Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Engin Baytar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ilk resmi maci biseyleri ispatlma duygusu kabardi ve cok hata yapti. Ama geri gelip toplari kazanraka hatalarini telafi etmeye calisdi.
    Cok iyi bi alterntif

Yorum

• Hakem bazı pozisyonlarda eşit davranmadı...Engine orda sarı kartı veriyorsan kamanan ın penaltı sonrası yaptıkalrıda sarı karttı...
      farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• çok dağınık oynuyor ve aşırı derece topları eziyor.pas vermesi gereken yerlerde vermiyor.kendini ispatlamaya çalışıyor.düşünmesi lazım kendini ispatlamışsın ki trabzonspor formasını giyiyorsun

Yorum

• Daha basit oynamasi lazim.

Yorum

• nedense dün hazırlık maçlarındaki performansından eser yoktu.
            özellikle ilk yarı acayip acayip pas hataları yaptı.neden böyle oldu anlamadım.

avniakerde kendini bulacaktır bence.
            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Engin'in heyecanlı olduğunu farkettim...

Tjikuzu ile top kavgası yapması hoşuma gitmedi....
              .

Yorum

• daha sakin ve kendine güvenir bir tutum izlemeli.
                İyi niyetli idi ancak dün biraz amatör kaldı.
                Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
                ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
                KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

• gerçekten oynayabileceği en kötü oyununu oynadı neyse ben genede umutluyum
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• tjikuzu nun ayağındadaki topu alması hoş olmadı

Yorum

• Bende beğenmedim ama bazı arkadaşların dediği gibi bencil oynadığınada katılmıyorum, diğer takımlarda yaptığına nazaran...

Ayrıca Tjikuzu'ya yaptığını tekrardan görmek istemiyoruz, ilk maçı olduğu için görmezden gelelim...
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Sivasın aşırı sert ve agresif futboluna karşı konsantrasyon eksikliği yaşadı bence.Diyarbakır maçında kendini bulacaktır.
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Trabzonlu birinin o kutsal formayı giymesi demek büyük heyecan yaşaması demek.
                          İlk maçıdır, mazur görelim hatalarını, toparlayacaktır zamanla.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• enginin ilk resmi maçı olmasına rağmen çokda kötü oynamadığını düşünüyorum biraz daha topla az oynaması lazım...
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Top ayığındaken pas atması gerekn durumlar var..Onlarıda en kısa sürede halledicektir...
                              farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• Biraz Heyecanlıydı Yanlız Hataları Yok değil.. Yapmaması Gerekenler Var..

Bakalım Zaman Gösterecek Herşeyi..
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X