Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökhan Erdem de bitti yazmış. Benim için güvenilir kaynaktır.
    Teknik direktör olarak da %80 ihtimalle Arda Turan'ın geleceğini yazmış. %19 yabancı, %1 Fatih Tekke diyor.

Bunlar gerçekten Arda Turan'ı getireceklerse ancak lobisinden ötürü getiriyor olabilirler. "Arda'yı getirirseniz hakem 'hataları' biter" gibi bir söz almış olabilirler. Arda Turan'ın Göksel Gümüşdağ ile bağlantısının niteliği nedir bilen var mı? Göksel Gümüşdağ'ın adamı mı bu?

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Teknik direktör olarak da %80 ihtimalle Arda Turan'ın geleceğini yazmış. %19 yabancı, %1 Fatih Tekke diyor.

Bunlar gerçekten Arda Turan'ı getireceklerse ancak lobisinden ötürü getiriyor olabilirler. "Arda'yı getirirseniz hakem 'hataları' biter" gibi bir söz almış olabilirler. Arda Turan'ın Göksel Gümüşdağ ile bağlantısının niteliği nedir bilen var mı? Göksel Gümüşdağ'ın adamı mı bu?

Kulübün üzerinde vesayet var. Başka bir açıklaması olmaz.

Yorum

Kulübün üzerinde vesayet var. Başka bir açıklaması olmaz.
        Tekke'nin 1% olmasinin sebebi :
        Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

4 baskan yardimcisinin biri
        bâzilarinin sandigi gibi dünyâ görüsü falan degil (o eskiden hayrettin karsi çiktiginda idi belki)
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

bâzilarinin sandigi gibi dünyâ görüsü falan degil (o eskiden hayrettin karsi çiktiginda idi belki)
          Evet, Tekke olayının bu boyutu var. Entrika var yani.

Yorum

• Şenol hoca bıraktıktan sonra kulübün profesyonel kanadında olmamalı.
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Detayını bilmiyorum ama Fatih Tekke'ye kulüp içinden birilerinin bloke koyduğu belli.

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol hoca bıraktıktan sonra kulübün profesyonel kanadında olmamalı.
              Zaten öyle bir vasfı da yok. Gitsin jk'da profesyonel yönetici olarak çalışsın çok istiyorsa.

Yorum

Detayını bilmiyorum ama Fatih Tekke'ye kulüp içinden birilerinin bloke koyduğu belli.

Zaten öyle bir vasfı da yok. Gitsin jk'da profesyonel yönetici olarak çalışsın çok istiyorsa.
                Öyle bir vasfı olmadığına katılıyorum, sonraki kısmı çok karıştırmayalım artık. Bunlar çok güçlü, karşına alırsan hemen yiyorlar. Avcı'nın en doğru hamlesi bu kesime hep şirinlik yapması oldu. Ziyaretler yaptı, kulüpte temsili görevler verdirdi falan. Başka türlü uzun kalamazdı.

Biraz olumlu tarafından bakmak istiyorum. Tekke'yi yıpratacak önemli bir alternatif ortadan kalkmış oldu. Avcı sonrası Fatih hoca gelse her fırsatta yazılacaklar üç aşağı beş yukarı belli olurdu.

Temiz bir sayfa açma zamanı.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Fatih Tekke'nin mevcut yapı Trabzonspor'a hakim oldukça bu kulüpte görev alamayacağı çok belli. Fatih Tekke'yi Rusya'ya satan, eskinin Başakşehir sonranın Trabzonspor başkanı Nuri Albayrak; mevcut yönetimin de arkasındaki isim. Bu nedenle Başakşehir, Eyüp, GS gibi takımlardan yolu geçmiş hocaların, personellerin, yöneticilerin büyük camiamızda söz sahibi olması olağan. Pek değişecek gibi de değil. Stat projesi ortaya çıktığında başkanlık yapan adam ne hikmetse yine potansiyel arazi ve stat işleri gündeme geldiğinde kulübü yönetiyor. Trabzonspor taraftarın değil sermayenin ve siyasetin takımı olmuştur. Trabzonspor taraftarından, DNA'larından koparılmıştır. Burdan artık dönüş olmaz. Herkes kendini alıştırsın.

Edit: Ayrıca mevcut yönetim kendilerini Abdullah Avcı enkaz günlerinde ister istemez hedefe koymuştu. Okları üstlerinden alabilecek tek ve en doğru isim Şenol Güneş'ti. Bu yüzden göreve getirildi. Görevini yerine getirdi, yönetime bariyer oldu. Şimdi de gidiyor. Arda Turan ismine falan hiç şaşırmıyorum. Orhan Ak boşta değil mi? O gelsin ya da Bekir İrtegün falan eğer lisansı varsa hemen gelsin başlasın. Lisansı yoksa da hallederler zaten. Erol Bulut da olabilir.
                  En son E. Okan Bülbül tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 21:03.
                  KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Kaos içindeki takımı pro lisanssız, Karam Tayfa üyesi birine vermek tam Doğanlık hamle. Şaşırmam.

Ondan sonra da Emre Abisi gelir.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Öyle bir vasfı olmadığına katılıyorum, sonraki kısmı çok karıştırmayalım artık. Bunlar çok güçlü, karşına alırsan hemen yiyorlar. Avcı'nın en doğru hamlesi bu kesime hep şirinlik yapması oldu. Ziyaretler yaptı, kulüpte temsili görevler verdirdi falan. Başka türlü uzun kalamazdı.

Biraz olumlu tarafından bakmak istiyorum. Tekke'yi yıpratacak önemli bir alternatif ortadan kalkmış oldu. Avcı sonrası Fatih hoca gelse her fırsatta yazılacaklar üç aşağı beş yukarı belli olurdu.

Temiz bir sayfa açma zamanı.
                      Ortadan kalkan kim?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kaos içindeki takımı pro lisanssız, Karam Tayfa üyesi birine vermek tam Doğanlık hamle. Şaşırmam.

Ondan sonra da Emre Abisi gelir.
                        Emre Belözoğlu tam küme düşmelik teknik direktör aslında. Nereye gitse küme düşürüyor. Erto'nun içi gidiyordur.

Yorum

Ortadan kalkan kim?
                          Avcı gönderildiğinde Fatih Tekke geliyordu, Şenol Güneş hızlı çözüm olarak önümüze sunuldu ve görevi aldı. Şenol hoca değil Fatih Tekke gelseydi ilk dalgalanmada Şenol Güneş sesleri artacak, bu kadar süre bile sabredilmeyecekti. Şimdi Şenol hoca ile olmadığını herkes kabullendi ve o alternatif ortadan kalktı. Yarın Fatih Tekke geldiğinde Şenol'u bekleseydik diyen yine çıkacak ama bu çok küçük bir kesim olarak kalır.
                          ( ゚д゚)

Yorum

Evet, Tekke olayının bu boyutu var. Entrika var yani.
                            her mok var
                            İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fatih Tekke'nin mevcut yapı Trabzonspor'a hakim oldukça bu kulüpte görev alamayacağı çok belli. Fatih Tekke'yi Rusya'ya satan, eskinin Başakşehir sonranın Trabzonspor başkanı Nuri Albayrak; mevcut yönetimin de arkasındaki isim. Bu nedenle Başakşehir, Eyüp, GS gibi takımlardan yolu geçmiş hocaların, personellerin, yöneticilerin büyük camiamızda söz sahibi olması olağan. Pek değişecek gibi de değil. Stat projesi ortaya çıktığında başkanlık yapan adam ne hikmetse yine potansiyel arazi ve stat işleri gündeme geldiğinde kulübü yönetiyor. Trabzonspor taraftarın değil sermayenin ve siyasetin takımı olmuştur. Trabzonspor taraftarından, DNA'larından koparılmıştır. Burdan artık dönüş olmaz. Herkes kendini alıştırsın.

Edit: Ayrıca mevcut yönetim kendilerini Abdullah Avcı enkaz günlerinde ister istemez hedefe koymuştu. Okları üstlerinden alabilecek tek ve en doğru isim Şenol Güneş'ti. Bu yüzden göreve getirildi. Görevini yerine getirdi, yönetime bariyer oldu. Şimdi de gidiyor. Arda Turan ismine falan hiç şaşırmıyorum. Orhan Ak boşta değil mi? O gelsin ya da Bekir İrtegün falan eğer lisansı varsa hemen gelsin başlasın. Lisansı yoksa da hallederler zaten. Erol Bulut da olabilir.
                            Tekke olayinda sebep sdce bu degil ama bu da isin içinde olabilir...
                            diger yazdiklarini biri daha yaziyordu burada, basaksehir göksel falan filan... büyük rezillik....
                            ama anlasilan benim de arada yazdigim gibi pelikanspor olmus çikmisiz, albayrak-yenisafak = pelikan , bunlar yönetiyor kulübü
                            bunun degismesi iktidârin degismesine bakar mi, emin degilim ama kismen olabilir, en azindan bunlar bu kadar güç sâhibi olamazlar diye düsünüyorum
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Kalsın diyordum ama zor gibi artık bağ kopmuş anlaşılan.
                              Ama bazı taraftarların yaptığı saygısızlıkları unutmayacağım.
                              Hocanın kahrolmuş halini gördükçe üzülüyorum. Çok istedi düzeltmeyi. Bahanede uydurmadı hiç bir zaman.
                              Bir şekilde kalsa yönetim tarafında. Özkan hoca da olduğu gibi.
                              Gelen hocaya mentor olur, yeri gelir çıkar açıklamalarda bulunur tffyle savaşır.Altyapı, tesisler vs. Herşeyle ilgilenir.
                              Zaten sportif bir aklımız yok. Hocaya bu toleransınız olsun en azından.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kalsın diyordum ama zor gibi artık bağ kopmuş anlaşılan.
                                Ama bazı taraftarların yaptığı saygısızlıkları unutmayacağım.
                                Hocanın kahrolmuş halini gördükçe üzülüyorum. Çok istedi düzeltmeyi. Bahanede uydurmadı hiç bir zaman.
                                Bir şekilde kalsa yönetim tarafında. Özkan hoca da olduğu gibi.
                                Gelen hocaya mentor olur, yeri gelir çıkar açıklamalarda bulunur tffyle savaşır.Altyapı, tesisler vs. Herşeyle ilgilenir.
                                Zaten sportif bir aklımız yok. Hocaya bu toleransınız olsun en azından.
                                Şenol Güneş bu sefer geldiğinde müthiş güçlü geldi. Hem de tüpçülerdeki iğrenç açıklamalarına rağmen bu güçle geldi. Ağzını açıp gerçeği söylese muhtemelen yönetim de değişirdi. Ama yıllardır yaptığı filozofik konuşmaların ötesine yine geçmedi. Bu yönetim yanlış transfer yapmış, maaşlar uçuk diyemedi. Takım söğüşlenmiş transfer bütçesi yok diyemedi. Adam satmayı da almayı da bilmiyorlar diyemedi. İho’ya söz geçiremiyorlar doğranıyoruz diyemedi. Trabzonsporun ağırlığı kalmadı dümdüz orta sora takımı olduk diyemedi. Yıllardır anlattığı gibi bir şeyler anlattı ama ben yine bir şey anlamadım. Güzel vedalaşmak için bir şanstı, gerek duyup kullanmadı.
                                "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim