Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Besiktas ilk maciydi sonrasinda 8 gunde 3 mac oynadi kondisyonu bitik takimla. Simdi de 9-10 tane sakat oyuncuyla Hatay deplasmanina cikti. Gerci mac MErsinde oynandi Hataylilar icin deplasman sayilirdi da neyse.

Senol gunes defalarca dedi bu takimin kondisyon sorunu var ama asil problem mental olarak. Kimse sahada ne zaman nereye kosacagini, nereye pas atacagini, ne yapacagini duzgun bilmiyor. Herkesin morali bozuk. Avcinin komple takimi zehirledigine ben de katiliyorum.

Yorum

• Hocam senin boynumun borcu bu takımı şampiyon yapmak yada ilk 2 ye sokmak değil senin boynunun borcu Dragus, Cham, Savic, Mendy, Malheiro, Serdar Saatçi, Uğurcan, Banza dan oluşan bir takım iskeleti kurup seneye bu iskelet üzerinden kaliteli oyuncularla iyi bir takım oluşturmak.
      En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 07.10.2024, 14:15.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Milli takim arasinda neden hazirlik maci yaptirmiyor bu. Lafa gelince oyunculari tanimiyorum ne verebileceklerini bilmiyorum falan diyor.

Yorum

• Şenol Güneş yönetiminde Euro 2020'de sıfır çeken milli takımın 3-0 mağlup olduğumuz İtalya maçı kadrosu:

Orta saha Okay Yokuşlu-Ozan Tufan-Yusuf Yazıcı'dan kurulu. Malesef ki bu zavallı orta saha kurgusunun 2 adamı şu an bizde. Bu orta saha kurgusu rezil olunca ikinci maçta Yusuf Yazıcı'yı, son maçta da Okay Yokuşlu'yu takımdan kesmiş ama Ozan Tufan 3 maçta da banko oynamış.

İşin enteresan tarafı Okay Yokuşlu Euro 2020 elemeleri grubunda kazandığımız hiç bir maçta ilk 11 oynamamamış. Ozan Tufan da çok sonradan ilk 11'e dahil olmuş.

Grup maçlarında Fransa'yı bile yenen takım Okay Yokuşlu'nun ilk 11'e monte edilmesinden sonra kimseyi yenememiş, turnuvada da sıfır çekmiş.

Trabzonspor'da da son 3 maçtır Okay ilk 11'de çıkıyor ve ilk yarının sonunda oyundan alınıyor. Bu maçların birinden sonra "ilk yarıyı boşa geçirdik" diye kendi de itiraf ettiğine göre Şenol Güneş durumdan habersiz değil. Yine de sıradaki maçta Okay ilk 11 çıkıyor. Ozan da iyileşir iyileşmez ilk 11'e girecektir. Yusuf Yazıcı'yı almış olsak o da ilk 11 oynardı kesin. Allah'tan almadık.

Hocaya 2 sorum var:

1. Ne milli takımda ne de Trabzonspor'da faydasını görmediğin Okay'daki ısrarının mantığı nedir? Orada adam olmasa hadi biraz olsun anlarım ama Lundstram var, Mendy var.
          2. Üç sene önce denediğin ve milli takımdan kovulmanla sonuçlanan orta saha kurgusuna seni aşık eden şey nedir? Neden sürekli olarak aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar bekliyorsun?

Şenol Güneş'in işinin kolay olmadığının, elindeki malzemenin karman çorman olduğunu biliyorum ve tecrübesiyle uzun vadede doğru yolu bulacağına inanıyorum. Ancak denenmiş ve olmamış şeylerde ısrar etmesinin kendisini yıpratmaktan başka bir işe yaramayacağını düşünüyorum. Başakşehir maçında da Okay'ı ilk 11'de görürsem kendimi zemin kattan aşağı atacağım. Yeter.
          Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol Güneş yönetiminde Euro 2020'de sıfır çeken milli takımın 3-0 mağlup olduğumuz İtalya maçı kadrosu:

Orta saha Okay Yokuşlu-Ozan Tufan-Yusuf Yazıcı'dan kurulu. Malesef ki bu zavallı orta saha kurgusunun 2 adamı şu an bizde. Bu orta saha kurgusu rezil olunca ikinci maçta Yusuf Yazıcı'yı, son maçta da Okay Yokuşlu'yu takımdan kesmiş ama Ozan Tufan 3 maçta da banko oynamış.

İşin enteresan tarafı Okay Yokuşlu Euro 2020 elemeleri grubunda kazandığımız hiç bir maçta ilk 11 oynamamamış. Ozan Tufan da çok sonradan ilk 11'e dahil olmuş.

Grup maçlarında Fransa'yı bile yenen takım Okay Yokuşlu'nun ilk 11'e monte edilmesinden sonra kimseyi yenememiş, turnuvada da sıfır çekmiş.

Trabzonspor'da da son 3 maçtır Okay ilk 11'de çıkıyor ve ilk yarının sonunda oyundan alınıyor. Bu maçların birinden sonra "ilk yarıyı boşa geçirdik" diye kendi de itiraf ettiğine göre Şenol Güneş durumdan habersiz değil. Yine de sıradaki maçta Okay ilk 11 çıkıyor. Ozan da iyileşir iyileşmez ilk 11'e girecektir. Yusuf Yazıcı'yı almış olsak o da ilk 11 oynardı kesin. Allah'tan almadık.

Hocaya 2 sorum var:

1. Ne milli takımda ne de Trabzonspor'da faydasını görmediğin Okay'daki ısrarının mantığı nedir? Orada adam olmasa hadi biraz olsun anlarım ama Lundstram var, Mendy var.
            2. Üç sene önce denediğin ve milli takımdan kovulmanla sonuçlanan orta saha kurgusuna seni aşık eden şey nedir? Neden sürekli olarak aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar bekliyorsun?

Şenol Güneş'in işinin kolay olmadığının, elindeki malzemenin karman çorman olduğunu biliyorum ve tecrübesiyle uzun vadede doğru yolu bulacağına inanıyorum. Ancak denenmiş ve olmamış şeylerde ısrar etmesinin kendisini yıpratmaktan başka bir işe yaramayacağını düşünüyorum. Başakşehir maçında da Okay'ı ilk 11'de görürsem kendimi zemin kattan aşağı atacağım. Yeter.
            Cok iyi bir analiz. Ama orta sahamizin les olmasinin nedeni stopersizlik.
            Stoperimiz olsa Mendy orta saha oynayacakti

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İnşaAllah Şenol Hocam haydi güldürün yüzümüzü ve zorlu fikstürü en harika şekilde kazanalım, en azından şikebahçe maçına kadar maçları kaybetmelim ve kendi sahamızdaki şikebahçe maçını, Trabzonspor'a yakışır futbol ile rahatça kazanalım.Şenol Hocam şikebahçe maçı çok önemli, bu maç bahane kaldırmaz lütfen bu maça en iyi şekilde hazırlanıp kazanalım.Haydi İnşaAllah hep birlikte sonuna kadar yılmadan mücadele ederek kazanalım.Futbolarımızı en iyi şekilde maçlara motive edip, bu zorlu haftaları atlatmalıyız.şikebahçe maçını kazanmamız, lige kötü başlangıcı unutturur...
              En son deepmavi tarafından düzenlendi; 18.10.2024, 17:35.

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İnşaAllah Şenol Hocam haydi güldürün yüzümüzü ve zorlu fikstürü en harika şekilde kazanalım, en azından şikebahçe maçına kadar maçları kaybetmelim ve kendi sahamızdaki şikebahçe maçını, Trabzonspor'a yakışır futbol ile rahatça kazanalım.Şenol Hocam şikebahçe maçı çok önemli, bu maç bahane kaldırmaz lütfen bu maça en iyi şekilde hazırlanıp kazanalım.Haydi İnşaAllah hep birlikte sonuna kadar yılmadan mücadele ederek kazanalım.Futbolarımızı en iyi şekilde maçlara motive edip, bu zorlu haftaları atlatmalıyız.şikebahçe maçını kazanmamız, lige kötü başlangıcı unutturur...
                bu dediğinin gerçekleşme ihtimali %25
                ölümüne trabzon !

Yorum

• akşam barni oynay mi hocam

(UEFA)

Yorum

• kadro tercihleri çok kötü hala takımı tanıyamaması skandal
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Okay sevdası başını yakacak hocam dikkat. Sen bari yapma gözünü seveyim.

Yorum

• Şenol Güneş takımı olunca insan sürekli saldıran bir takım görmek istiyor ama eldeki oyuncular ne yazık ki bunu karşılayamıyor. Bu haftayı bir şekilde atlattık ama haftaya Göztepe seyircisini de arkasına alarak ciddi bir baskı kuracaktır. Bakalım onlara karşı nasıl bir çözüm üretecek...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Şenol hoca aşırı sevgi boğucu oluyor demişti geçmişte

96 yilin dan sonra birisi şaka tabirle odunu hakettiyse , senol hoca da bunlardan biridir

Maçtan sonra şoka girenler, nasil senol hocayı affetti acaba

Ya da mactan sonra ne hissettiniz , ne yaptiniz.. trajikomik bi durum tarihimizde.

Yorum

• Hocam, Bjelica'yı Bakasetas'ı 8 Abdülkadir'i 10 oynatmak yedi. Sen de futbolcuları mevkileri dışında kullanmaya devam edersen sen de kendi kendini yedirirsin.

Yorum

• Ersun Yanal ve Avcı gibi oyuncuları farklı mevkilerde oynatıyor, saçma saçma ilk 11 ler çıkarıyor hala as kadro ve belli bir taktik sistem bulamadı.

10 kişi oynayan Goztepe ye yeniliyoruz. Avcı dan farkın olmayacaksa lütfen Okay ile Ozan ini da al git ya.

Eskiden futbolda oyuncuyu farklı mevkide oynatmak diye bir şey yoktu. Herkes Guardiola vs oldu. Yemin ediyorum artık futboldan gram zevk almıyorum. Futbolu bilenlerin sayısı çok azaldı.
                              En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 26.10.2024, 21:11.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Herkes şansı hak etmez hocam. Sana olan inancımızı hak etmeyenlere şans verdikçe azaltıyorsun. Yapma.

İlk devre leş atan adamlar Bardhi, Ozan, Visca. Bardhi'yi çıkartmak kolay hemen çıkardın peki Ozan, Visca? Utanmıyor musun sağ kanatta tek başına mücadele eden Pedro'yu çıkarıp Ozan'ı oraya atmaya? Büyük hayal kırıklığına uğrattın beni.

Denswil'in üzerine çizik attın sandık, stopersiz oyuna ses etmedik; ikinci yarı Denswili sahaya atıyorsun. Ne yapıyorsun? Adam her pozisyonda izledi bilerek. Bunlarla antrenman da mı yapmıyorsun sen? Yazıklar olsun ya.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim