Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Engin Baytar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Iyidi dün. Ama istikrarli olabilirmi bilmiyorum... Hirsi hosuma gitti, Senol günes onu Hirsi yüzünden cikarmasi kötü oynamasindan dolayi cikarmasindan daha iyi Aynen devam Engin....

Yorum

• enginin bu kadar verimli olacağına hiçbir zaman inanmamıştım...son 2 maçta çok iyi işler yaptı...transferine karşı biri olarak bu performansının sürmesi dileğiyle...

Yorum

• Aslında kart görerek cezasını manisa maçında çekmesi iyi oldu.Çünkü Engin bu bu hafta olmasa haftaya görecekti 3 maç üst üste kart görmeden duramaz Eğer haftaya görseydi bursa maçında oynayamacaktı.Ama şimdi oynayacak ve o maçta çok işimize yarayacak.Helal engin böyle devam.

Yorum

• Kendi kendini bitiyor Engin . Biraz daha dikkatli .

Yorum

• Engin sana herzaman güvendim kardeşim daha da iyi olucaksın biliyorum....
            İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
            Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• bir anda herşeyin mükemmel olacak değil , değişimini görüyorum ve takdir ediyorum , eğer bunları okuyosan ; arkandayız devam et çalışmaya
              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• tam Trabzonlu hirsi var... yavrum be kim tutar seni. insallah futbolunu oturtur olgunlastirir.

Yorum

• İlk golün harbiden güzeldi (:
                  Daha iyiye!
                  Hamiş

Yorum

• engin artık bu oyunla gabriçi kesebilir bana göre artık ikisi de eşit ikisinden biri de oynasa farketmez aferin engin aferin artık onur, umut ve selçuk'tan sonra en güvendiğim türk futbolcular arasında yer aldın benim için
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Macin yildizi olacagi performansina az kalsin gölge düsürüyordu.
                      Cok daha dikkatli olmasi gerekiyor.
                      Cabuk sinirlenen yapisini rakipler de biliyor ve bundan faydalanmaya calisiyorlar.
                      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Teşekkürler Şenol Güneş.

Şenol Güneş'in gelmesine en çok sevinenlerden biride benim. Gerek T.D lüğü gerekte oyunculara verdiği değerden dolayı.

Şenol Güneş'in gelişinden sonra herkez acaba Onur yine yedeğemi çekilicek, Engin'in durumu ne olucak, Alanzinho'nun durumu ne olucak diye düşünmüştü. Bazıları ise, Sylva'nın kaleye geçiceği, Engin'in kiralanıcağı, Alanzinho'nunda satılabileceğini bile düşündü.

Fakat Şenol Güneş bütün bu tercihlerden sıyrılarak bu 3 değerli oyuncuyu kazanma yoluna gitti.

Ve meyvelerini yavaş yavaş alıyoruz. Onur'un kalede gün geçtikçe bize güven veren duruşu, Alanzinho'nun artan performansı ve takım oyununu benimsiyen yönü ve Engin'in gün geçtikçe artan performansı ile meyvelerini alıyoruz.

Engin'in 2 gol atması ve maçı kazandırması ona daha çok güven vermiştir. Üzerindeki ürkekliği atmasında büyük bir rol oynamıştır. Bazı maçlardaki hatalarının temel sebebi bu ürkeklik idi, yeteneklerini sahaya yansıtmasına engel olan bu ürkekliği, attığı goller üzerinden atmasını sağladı. Artık hücumda daha çok sorumluluk alıcak ve ataklarda daha güven içinde olucaktır.

Bana göre Engin ve Alanzinho birbirlerini iyi tamamlıyan ve birbirlerini oynatan oyuncular. Bu ikiliye Colman ve Selçuk'un pasları, Serkan'ında mücadelesi eklenince iyi bir görüntü ortaya çıkıyor.

Bundan sonra ise 3. bölgede Engin'in daha çok sorumluluk alıp Alanzinho ve arakadaşları ile uyum içinde olması bize çok katkı sağlar.
                        "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Engin iyi oynuyor tamam ama Engin en beklenmedik anda takımı yakar olmadık yerde kırmızı görür olmadık yerde kendi arladaşıyla sahada kavgaya tutuşur ve bu arada Engin hiç bir zaman Gabriç olamaz Gabriç futbolcu evet........
                          Futbolcu harcama makinası Trabzon şehri Engin uğruna süper bir yeteneği daha harcıyor.
                          ASLA YANLIZ OLMAYACAKSIN

Yorum

• Bu maçtada çok iyiydin. Attığın golerin yanında pasların mücadelen iyiydi. Biraz daha skain olman lazım. Sana ihtiyacımız var...
                            BMN|KOCAELİ

Yorum

• haftanın gölü oy vermeyi unutmayın

Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• allah sana dünyanın en güzel kadınını nasip etsin
                                ÖLÜRÜM SANA BORDOMAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X