Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Hoca her zaman arkandayız bunu böyle bil bu takımın bu halde olmasında en az sorumluluk sahibi olan kişi sensin Türkiye de ne kadar stoper ne kadar ön libero özellikli adam varsa bu takıma doldurdular hiç biri de beş para etmiyor, yanlız hocam senden bir ricam var bizim yöneticileri sen tanımazsın sakın sana ali cengiz yapmalarına izin verme baktın oyuncu almıyolar basına ayrı sana ayrı konuşuyolar istifanı koy masaya kamuoyuna da açıklamanı yap her zaman seni destekleriz şu klasik laflara dikkat et ...

1-A Planı devrede
    2-A planı tutmadı ama endişeye gerek yok B planımız hazır ( Bu Alfabetik planlar Z harfine kadar gider)
    3-Yapımıza uygun oyuncu arıyoruz
    4-Transfer yapacağız ama dengeleri sarsmayacağız
    5-Oyuncuyla anlaştık ama menejeri sürekli fiyat artırdı
    6-Takıma direkt katkı yapacak 3 tane oyuncu arıyoruz
    7-Futbolcularıma güveniyoruz Transfer yapmasakta bu kadro ligi en iyi yerde bitirecektir
    8-Trabzon öz kaynaklarına yönelmeli

aman hocam aman
    Saygilarimla,

Yorum

• Ersun hoca işler düzelecek biliyorum.. Güzel günler göreceğiz hep birlikte.. Biraz daha sabır yeni yönetim, beyaz sayfa açarak iyi bir oluşumla Trabzonspor'a layık oyuncu topluluğunu oluşturup bizi sevindireceğine inanıyorum... Devam hocam yolumuz zira bayağı bi uzun..
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• TEK GEÇERİM ERSUN YANALI...
        Türkiyenin en iyi hocası Fatih Terim gibi Geyse aşığı falan değil... Milli takımda başarılıydı...Bizdede başarılı olcak!
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• senden tek beklentim ziya dogan gibi bu albayrak yönetiminin piyonuna dönmemen ve bu ortamda cizginden sapmadan onurlu bir sekilde bizleride bilgilendirerek sana verilen sözlerin bos ciktigi icin istifa etmen idi.iki yildir ziya doganin arkasindan yazmadigimiz kalmadi ama asil suclularn kelleleri halaa daha boyunlarinda.istedik ki sende öyle olma bizi sampiyon yapmasan bile seni her hatirladimizda onurlu bir insan olarak aklimizda kalmandi.ama hepsi bosa cikti
          Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• büyük zaferler zor zamanlarda kazanılır.

Allah seni de bizi de güldürsün hoca...
            "Trabzonspor bir çember gibi,
            her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
            - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• bende istifa etmesini bekliyordum. Ama bu seneyi oyle boyle gecirelim, seneye yeni gelen yonetimle daha guclu bi sekile geliriz diye dusundu herhalde. O da bizim gibi bu yonetimi ve ve bu seneyi bi atlatalim diyordur...

Yorum

• kesinlikle istifa etmesin takımda kalsın yeni yönetim ve yeni oyuncularla bu durumdan çıkacağız inş..
                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Ersun hocanın kalitesini tartışmaya gerek yok bence hep destek tam destek adamın ihtiyacı olan oyuncuları alınmıyorsa ve takım kötü gidiyorsa suçu hocaya yüklemek mantıklı olmaz şu yönetimden bi kurtulalım bak işte o zmn nasıl bi fırtına çıkacak ortaya
                  61>34 MATEMATİK YALAN SÖYLER Mİ???

SÖYLEMEZZZZZZ

Yorum

• acaba nekadar daha dayanabilecek bakalım...

ligin ikinci yarısında işi birazdaha zor;takımı bu konumdan çıkarmalı;ama elde işe yarar transfer yok.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• hocam istifa etme sakın. devam edelim. sezon bitince istediğin kadroyu kısmen kurabilirsin. zamanla daha iyi olur inşallah.
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Yanal: 'Güzel günler yakın'

Bordo-Mavililer'in teknik patronu Ersun Yanal, işlerin yoluna girmeye başladığını ve daha güzel günlerin yakında olduğunu dile getirdi.
                        11.2.2008

Bursaspor karşısında alınan galibiyetten sonra oldukça neşeli olduğu gözlenen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ilerleyen dönemde daha da iyi işlere imza atacaklarını iddia etti. Futbolcularının olumlu işler yaptığını dile getiren tecrübeli teknik adam, “Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından, bu maçı da kazanmak sevindirici. Futbolcularım üzerlerine düşeni yaptı. Güzel futbolumuzu, 3 puanla süsledik. İşler yoluna girmeye başladı. Daha güzel günlerin bizi beklediğine inanıyorum. Yeni yönetimimiz de camiaya hayırlı olsun” açıklamasını yaptı.

inşallah o güzel günleri hep beraber yaşarız...
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Adamın yüzü gülmeye başlamış
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• hocam yüzünden gülücükler eksik olmasın gerçekten de trabzonsporumuza çok yakışıyorsun
                            TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yanal'a tam destek

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör değişikliği düşünmediklerini belirterek, yönetim olarak Ersun Yanal'a tam destek verdiklerini söyledi. Trabzonspor'da Sadri Şener başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Ersun Yanal ile yaptığı ilk görüşmede tecrübeli teknik adamla yola devam kararı aldı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, prensip olarak teknik direktör değişikliğine gitmeyi düşünmediklerini vurgulayarak, "Yönetim Kurulu olarak, Ersun Yanal ile görüştük. Kendisiyle çalışmak istediğimizi ve önyargılı olmadığımızı ilettik. Prensip olarak hoca değişikliğini düşünmediğimizi ve kendisine tam destek verdiğimizi ve güvendiğimizi söyledik. Basında yer alan teknik adam değişikliğine gidileceği yolundaki haberlerinin de asılsız olduğunu ve bunları ciddiye almamasını istedik. Ersun Yanal da bizimle çalışmak istediğini ve Trabzonspor'da hedefleri olduğunu söyledi. Görüşmemiz çok olumlu geçti. Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak hocamızla uyum içinde çalışıp hep birlikte hedeflere doğru koşan bir yapı oluşturma gayreti içinde olacağız" dedi.

Önlerinde 14-15 Şubat tarihlerinde yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimleri olduğunu dile getiren Hacısalihoğlu, "TFF seçimlerinde tek liste var. Trabzonspor olarak TFF kurullarında mümkün olduğu kadar görev almak istiyoruz. Bu dönemde bunun gayreti içersinde olacağız. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Yönetimi dün devraldıklarını ve bazı görev dağılımları gerçekleştirdiklerini hatırlatan Hacısalihoğlu, şunları kaydetti: "Acil görevlendirme yapmamız gereken yerler için görev dağılımı yaptık. Kulüp Genel Sekreterliği'ne Dr. Hasan Yener ve Mali Saymanlığa ise Mahmut Aksu getirildi. Diğer görev dağılımları da önümüzdeki günlerde yapılacak. Kulübün yapısı ile ilgili olarak çalışmalarımız ise sürüyor."

Öte yandan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, dün yapılan toplantının ardından Ankara'ya giderek bazı görüşmeler gerçekleştirdi. Kulübe gelir kazandırma adına görüşmeler yapan Başkan Şener'in önemli mesafeler aldığı belirtildi. Daha sonra İstanbul'a geçen Başkan Sadri Şener'in, TFF seçimleri ile ilgili olarak çalışmalarını burada sürdüreceği ifade edildi.

12.02.2008
                              Kaynak : İHA
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• desteğe devam...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X