Yaptigi asist iyi degil mükemmeldi ama Trabzonsporda oynayan bir ofansif futbolcu icin olmasi gereken seyler bunlar..yoksa niye bizde oynasin...gereksiz top kayiplari ve artisligi birakmali..böyle giderse sari kart rekorunu kirar
Yaptigi asist iyi degil mükemmeldi ama Trabzonsporda oynayan bir ofansif futbolcu icin olmasi gereken seyler bunlar..yoksa niye bizde oynasin...gereksiz top kayiplari ve artisligi birakmali..böyle giderse sari kart rekorunu kirar
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Benim hic bir futbolcu icin onceden belirlenmis bir ajendam yok. Mesajimin da kendimi komik dusurecek bir yonunu gormekte zorlaniyorum.
Engin'in son maclardaki performansini yeterli bulmuyorum. Burdaki yorumlara goz attigimda futbolundan daha cok hirsina, azmine yonelik mesajlar goruyorum. Yaptigim yorum Engin'in performansina yonelik bir elestiriden daha cok bazi arkadaslarin oyuncuyu degerlendirmede bulurken bu gibi seylere ne kadar onem vermesinlen alakalidir.
Engin'in performansini yonelik bir elestiri yapmak isteseydim, muhtemelem "sahada katkisi 0" gibi bir mesajdan daha aciklayici birseyler yazmayi tercih ederdim.
Ayrica Engin'in mac da asist yapmis olmasinin kendisin otomatikmen iyi bir performans sergiledigini mi iddia ediyorsunuz yoksa "macta yaptigi sifir" dedigimde bunu direk harfiyenmi anlayarak performansinin yeterli olmadigini kastettigimi anlamadiniz mi?
Son olarak tamam ben elestirmek icin elestiriyorum. Fakat o zaman sizin yaptiginizda savunmak icin savunmak oluyordur herhalde. Engin'i bu kadar israrli ve istikrarli bir sekilde kollamaniza bir mana veremiyorum.
En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 23.08.2009, 14:18.
toulouse maçında ümitlendik asisti ile ama sonradan çok fazla top ezmeye başladı, maçın sonralarına doğru da gereksiz bir ikinci sarı kart sonucunda zaten dağınık dizilişimiz daha da dağıldı ve bir gol daha yedik; elbette golün tek sorumlusu engin değil ama çok önemli bir etken olduğu söylenebilir.
bir asist yaptı diye kahraman ilan edecek ya da çok iyi oynadı diyecek değiliz tabiki.
ama malesef futbolu böyle yorumlayan çok arkadaşımız var.
mesela umut'un direkten dönen topu gol olsaydı, umut'a yüklenen çoğu arkadaş, adam doksana astı topu daha ne yapsın deyip 90dakika boyunca yaptığı olumsuz şeyleri umursamayaktı. belki de galip gelseydik o golle adamın 5maçlık kredisi oluşacaktı.
şimdi ise umut'a haketmediği şekilde aşırı yüklenenler var, kendi kapasitesini zorlayıp son zamanların en iyi maçını çıkarmasına rağmen.
Yorum