İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Engin Baytar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCaglar + 1.5 milyon
Yorum
-
İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğruysa bu dediğin ben isterim açıkcası çağlarda trabzonludur boztepeli dir hatta genç oyuncu faydalı olur inşallah
Yorum
-
Engin erken alindiginda sahte formayi öpmesi Umutu tercih ederim umutun gitmesi istiyenlerden biri olarak. En azindan Umut engin den selcuk dan ceyhun dan egemenden daha efendice gitti bizden. Yönetim satmasaydi seneye bedava gs kacardi engin iyiki defolup gitti gs babayi oynarya neyseYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCaglar + 1.5 milyon
Yorum
-
İlk olarak KoRNea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Trabzonlu" olayı hikaye oldu artık, benim gözümde en büyük Trabzonlu Umut Bulut'tur.
kimse engin gibi olamaz her yerden çıkar onun gibileri geçen akşam iftar yemeğinde eniştemle konuştuk akrabası bile engin için pisliğin teki diyor muş çağlar efendi çocuk abi ben 1 kere konuşma fırsatım oldu şehirde kendisiyle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum