Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya neyin temposu, herkes ezberlemiş, yığıyoruz takımı hücuma, pozisyon yok. Güvenç bile biliyorduk böyle olacağını diyor. Hücumda iki pas yapamıyoruz. GS bizden çok daha iyi, takım oyunu yok belki ama 2-3 oyuncu inanılmaz pas yapıyor ve 5 dkda iş götürüyorlar. BJK bile bişeler yapıyor pas mas. Bizim kadromuz genel olarak hepsinden iyi bireysel olmasa da. Yazık ediyoruz bu takıma bu taktikle
    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya neyin temposu, herkes ezberlemiş, yığıyoruz takımı hücuma, pozisyon yok. Güvenç bile biliyorduk böyle olacağını diyor. Hücumda iki pas yapamıyoruz. GS bizden çok daha iyi, takım oyunu yok belki ama 2-3 oyuncu inanılmaz pas yapıyor ve 5 dkda iş götürüyorlar. BJK bile bişeler yapıyor pas mas. Bizim kadromuz genel olarak hepsinden iyi bireysel olmasa da. Yazık ediyoruz bu takıma bu taktikle

bu taktikle yazık diyorsun peki nasıl bir taktikle mücadele etmemizi önerirsin. bu arada şunu da söyliim ben takımımdan takımımın oynadığı oyundan ve takımımızın hocasından çok memnunum. bi söyle de aydınlat da biz cahilleri.
      taraf

Yorum

• Yok hocam yok !

Sende mi bi yanlışlık var bizdemi. Tayfun kimde sen onu 11'e alıyosun ya. Boynundaki kolye yüzünden sarı kart gören futbolcu dünyada tek bizdedir heralde. Saçma sapan oyuncu seçimlerini bırak artık hocam.

Colman gibi bir oyuncun var yedek bekletiyosun aferim. Golü yedikten sonra alıyosun bir aferim daha. Colman bu takıma bi hayli fazla gelen futbolcu. Bu taraftar o denli kaliteli bir futbolcuyu haketmiyor..

Lütfen hocam ya lütfen. Çık adam akıllı demeçler ver,her maçtan sonra aynı cümleler aynı oyuncu seçimleri vs vs. Değiş hocam bu mantaliteden. Tamam sana güvenimiz sonsuz ama sabrında biyere kadar sınırı var.

Oyuncu seçimlerin baştan aşağıya yanlış hocam. Tayfun'la olmaz bu işler. Takımda ağa adamlar var resmen,yapma hocam. 90 dk. sahada hiç bir varlık göstermeyen oyuncular var. Colman'ın oyunu nasıl değiştirdiğini görüyosun hala yedek bekletiyosun yazık hocam yazık..
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Yok yani Karadenizli'de değil Ersun hoca. Bu kadar inat neyin nesi? 15 hafta geride kalmış ama bir Gökhan inadı almış başını gidiyor. İyisiyle kötüsüyle Isaac'de denenebilir ilk 11'de. Isaac Gökhan'dan daha iyimi daha kötümü bunuda görmüş oluruz. Barış'ı oynattın ve bence tekrar takıma kazandırdın ama Isaac'de denenmeyi hak ediyor artık. Her ne kadar benim için çakma Iorfa olsada Gökhan kadar formayı hak ediyor artık.
          Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• Pek sevgili Hocam
            Su an senle 5 yıl istikrar adina devam deseler ne iyi etmisiz derim
            Biliyorum zor yepyeni bir takımı adam etmek ama bir cizgi yakalamısız
            Tempomuz yuksekte bazi noktaları gözden kacırmayalım

Birincisi hocam
            Yattara ile Issaac degismek zorunda mı
            ikincisi colman gibi yerden oynayan tek adam neden yedek kalır bu kadroda(ben olsam listeye ilk onu yazarım)
            Ucuncusu hem uzun hemde etkili sut kullanan Ceyhun arada Huseyin arkadasin yerine oynamaz mı.
            Neden topla cikmak yerine uzun top illa. bu sizin verdiginiz bir taktik mi
            Selcuk un biraz kulagi cekilmeli derim. Biliyorum seviyorsunuz ama son maclarda varligi yoklugu bir.
            13 Vitor Hugo

Yorum

• sen selçuğu rezil top oynarken bile oyunda tutmaya,takımı bilinçsizce organize olmadan hucum oynatmaya,son 5 dakika kala forvetlerini besleyecek tek adam yattarayı çıkarıp isaac'i almaya,kaç maçtır 18'e almadığın barış'ı böyle kritik maçlarda maçı çevirmek için sahaya sürmeye,colman'ı ceyhun'u yanında oturtmaya devam et hocam...

Yorum

• Ersun Hocanımızın maç sırasındakı yüz ifadesi bence herseyi açıklıyor. Ne yaptığının farkında degil. Nerde eski Ersun Yanal? Maçları önceden bilgisayarda analiz eden, ona göre takımına hücum futbolu oynatan Ersun Yanal.

Artık ben bile önceden hangi hamleyi yapacağını biliyorum. Adam mı değişecek ilk seçenek Yattara. İyi ya da kötü oynaması önemli değil zaten. Çünkü transfer olayından dolayı yattaranın oyundan alınmasına taraftar eskisi gibi ses çıkartmıyor. Yattara da ağzını açamıyor zaten, ne yapsın garibim.Takımın günah keçisi gibi oldu. Alıştı da artık. Aslında Ersun hocam nerdeyse değişiklikleri zoraki yapıyor. Hep dk. 70 den sonra mümkün ise de 90 a doğru. Galibiz ya, Bursa da suursuzca defans yapıyor ya, vakit geçirmek amacıyla sanırım. Ya da Isaac e cok güveniyor son saniyeler de golünü atar düşünüyor sanırım. Son dakikaların adamı sanırım Isaac. Idmanda öyle olmalı ki, hocamız öyle uygun görüyor.

Tabi rakiplerde yattaranın basında bekleyen böylece en az iki kişide boşta kalıp rahatlıkla hücuma destek veriyorlar. Örnek mi, Bursa maçı. BJK ile oynan kupa maçı. Hatta golü atan Yattarayı tutan defans adamı Zapotocny idi (yanılmıyorsam). Rakip Teknik adamlara dense sahada TS lu hangi futbolcu çıkarsa sizin için daha iyi olur dense? acaba cevapları sizce ne olurdu?

Umarın Ersun hocamız hatalarından ders alır da, bu sene de heba olmaz.

Yorum

• bakin arkadaslar.bizler milletce teknik hocasini elestirmekten neredeyse zevk alan toplumuz.her hoca hata yapar.bu dünyanin 4 bir yanindada böyledir.bakin michael skibbe almanyadan gelme.burada adamin elestirilmeyen yani kalmadi ama almanyada bu adam böyle yerden yere vurulmadi.keza yine gerets,lucescu.feldkamp almanyanin sayili tendik direktörü arasinda gösterilir ama geldigi günden beride en elestirilen hoca olmadimiydi? baska ülkelerde karisilmiyor bizim ülkemizdeki gibi.yok hoca sunu takima koy,bunu koy.yok koymazsa ziya dogandan farki kalmaz yok söyle yok böyle.ne cok bilmisimiz var bu ülkede.evet ersun hocada hatali.ama bu toplama takim herseye ragmen sampiyonluk potasindami? üstelik sezon öncesi böyle bir yerde olacagi tahmin edilmedigi halde. o zaman birakin ersun hocayi.cünkü bana göre kalitesi belli degerli bir hocamiz var.bize maurinho gelse yine elestiririz.türkiyeye nice sayisiz degerli hocalar geldi hangisi elestirilmediki? guus hiddinkler,christoph daumlar,mirceu lucescular,del bosqueler.her biri dünyada isim yapmis ama türkiyede en zor anlarini yasadilar acimasizca elestirildiler.yok yok onlarda degil bizim millette birseyler var.nedense herseyi hocadan iyi biliyoruz.sükür ziya dogandan kurtulup ersun hoca gibi bir teknik direktöre sahibiz.kiymeti bilinsin..

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocayı bugün saha içi müdahaleleri için pek beğendiğimi söyleyemem. Ancak bu Yattara'nın her çıkarılışındaki isyanınızı anlayamıyorum ben. Artık adım atarak adam geçmeyi deniyordu bırakın deparı bir kenara. Yorgunluktan bitaptı tam anlamıyla çıktığında.
                    O dakikada yapılan değişiklik zaman geçirmek için yapılır.

Son 5 dk. oyuna giren futbolcudan ne bekleyebilirsin?
                    Özkan SÜMER

Yorum

• Ersun Hoca biraz etkilemeli oyunu artık.

Ayrıca Bursa maçında Yattara'nın çıkarılmasına tepki gösterdi ben.

Adam sağlı sollu ortalar kesip defansı bunaltıyordu. Isaac'i aldı, toplar şişirildi sonra baya kalabalık olan Bursa defansından geri döndü, dönen topların biri de ofsayt da olsa kalemizde gol oldu.
                      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Evet Yattara'nın çıkması ve İsaac'in çok geç girmesini bende anlayamadım doğrusu.
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• ŞU GÖKANA LAF ATANLARI ANLAMAKTA ZORLANMIYORUM ARTIK ANLAMAK İSTEMİYORUM takımın attıgı 22 golun 12 sinde gökanın imzası var daha ne yapsın bu adam amuda mı kalksın.atmasa bile attırıyo. onun umuta attıgı pasların 1/10 nu umut ona atsa neler olur ama atmıyo. umutun 6 golunun 4 dünü al da at dedi ona ama umut ona adam gibi pas nerde verdi benmi görmüyüroum yoksa baska maç mı izliyorum ???
                          TRABZONSPOR
                          Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                          Mesut Keleş (19)

Yorum

• herseye istatistik gözüylede bakilmaz.koskoca 90 dakika berbat top oynarsin cok top kaybi yapip takimi yorarsin ama bir gol atip veya attirip 90 dakikasi unutturursun öylemi? bir zamanlar kücük hamdi vardi bu takimda.son dakikalar girer golünü atardi.hep sonradan oyuna dahil olurdu ama golünüde yazardi ama yinede yedekti.yine almanyada werder bremen takiminda burgsmüller diye bir oyuncu vardi zamaninda.adam yedek olarak 12 golle tamamlamisti sezonu üstelikte son 20 dakikada girerdi yasida 39 du.evet yanlis okumuyorsunuz 39 du.attigi gollere ragmen yedekti.cünkü gol atmak haricinde oyuna sifir katkisi vardi.olmadigi gibi zararida oluyordu sürekli top kaybettiginden.hala istatistiklere bakip gökhan ünali savunacaksak size yine istatistikle örnekler verebilecegim gökhan ünali cok geride birakacak oyuncular sayayim isterseniz.hey Allahim bizmi gökhan ünalin rezil oyununu görmüyoruz yoksa bazi arkadaslarmi görmek istemiyor inanki sasiyorum.istatistiklere göre mehmet cakiri milli oyuncumu yapalim.adam 12 macta 7 gol atmis 4 asist yapmis.12 macta 11 golde ismi var.gökhan ünaldan daha az oynamis.veya istatistiklere göre mehmet yildiz türkiyenin en iyi golcüsü olsun isterseniz ne dersiniz? hani 11 gol atmisya.üstelikte 5 tane attirmis.ya bunlar bos seyler.kimse gökhan ünali savunmaya kalkmasin.oynadigi oyun ortada.
                            En son mizah tarafından düzenlendi; 15.12.2008, 13:13.

Yorum

• Ersun Hocam,Hüseyin,Tayfun ve Ferhat gibi adamlarda ısrar ederek hem kendini hemde bizi ateşe atıyorsun hocam.Ortanın ortasında sadece Selçuk ve Colman oynasın hocam sağda zaten Yattara sola da koy birini hocam.Sen de rahat et bizde rahat edelim.
                              Umut Bulut

Yorum

• sevgili ersun yanal herşey iyi hoş da bilmem farkettiniz mi oyuncu değişiklikleri bize hep olumsuz yansıyor
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X