletımız ama tek maçta yerle bir ederler. örnekmi en yakın ve en onemlı ornegi Egemen Korkmaz. Trabzon ılk sampıyon olduğu sene bir rize bir samsun birde giresunllu varmış dısardan ihtilali yapan bizim evlatlarımızdır.
              saçma sapan konuşmayın be,biz kimin evlatlarıyız ben ömrümde 1 defa gördüm trabzonu stada giremedim hiç,en az senin kadar da trabzonsporluyum,senin özevladın özer parayı seçip fener'e giderken adam! selçuk ben türkiye'nin enn büyük klubüne geldim diyerek geldi ihtilali yapan takıma!hem de o özer'in seçtiği fener'i elinin tersiyle iterek

Yorum

saçma sapan konuşmayın be,biz kimin evlatlarıyız ben ömrümde 1 defa gördüm trabzonu stada giremedim hiç,en az senin kadar da trabzonsporluyum,senin özevladın özer parayı seçip fener'e giderken adam! selçuk ben türkiye'nin enn büyük klubüne geldim diyerek geldi ihtilali yapan takıma!hem de o özer'in seçtiği fener'i elinin tersiyle iterek

bravo arkadaşım çok güzel dedin

Yorum

• Buna bizim değil, Trabzonlu olmayan Trabzonsporluların cevap vermesi çok daha doğru olur. Hala böyle insanlar var mı yahu. Hayret edilecek bir konu.

Yorum

• Engin herkese cevap vereceğine senin tabirine uyan bir futbolcu söyle bakalım.Bizim göremediğimiz birimi var takımda

Yorum

adam gibi konus adam gibi cevap vereyim sana tamam mı? Selcuk bu sehrın adamı değildir benım kanatım bu 5 maç oynayıp yatana ben kaptanlık vermem. egemende bu sehrın ınsanı değıldı ama kendını bu sehrın ınsanı yapmasını bıldı selcuk bu kapasıtede değil, anlıyorsun değilmi. özer parayı seçti kariyerıne karşılık aklını kullanamadı, selcuk sadece aklını kullandı fenerde boğulma riskini göze alamadı. özer aldı kaybetti. denilen laflara bakımıcaksın arkdasım oynanılan futbola bakıcaksın dokulen tere bakıcaksın. buyuk maçlarada at gibi koşup önemsız takımlara karşı ter dokmeyene profosyonel futbolcu demem ben hele hele kaptınlığı hiç vermem!
                      Hastikoz

Yorum

• Oguzhan abi .. Özer hakkinda pek cok bilgin yok galiba. Nasil diyeyim .. sezon basinda Trabzonspor'dan teklif bekledi ve teklif gelmeyince mecbur kaldi gitmeye.

Yorum

• Şenol Güneş Oldu...

Yorum

adam gibi konus adam gibi cevap vereyim sana tamam mı? Selcuk bu sehrın adamı değildir benım kanatım bu 5 maç oynayıp yatana ben kaptanlık vermem. egemende bu sehrın ınsanı değıldı ama kendını bu sehrın ınsanı yapmasını bıldı selcuk bu kapasıtede değil, anlıyorsun değilmi. özer parayı seçti kariyerıne karşılık aklını kullanamadı, selcuk sadece aklını kullandı fenerde boğulma riskini göze alamadı. özer aldı kaybetti. denilen laflara bakımıcaksın arkdasım oynanılan futbola bakıcaksın dokulen tere bakıcaksın. buyuk maçlarada at gibi koşup önemsız takımlara karşı ter dokmeyene profosyonel futbolcu demem ben hele hele kaptınlığı hiç vermem!
                            yazık size ya,yemin ederim yazık,ünal bu şehrin insanımıydı?ben trabzonsporluluk olgusunun kafakağıdından daha büyük olduğuna inanıyorum,trabzonlu arkadaşların da senin zihniyetinde olmadığını biliyorum en azından umuyorum.olayı çok fazla ajite etmek istemiyorum ama,selçuk şugün dediklerinizden sonra,benim için prenstir ilahlaşmıştır.sizin darçaplı faşizminizden de gına gelmeye başladı artık!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oguzhan abi .. Özer hakkinda pek cok bilgin yok galiba. Nasil diyeyim .. sezon basinda Trabzonspor'dan teklif bekledi ve teklif gelmeyince mecbur kaldi gitmeye.
                              yok ya,özevlat ya o satmaz şehrini,birgün herkes fenerbahçeli olacak şapkası da takmazo bu şehrin evladı

Yorum

• Yeni Kaptanimiz Selcuk Inan, hayirli olsun!...
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim