Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Engin Baytar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Büyük takım sporcusu açık net. Korkmuyor, kaçak oynamıyor top istiyor.
    Disiplinsiz belki, ona bu terbiyeyi biz vermeliyiz.

Yorum

• dün takımda birşeyler yapmaya çalışan bir kaç oyuncudan biriydi ama daha hazır olmadı ortada o gördüğü kartta herkes hemfikir çok gereksizdi...
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Attırdığın golü şu ülkede belkide Arda'dan başka attıracak adam yoktur. Yediğin kırmızı karta gelince; çok sorumsuzca bir hareketti. Ben sandalyeye tekme atıyordum sinirden, sen hırsınla adamı devirdin. Olur böyle şeyler.

Milli takıma kadar yolun var.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Attırdığın golü şu ülkede belkide Arda'dan başka attıracak adam yoktur. Yediğin kırmızı karta gelince; çok sorumsuzca bir hareketti. Ben sandalyeye tekme atıyordum sinirden, sen hırsınla adamı devirdin. Olur böyle şeyler.

Sahada gösterdiği çaba bile yeter de artar be İlhan.Aldığı paranın hakkını veriyor.
          Colmandante

Yorum

• Kime anlatacaksın Osman'ım? Skor her şeyden önemliyken böyle ince ayrıntılar önemli değildir.

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            Eduardo Galeano

Yorum

• Engin'in hırslı oynaması gerçekten çok güzel.

İlk sarı kartı haksız yere görse de, ikinci sarı kartta ki hareketi gereksizdi.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İzlediğim her maçta aynı.Birşeyler yapmak için bir yerlerini yırtıyor ama başarıyor ama başaramıyor.Sizi bilmem ama bu benim içn önemli.Hele kendisinden 4-5 kat fazla para alanlar sahada ense yaparken onun bu mücadelesini görmek onu her platformda savunan biri olarak beni daha çok gururlandırıyor ve mutlu ediyor.

Yorum

• Kesinlikle.
                  Sorumluluktan kaçmıyor, ama başarılı ama başarısız tartışabiliriz. Ancak kesinlikle korkak değil.

Yorum

• Öncelikle kafa yapısını değiştirmesi lazım.Biraz daha profesyonellik aşılaması lazım birilerinin ona.

Gördüğü kırmızı kart affedilir cinsten değil.

Daha önce sarı kartın olduğunu mu bilmiyordun?
                    Yaptığın faulle gol yememizi mi önledin?
                    Faul yaptığın adam daha önce maç içinde sana sert hareket mi yaptı ?

Cevap hiçbiri.

Mantıklı bir açıklaması yok, bu da ruhen sağlam olmadığı anlamına geliyor.İnşallah düzelir de hırsla, mantıksız olmayı birbirine karıştırmaz.

Yorum

• Büyük Adam Engin !

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Attırdığın golü şu ülkede belkide Arda'dan başka attıracak adam yoktur. Yediğin kırmızı karta gelince; çok sorumsuzca bir hareketti. Ben sandalyeye tekme atıyordum sinirden, sen hırsınla adamı devirdin. Olur böyle şeyler.

Etme eyleme İlhan.
                        Yusuf bile bilmem kaç yaşına rağmen o gol öncesinin en az o kadar güzelini izlettiriyor bize...

İşin ilginç yanı, yine o Yusuf, ilerlemiş yaşına rağmen buna benzer hareketleri maçta olduğu sürece Enginden daha fazla ( İki defa yapması yeterli) yapıyor...

Yine işin ilginç yanı, o ihtiyar Yusuf maçta çok daha az top kaybediyor.

Birde şu adamı Ardayla kıyaslıyorsunuz ya, çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaksınız....
                        Ne olduğu belli adamı hangi gözle bu kadar tepeye çıkartıyorsunuz, anlamıyorum.

Yorum

• Bazıları Engin iyi niyetli, bişeyler yapmaya çalışıyor en azından diyor.Madem o kadar önemli iyi niyetli olması, başaramasa bile Umut'u da savunun...Engin 3 resmi maçında da attırdığı gol haricinde hiç birşey yapmadı, boyuna top kaybetti.
                          #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Etme eyleme İlhan.
                            Yusuf bile bilmem kaç yaşına rağmen o gol öncesinin en az o kadar güzelini izlettiriyor bize...

İşin ilginç yanı, yine o Yusuf, ilerlemiş yaşına rağmen buna benzer hareketleri maçta olduğu sürece Enginden daha fazla ( İki defa yapması yeterli) yapıyor...

Yine işin ilginç yanı, o ihtiyar Yusuf maçta çok daha az top kaybediyor.

Birde şu adamı Ardayla kıyaslıyorsunuz ya, çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaksınız....
                            Ne olduğu belli adamı hangi gözle bu kadar tepeye çıkartıyorsunuz, anlamıyorum.
                            Yusuf anca Eskişehir savunmasını geçer öyle. Dünkü Fransızlar'ı geçsin bakalım.

Hem Yusuf'tan bana ne yahu. Engin'i onunla bir kefeye koyup değerlendirme yapmam bile. Hem mevkileri hem lig tecrübeleri aynı değil adamların.

Hayalkırıklığına uğramayı senin düşündüğün kadar umursamıyorum ben. Bana pek koymaz.

“Ben basit bir '
                            Eduardo Galeano

Yorum

• Yok, hayır Engin umrumda değil de, seni önemsiyorum...
                              3 maçtır tam olarak beklediğimi alıyorum Enginden...
                              Hani şu 2 antreman üst üste yapmayan Diyarbakırlı savunmacıları dağıttığı anlar varya, mest olmuştum...

Yorum

• Engin 1 Milyon 350.000 Avro alıyor. Eskişehir'deyken sadece 300.000 alıyordu. Trabzonspor'da kendisinden fazla alan oyuncular var ama dört - beş katı para alan kimse yok.
                                İnisiyatif alan cesur, hırslı ve mücadeleci bir oyuncu... Bu yönüyle takdire değer.
                                Yeteneklerine maşallah, hal ve hareketlerine illellah!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X