Helal olsun sana.Hırsın,mücadelen,Trabzonspor sevgin için.Teşekkürler cesur çocuk.Geldiğin günden beri söylüyorum.Bu takıma daha çok Engin lazım.Engin'e atıp tutanlar şimdi ne diyecek merak ediyorum.Aferin Engin.
oha diyorum yani. yahu goz var nizam var. yenilen gol engin'in defansa gec gelip adami kacirmasi yuzunden oldu. millet tesekkur ediyor. kirmizi gorur tesekkur. gol yeriz yuzunden tesekkur. bizde bu kafa oldugu surece daha cok tesekkur ederiz ona...
oha diyorum yani. yahu goz var nizam var. yenilen gol engin'in defansa gec gelip adami kacirmasi yuzunden oldu. millet tesekkur ediyor. kirmizi gorur tesekkur. gol yeriz yuzunden tesekkur. bizde bu kafa oldugu surece daha cok tesekkur ederiz ona...
sağol dostum bunları yazdığın için sana da teşekkürler
eee biz boyleyiz işte
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Agrasifliğini ve disiplinsiz hareketlerini bir kenara bırakırsan eğer,Süper bir oyuncusun.
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Maçı kaybetmemize rağmen performansını beğendim. Sonucu lehimize çevirebilmek adına gol atmak, attırmak için çok çalıştı ama olmadı.
Tekniğinin iyi, hırslı, ikili mücadelelerde dayanıklı ve inatçı bir yapıya sahip olmasından dolayı hiç şüphe yok ki bu ve önümüzdeki sezonlar için yararlı bir transfer olduğu aşikâr. Ancak, şu geçen birkaç maçı da göz önüne getirirsek özellikle İstanbul'daki maçlarda bizi eksik bırakmaması için sinirlerine biraz daha hakim olması gerekir.
engin sana bütün kalbimle teşekkür ediyorum çünkü bütün kalbinle oynadığını biliyorum o formayı sen hakediyorsun biz nezaman senin gibileri yetiştirip bu takımda oynatırsak ozaman şampiyon oluruz allah yardımcın olsun
valla yetenekli bir futbolcu ama hala amatör futbolcu gibi oynuyor bazen çok iyi işler yapıyor iki dakka sonra bakıyorsun tam tersi olmuş henüz bi denge yakalayamadı hane eleştirmek için erken diyeceğim ama bizim artık ne beklemeye nede yetiştirmeye tahammülümüz kalmadı gerçi bu kadar kötünün arasında artık ona sıra getiremiyorum hiç yoktan iyidir diyoruz vahhhlar olsun bize ne diyim...
Yorum