Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Engin Türkyılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sen ayıp görmemişssin hocam bu kulupte ne ayıplar yapıldı 2 gun sonra unutuldu. selcuk bu takımın evladı... ama bu şehrin evladı değil unutmaki biz bir şehir takımyız...
    Bu takım bir şehir takımı değil . Doğadaki her varlığın olduğu gibi Trabzonspor'un da bir diyalektiği var , bu kulüp ile ilgili tüm tahliller 1980 senesine ait .

Eğer bir şehir takımı olsaydı , şu an ikinci ligde yaşantısına devam ediyor olurdu Trabzonspor . Sivasspor bir şehir takımı , eşiği geçemedi . Samsun , Eskişehir , Bolu ve daha nicesi şehir takımıydı hiç biri eşiği geçemedi .

Trabzonspor eşiği geçmesinin karşılığını bir ülke takımı olarak almıştır .

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yazık size ya,yemin ederim yazık,ünal bu şehrin insanımıydı?ben trabzonsporluluk olgusunun kafakağıdından daha büyük olduğuna inanıyorum,trabzonlu arkadaşların da senin zihniyetinde olmadığını biliyorum en azından umuyorum.olayı çok fazla ajite etmek istemiyorum ama,selçuk şugün dediklerinizden sonra,benim için prenstir ilahlaşmıştır.sizin darçaplı faşizminizden de gına gelmeye başladı artık!
      ıyı al prensınle sen kendıne baska takım kur basınada prensını koy. gülüm unal karamanda o kapasite vardı selcukta yok. bukadar sen var dıyosun ama yok geçen sene cıktı meydana. ben egemende bu olguyu gorebılıyodum ama selcukta goremıyorum. sana benden gına gelmiş olabılır ama bana gelmedı hatta sızın gibilerin aklını basına getirmek beni mutlu ediyor.
      Hastikoz

Yorum

• Açıkçası bunca yanlış kararın ardından böyle doğru bir karar beklemiyordum.

Çok yerinde oldu.
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu takım bir şehir takımı değil . Doğadaki her varlığın olduğu gibi Trabzonspor'un da bir diyalektiği var , bu kulüp ile ilgili tüm tahliller 1980 senesine ait .

Eğer bir şehir takımı olsaydı , şu an ikinci ligde yaşantısına devam ediyor olurdu Trabzonspor . Sivasspor bir şehir takımı , eşiği geçemedi . Samsun , Eskişehir , Bolu ve daha nicesi şehir takımıydı hiç biri eşiği geçemedi .

Trabzonspor eşiği geçmesinin karşılığını bir ülke takımı olarak almıştır .
          Trabzonspor bir şehir takımı Dünyanın en buyuk sehir takımı. Şampiyon olması ihtilali yapması onun şehir takımı gurubundan cıkaramaz. Evet bir şehir takımı olmasının yanında bir ülke takımı olmayıda başarmış.ancak unutmayalım ki başarıların bir çoğu şehir takımı etkisinin kalınıtlarından gelmiştir apdullahlarla ogünlerle hamilerle gelmiştir.
          Hastikoz

Yorum

• Dünyanın en büyüğü olduğu türünde ifadeler büyük yalandır . Lafın çıkışı istanbul takımı yazarlarına dayanan büyük bir yalan . Bu lafı ortaya atan ayrıca dünya liglerinden bir haber olduğunu da açıkça gösterir . Tek takımlı , her hangi şehrin tek takımı desteklediği sayısız örnek var , içlerinden şampiyon olan , uluslararası arenada başarı üreten .

Trabzonspor'un ulusal alanda , ulusal temsilin yararlandığı pazarda yer bulmaması için yerelleşmesi şarttır . İstanbul takımlarının kılcal damarlarının azalmaması için Trabzonspor takımının Trabzon şehrinde sıkışması şarttır .

Trabzonspor taraftarı da bunu bir gurur vesilesi olarak yutar . Küçülmeyi seçer birazda statüsünü koruyabilmek için . Sahip olduğundan daha değersiz bir pozisyona düşmemek için .

Bu gün kendilerine öz evlat diyen herkesin bu kulüpten bir menfaati vardır . Şehrimin takımını tutuyorum ifadesi bir gurur göstergesidir ve Trabzonlu olmayan Trabzonsporluların sevgisinden kat kat daha sunidir .

Belki biraz da çıplaklık korkusu bizimkisi .

Allah kabul ederse yarın sabah erkenden kurbanımı kesmek niyetindeyim . Meseleyi "şimdilik" uzatmadan iyi geceler diliyorum .

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oguzhan abi .. Özer hakkinda pek cok bilgin yok galiba. Nasil diyeyim .. sezon basinda Trabzonspor'dan teklif bekledi ve teklif gelmeyince mecbur kaldi gitmeye.
              Sezon başında öyle bir şey olmadı.Özer oynamak istediği takıma gitti.

Yorum

• Kaptan Selçuk değil miydi zaten?

Ben maçlarda izlediğim kadarıyla takımla konuşan tek kişi Selçuk'tu.İş resmiyete dönmüş kendisine başarılar diliyorum.
                Bordomavi.net

Yorum

• peki 2ci kaptan kim mis?
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İtiraf ediyorum gerçekten böyle olumlu bir seçim beklemiyordum.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dünyanın en büyüğü olduğu türünde ifadeler büyük yalandır . Lafın çıkışı istanbul takımı yazarlarına dayanan büyük bir yalan . Bu lafı ortaya atan ayrıca dünya liglerinden bir haber olduğunu da açıkça gösterir . Tek takımlı , her hangi şehrin tek takımı desteklediği sayısız örnek var , içlerinden şampiyon olan , uluslararası arenada başarı üreten .

Trabzonspor'un ulusal alanda , ulusal temsilin yararlandığı pazarda yer bulmaması için yerelleşmesi şarttır . İstanbul takımlarının kılcal damarlarının azalmaması için Trabzonspor takımının Trabzon şehrinde sıkışması şarttır .

Trabzonspor taraftarı da bunu bir gurur vesilesi olarak yutar . Küçülmeyi seçer birazda statüsünü koruyabilmek için . Sahip olduğundan daha değersiz bir pozisyona düşmemek için .

Bu gün kendilerine öz evlat diyen herkesin bu kulüpten bir menfaati vardır . Şehrimin takımını tutuyorum ifadesi bir gurur göstergesidir ve Trabzonlu olmayan Trabzonsporluların sevgisinden kat kat daha sunidir .

Belki biraz da çıplaklık korkusu bizimkisi .

Allah kabul ederse yarın sabah erkenden kurbanımı kesmek niyetindeyim . Meseleyi "şimdilik" uzatmadan iyi geceler diliyorum .

benim kulupten nasıl bır menfaatim olabilir. ben sevinmek için seven insanlardan değilim. Herzaman Trabzonsporu en iyi yerlerde eni kulvarlarda görmeye can atan insanlardanım. Öz evlatlarlardan sonra Şampiyonluk gelmiyorsa demek ki bişe var da bu öz evlatlarda. Trabzon herzaman yetinmesini bilmiştir. her bu sene olmadımı bidahakı seneye olacak diye olmayacağını bıle bile ümid etmiştir taraftarı yani bizler bu takıma gönul verenler. Şehirmin takımı olmasada Trabzonspor beni teşvik eden biri olması yeter Trabzonsporu gönülden desteklemem için

Allah Kabul Etsin.
                      Hastikoz

Yorum

• Hayret uzuuuuuuuuuun aradan sonra yönetim ilk defa olumlu bir iş yaptı ne diyelim umarım bu saatten sonra duran saat misali olmaz
                        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Geldiği günden beri Ünal'ın varlığını ilk defa hissettim. Bana mı öyle geliyor?

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            peki 2ci kaptan kim mis?
                            Umut aaaa

Yorum

• kulübün altyapısından yetişen bir oyuncu kaptan olsaydı bence daha iyi olurdu. mesela tayfun

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sezon başında öyle bir şey olmadı.Özer oynamak istediği takıma gitti.
                                Evet süleyman abi burda sana kesin katılıyorum sevgili dayısıda yavuz şey ev sahibini bastırır misali sürekli yönetimi eleştirirerek ayıbını örtmeye çalışıyor o konuda zaten çok doluyum ben...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim