Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne yapaysın sen ya çoğu maç bunun oyuncu değişikliğinde yaptığı hatalar yüzünden gitti elimizden.. kendine çeki düzen ver yaa napaysın sen
    UĞUR

Yorum

• Gökhan dururken Golü de çıkıp Ersun Hoca atacak değildi ya.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Çok iyi bir kondisyoner ama teknik direktörlüğün "t" si bile değil, ne düzgün kadro çıkartıyor ne de düzgün dğeişiklik yapıyor.
        Selçuk la arasında ne gibi bir bağ olduğunu da çok merak ediyorum

Yorum

• Hocam destegim son sürat devam ediyor ama su Selcuk israrini anlayamiyorum.
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Giray- Alanzinho değişikliği yerine, Selçuk-Alanzinho dğişikliği yapsaydın, hem gerçek bir stoper ile oynayacaktın hem de orta sahada savunmacı varlığını Selçuk gibi rezilleri oynayan biri yerine Hüseyin gibi savunma görevini gayet iyi yapmakta olan biri ile sağlayacaktın...
            Tamamen katılıyorum..Girayın çıkması manasız..
            Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• hoca gökhan yerine çık sen oyna yemin ediyorum şu anda puan farkıyla liderdik...
              ziya doğan musampa için''çıkıp 2 hafta idman yapsam ondan iyi oynarım'' demişti

''çıkıp 2 hafta çalışsam toplara ondan daha iyi vururum''

bugün takımın yenilmesinde ki en büyük sorun sen değil forvetlerdir...

ne yap et forvetlere bire bir de nasıl gol atılacağını öğret...
              bul bi forvet göstersin...
              hakan şükür olur,taner gülleri olur...
              ama bul bi tane getir göster nasıl vuruluyor o topa diye...
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• ne yaptın ettın bu tayfun u bu takıma monte ettin etin de ne oldu...bu selçuk senın evladın mı allahın emrımı bu kadar kotu oldugu halde 90 dk.oynayacak.madem bu alanzınho bıze ikinci yarı yaramayacaktı neden bu adamı uzun ugraslar sonucu o kadar para verıp aldık klubede oturtmak ıcın mı cevap ver ersun
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Ziya Doğan'a gösterilen davranışlarla sana gösterilen davranışları mukayese et ve buna layık olmaya çalış. Ama nerdeeee
                  Forvetlerin gol atmayı bilmez, anlamıyorum idmanlarda ne yaptırırsın oyunculara, gol çalışması yaptırmaz mısın_ yaptırıyorsun da gene mi atamıyorlar. O zaman neden bu kadar ısrar.
                  Colman defansif yönlü öylemi, peki selçuk ne yönlü ben diyeyim yönü yok ki.
                  Artık senden nefret ediyorum.
                  Ya devre arasında bu takıma forvet lazım olduğu halde sen ne yaptın. Forvet istedin mi,İstemedin... Demek ki bunlardan memnundun. O zaman bunların kaçırdıkları için de senin üzülmeye hakkın yok.

Yorum

• Forever Ersun Yanal...

Yorum

• Hocanın yapacağı birşey olduğunu düşünmüyorum.Bu kadar beceriksiz ve şanssız forvetler varken hoca napacak sahaya girip kendimi atacaktı.Gökhanı Umutu çıkarsa yerine kim girecekti o da ayrı bir soru? Bu takıma kaliteli bir forvet lazım.Belki o zaman seneye şampiyon oluruz..

Yorum

• Şu maçta colman çıkar mı hocam ısaacten ne bekliyorsun Allah aşkına adam 5 dakikada yine 2 ofsayta yakalandı önce onu minikler takımına gönderin ofsayt kuralını öğrensin colman'a ve selçuka yazık etme senin selçuk'a torpil yaptığın düşünülürse olan seçuk'a olur.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Giray- Alanzinho değişikliği yerine, Selçuk-Alanzinho dğişikliği yapsaydın, hem gerçek bir stoper ile oynayacaktın hem de orta sahada savunmacı varlığını Selçuk gibi rezilleri oynayan biri yerine Hüseyin gibi savunma görevini gayet iyi yapmakta olan biri ile sağlayacaktın...
                          Yazık günah gerçekten apaçık ayağına gelen tüm topları kaptıran rakibe paslar atan selçuk varken gitti colmanı çıkarttı. Bitsin artık bu aşk yeter artık. O formayı kim hakediyorsa ona ver. Hoca seni seviyordum hala da seviyorum ama şu selçuk aşkından vazgeç. Bu adamı yıldız yapamazsın..
                          Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                          Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• he heyyy saldır saldır taraftar hucüm saldır...
                            [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              he heyyy saldır saldır taraftar hucüm saldır...
                              Bu maç ile denizli maçında açık ara farkla yenip averaj toplamammız gerekirken yenilmenin ardından ne bekliyordun. Saldırı değil bu haklı tepki..
                              Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                              Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• ziyanın oğlu ayman
                                ersunun oglu selçuk.
                                ben anlamıyorumki bu çocukta ne var deli ediyo beniya colman döktruyo cıkarıyosun selcugun dunya umrunda değil tutyosun sahda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X