Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hocam çok güveniyoruz size ve herşeyden önemlisi sizi çok seviyoruz.

sonuna kadar ersun yanal ..
    taraf

Yorum

• hocam sonuna kadar arkandayız...
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Hocam, değişiklik hususunda yenilikler bekliyoruz.
        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Puan kayıplarının ardından hocayı eleştirmek kaçınılmaz.

Ben kazandığımız maçtan sonra söylüyorum ki Trabzonspor Ersun Yanala 2 numara büyük.Oyuna Müdahalede geç kalıyor.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• oyunu hiç okuyamıyor maalesef,oyuncu değişiklikleri son derece yanlış...selçuk oyundamı değilmi belli değil onu oyunda tutuyor ceyhunu yanında oturtuyor,umut hayalet gibi sahada dolaşıyor ısaac'i yanında oturtuyor...

Yorum

• Yanal: 'Yoğun baskının eseri'
              Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, geriye düştükleri maçı yoğun bir baskıyla lehlerine çevirmeyi başardıklarını söyledi.
              Yanal, 2-1’lik galibiyetleriyle sona eren Eskişehirspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, enerjisi yüksek bir takım olduklarını belirterek, "Rakibimizi baskı altına alıp, sonuna kadar bunu devam ettirecek gücümüz var. Rakibimize pozisyon vermedik, gol yedik, ama ondan sonra yoğun bir bir baskıyla maçı lehimize çevirmeyi başardık" dedi. Maç öncesi ve sırasında yapılan protestolara ilişkin olarak ise Yanal, "Bir haftadır bizim dışımızda gelişen, ama Trabzonspor camiasını çok ciddi şekilde etkileyen pozisyona düşmüştük. Futbol oynama isteğiyle sahada yer alan oyuncularımıza ve sağduyulu seyircilerimize teşekkür ederim" diye konuştu.

(UEFA)

Yorum

• Bir konuya değinmek istiyorum.

Giray'ın oynadığı maçlarda çıkardığı gerginlikler, kaptan Hüseyin'in zaten alışkın olduğumuz gerginliği asabiliği, Colman'ın bu maçta ettiği ayıp ve ikili mücadelelerdeki abartılı sertliği ve Tayfun'un bazı maçlarda çileden çıkıp bizi de çileden çıkarması.

Hocamız bu takımın gazını alamıyor pek. Tamam, bu hırs gerginlik, bir nebze işe yarıyor, takım daha çok istiyor ama, zararı da büyük olabilir.
                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Begeniyorum seni hocam...

Böye devam...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ersun Yanal’ın yılbaşı mesajı

Mesajında 2008 yılının özellikle ikinci yarısının takımımız, kulübümüz ve camiamız açısından son derece olumlu geçtiğini vurgulayan Yanal, bu konudaki beklentilerin 2009 yılında daha üst seviyede olacağına işaret etti. Yanal şunları söyledi; “Öncelikle 2009 yılının tüm insanlığa sağlık, başarı ve mutluluklar getirmesini diliyorum. Yeni yılın sevgiyi hakim kılan anlayışının tüm dünyaya örnek teşkil etmesinin yaşadığımız birçok sorunun aşılmasında en önemli unsur olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor olarak 2008 yılının özellikle ikinci yarısı bizim açımızdan son derece olumlu gelişmelere sahne oldu. Kulübümüzün yaptığı hamleler ve aldığı saha sonuçları geleceğe daha güvenle bakmamıza yol açtı. Hedefimiz camiamızın beklentilerini ve özlemlerini 2008 yılında bıraktığımız yerden daha ileriye taşımaktır. Bu konuda yönetim, teknik heyet, futbolcu, tüm kulüp çalışanları ve camiamızın aynı hedefe kilitlenmesi ve üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi en büyük güç kaynağımız olacaktır. Bu görüşler doğrultusunda camiamızın ve insanlığın yeni yılını kutluyor, 2009’un herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum”

Resmi Site
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• [quote=Poyraz_28;1831931]

Ersun Yanal’ın yılbaşı mesajı

quote]

Bak işte sizde inandınız, Başkomutan gibi o işaret nereye? ŞAMPİYONLUĞA
                      Takıma atak futbolla, istikrarı getir artık, İstanbulluları gönderilim SUSURLUĞA...
                      BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak balli_kuymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          oyunu hiç okuyamıyor maalesef,oyuncu değişiklikleri son derece yanlış...selçuk oyundamı değilmi belli değil onu oyunda tutuyor ceyhunu yanında oturtuyor,umut hayalet gibi sahada dolaşıyor ısaac'i yanında oturtuyor...
                          Evet Dünyanın en iyi forveti İsaac ı yedek kulubesinde oturtması gerçekten saçmalık.?

Arkadaşlar yapmayın etmeyin.Nasıl bir vizyon bu.Adamın sanki kadro derinliği varda umutu kesecek selçuğu kesecek.Adam avarajla 2. olmuş şu eleştrilere bak.Bugün bunu diyenler yarın 2 maç kaybedildiğinde istifa diye bağırmayacakmı.

Ersun Yanal gibi pozitif vizyonu geniş gençleri kazanmaya çalışan takımla ilişkileri üst seviyede olan ve bence türkiyenin en iyi teknik direktörünü öpün başınıza koyun..
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Ben hocamiza sonuna kadar guveniyorum ve destek veriyorum kendisine uzun yillar sans verilmesi lazim arti biktim artik zirt pirt hoca degistirmekten, sirf istikrar icin bile kendisinin sonuna kadar calismasi lazim.elestirdigim konular ise,1-isacc i forvet de sirti donuk santrafor olarak denememesi.2-orta sahada ceyhun a yeterince sans vermemesi.3-duran toplari colman,a kullandirmamasi.bunlarin disinda hocamizdan herseyiyle cok memnunum,dikkat edin futbolcularda kendisinden cok memnun,oynamayanlar bile,hepside kendisinden cok iyi bir teknik direktor diye bahsediyor.bu arada arkadaslar ben bu sene kendimi herseyiyle desteklemeye proglamladigim icin zaten yonetimden,futbolculara,teknik ekibe kadar hepsini destekliyorum ve kendilerine guveniyorum,iyi gunde kotu gunde destek, artik bizimde degismemiz lazim.yeterki dogrular yapilmaya devam edilsin.

Yorum

• ilk defa bir hocayı bu kadar seviyorum...
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• hoca allah aşkına şu sol bekte fatihi bi oynat yav... antalya maçında egemeni oynattmana sinir oldum valla.egemen zaten oynuyor,fatihi bi görseydik,iyimi kötü mü diye...
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X