Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Engin Baytar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Caglar + 1.5 milyon
    doğruysa bu dediğin ben isterim açıkcası çağlarda trabzonludur boztepeli dir hatta genç oyuncu faydalı olur inşallah

Yorum

• Çağlar'ı almayı başardıysa başkan helal olsun.

Sol tarafta sıkıntımız var senelerdir.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• enginden kurtulduğumuza seviniyorum istediği kadar yetenekli olsun karakter problemi olması bu formayı giymemesi için en büyük sebeptir benim için bi de mustafa sarp yerine başkasını alsalardı daha iyi olurdu kanımca
        eski nickim LELEUK87

Yorum

Caglar + 1.5 milyon
          Eğer bu bilgi doğru ise, yönetime teşekkür etmek gerekir.

Yorum

• Çağlar bir nebze de Sarp nedir aga ya

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              doğruysa bu dediğin ben isterim açıkcası çağlarda trabzonludur boztepeli dir hatta genç oyuncu faydalı olur inşallah
              "Trabzonlu" olayı hikaye oldu artık, benim gözümde en büyük Trabzonlu Umut Bulut'tur.

Yorum

• Çağlar da o mevkide derdimize derman olmaya yetmez ama şu an ihtiyacımız var ona.
                SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• Engin erken alindiginda sahte formayi öpmesi Umutu tercih ederim umutun gitmesi istiyenlerden biri olarak. En azindan Umut engin den selcuk dan ceyhun dan egemenden daha efendice gitti bizden. Yönetim satmasaydi seneye bedava gs kacardi engin iyiki defolup gitti gs babayi oynarya neyse
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Caglar + 1.5 milyon
                    Engin'in satılması konusunda hiçbirşey söyleme hakkımız olmadığı gibi (!) karşılında Çağlar'ı aldıysak yönetimi sadece tebrik etmemiz gerekir...

Yorum

• Benim duyduğum anlaşma, 900 bin Euro ve Arena stadı için verecek olduğumuz 350 bin Eurodan feragat. Toplamda 1.250 Euro yapar.
                      SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• yahu çağlara kurban olayım,inşallah sarpı almak gibi bir salaklığa imza atmaz yönetim inşallah!
                        from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak KoRNea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Trabzonlu" olayı hikaye oldu artık, benim gözümde en büyük Trabzonlu Umut Bulut'tur.

kimse engin gibi olamaz her yerden çıkar onun gibileri geçen akşam iftar yemeğinde eniştemle konuştuk akrabası bile engin için pisliğin teki diyor muş çağlar efendi çocuk abi ben 1 kere konuşma fırsatım oldu şehirde kendisiyle

Yorum

• Umarım doğru değildir bu sarp haberi.. enginin lisansını yırtsalardı daha hayırlı olurdu..

Yorum

• Yunus Emre Sel
                              takas yok sadece para
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Yunus Emre Sel
                                takas yok sadece para
                                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.