Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Engin Baytar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu adam da Umut versiyon 2 oldu. Yenilgiyi kabul etmiyor. Cok Hirsli. Azimi yeter. Macta ne yapti diye sorarsan sifir.
    Maçtaki tek golün asistini kim yaptı?

Eleştireceğim diye komik duruma düşmeyin.
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"... E o kadarınıda yapsın bırak da..."

Yorum

• Yaptigi asist iyi degil mükemmeldi ama Trabzonsporda oynayan bir ofansif futbolcu icin olmasi gereken seyler bunlar..yoksa niye bizde oynasin...gereksiz top kayiplari ve artisligi birakmali..böyle giderse sari kart rekorunu kirar
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yaptigi asist iyi degil mükemmeldi ama Trabzonsporda oynayan bir ofansif futbolcu icin olmasi gereken seyler bunlar..yoksa niye bizde oynasin...gereksiz top kayiplari ve artisligi birakmali..böyle giderse sari kart rekorunu kirar
          Bu bütün futbolcular için geçerli değil mi?
          Bordomavi.net

Yorum

Bu bütün futbolcular için geçerli değil mi?
            Heralde yani

Ama engin baytar inanilmaz yetenege sahip oldugu icin cok seyler bekleniyor.

Sergen Yalcin: Milli Takimin banko oyuncusu olabilir...

Yani beklenti yüksek
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Engin oynarsan elinden geleni yapacağını biliyorum.Güveniyorum sana.Mahçup etme beni.
              -1461 TRABZON-

Yorum

• Hangi Takımda Oldugunun farkında Değil

Yorum

• Bugün seni canlı canlı izlemenin keyfini yaşayacağım.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bi şeyler var ama hırsı yeteneklerinin önüne geçiyor ve bu ona zarar veriyor...
                    TRABZONSPOR

Yorum

• cok hirsli, yenilgiyi kabulenmiyor, kirmizi kart gordu gereksiz bir hata yapti, hirsindan, itirazlaar ediyor, gereksiz hatalar yapiyor
                      yetenekli tabi
                      FATIH TEKKE

Yorum

• öyle bir asisti istanbul eziklerinden bir oyuncu yapmış olsaydı basın ortalığı yıkardı

sakin düşünebilmesi lazım çok büyük yeteneklere sahip

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugün seni canlı canlı izlemenin keyfini yaşayacağım.
                          bugün oynatmayacak sanırım onu broos. fanatik öyle yazıyordu

Yorum

Benim hic bir futbolcu icin onceden belirlenmis bir ajendam yok. Mesajimin da kendimi komik dusurecek bir yonunu gormekte zorlaniyorum.

Engin'in son maclardaki performansini yeterli bulmuyorum. Burdaki yorumlara goz attigimda futbolundan daha cok hirsina, azmine yonelik mesajlar goruyorum. Yaptigim yorum Engin'in performansina yonelik bir elestiriden daha cok bazi arkadaslarin oyuncuyu degerlendirmede bulurken bu gibi seylere ne kadar onem vermesinlen alakalidir.

Engin'in performansini yonelik bir elestiri yapmak isteseydim, muhtemelem "sahada katkisi 0" gibi bir mesajdan daha aciklayici birseyler yazmayi tercih ederdim.

Ayrica Engin'in mac da asist yapmis olmasinin kendisin otomatikmen iyi bir performans sergiledigini mi iddia ediyorsunuz yoksa "macta yaptigi sifir" dedigimde bunu direk harfiyenmi anlayarak performansinin yeterli olmadigini kastettigimi anlamadiniz mi?

Son olarak tamam ben elestirmek icin elestiriyorum. Fakat o zaman sizin yaptiginizda savunmak icin savunmak oluyordur herhalde. Engin'i bu kadar israrli ve istikrarli bir sekilde kollamaniza bir mana veremiyorum.
                            En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 23.08.2009, 14:18.

Yorum

• toulouse maçında ümitlendik asisti ile ama sonradan çok fazla top ezmeye başladı, maçın sonralarına doğru da gereksiz bir ikinci sarı kart sonucunda zaten dağınık dizilişimiz daha da dağıldı ve bir gol daha yedik; elbette golün tek sorumlusu engin değil ama çok önemli bir etken olduğu söylenebilir.
                              bir asist yaptı diye kahraman ilan edecek ya da çok iyi oynadı diyecek değiliz tabiki.
                              ama malesef futbolu böyle yorumlayan çok arkadaşımız var.
                              mesela umut'un direkten dönen topu gol olsaydı, umut'a yüklenen çoğu arkadaş, adam doksana astı topu daha ne yapsın deyip 90dakika boyunca yaptığı olumsuz şeyleri umursamayaktı. belki de galip gelseydik o golle adamın 5maçlık kredisi oluşacaktı.
                              şimdi ise umut'a haketmediği şekilde aşırı yüklenenler var, kendi kapasitesini zorlayıp son zamanların en iyi maçını çıkarmasına rağmen.

Yorum

• İlk olarak Burak Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bugün oynatmayacak sanırım onu broos. fanatik öyle yazıyordu
                                Ya ne bakıyorsun sen fanatik e abi. bırak lazım değil onun kadrosu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X