Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gs maçında tony oynasın

Gs maçında Sylva oynamalı.Tolga yakar takımı.Hem bize sadece idare eden değil, zaman zaman maçın kahramanı olucak, maçı kazandırıcak kaleci lazım.Tolga 3 4 senedir bu takımda hangi maçda yıldızlaşmış, önemli kurtarışlar yapmış Üstelik tam tersini yaptı kaç maçta hatalı gol yedi.Önündeki defansın da tedirgin oynamasına neden oluyor.Tolga Trabzonspor'un birinci kalecisi olabilicek yetenekde kaleci değil.Neden bunca yıldır kredi veriliyor bu adama anlayamıyorum.
    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• tolga konusunda bencede hatalı
      ayrıca 3-2 öndeyken
      son 15-20 dk için hala 3 forvet oynaması yanlıştı bence...
      gökhan çıkıp ceyhun girmeliydi....

ama sonuna kadar desteğe devam...
      McLas was Here

Yorum

• Ben Ersun hocadan Barış'a ve Ceyhun'a daha fazla şans vermesini bekliyorum. Ayrıca ilk dört haftadaki defans kurgusuna geri dönmesini, defansın son iki maçta verdiği açıklardan ders alıp yapılan hataların tekrar edilmemesi noktasında gerekeni yapmasını istiyorum. Trabzonspora takım oyunu oynatmaya çalıştığı için de kendisini tebrik ediyorum...

Yorum

• epeyi bir macdir trabzonsporumuz yenilmiyor.... bence besiktaslan kafa bulan bu takim galatasaraya hic yenilmez.... ama ayni konsentrasyonla cikmaliyiz bu maca!!!

insallah rekorumuzu bozmayiz ve daha gelistiririz!! bu macda umut bulutun bir gol atmasini cani gönülden istiyorum.

hepiniz allaha emanet olun TS'liler
          En büyük TS

Yorum

• Uykularım kaçıyor,
            Neler oluyoruz Ya hu, hani ilk maçtaki heyecan,
            İlk üç maçta futbolcuların hepsi sanki birer pehlivan,
            Sonraki maçlarda, maçı çevirmesini bildik,
            Pehlivanlık ünvanını defterimizden sildik.

Uykularım kaçıyor, Kayseri, Antep ve Bursa
            Güzel futbol oynuyorlar, şuanda rakibimiz olsa,
            Kötü futbol, şahsi becerilerle alıyoruz biz maçı
            Çaresine bakılsın, duacıyız duacı
            BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• aragones'i her gördüğümde Allah'a şükür diyorum.
              anlayın artık gerisini

Yorum

• Ersun hoca herzaman yanındayız. Böyle devam et..
                TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• ersun nhoca iyisin hoşsunda takım bu hafta niye bitikti bu kadar anlamadım senin sene başı yuklemelrini bunla bir alakası varmı geldi gene 7 haftaya inşallah bizde o duşuşler olmaz
                  bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Hocam binlerce teşekkürler.

Yattara giderken de gelirken de yaptığın açıklamalarla sadece Trabzonspor'un çıkarlarını düşündüğünü gösterdiğin için.

Yanındayız...

Yorum

• Ziya Doğan olsa Yattara çoktan kadro dışı bırakılmıştı...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ersun hocam seni çok seviyor ve de çok güveniyorum ancak lütfen şu ferhatı alma artık kadroya lütfen
                        taraf

Yorum

• Yattaranın transfer sürecindeki duruşu gerçekten çok yerindeydi oyuncu kaybetmeye değil kazanmaya çalışan bi teknik adam kompleksleri yok tebrik ederim bu duruşu sürdürmesi dileğiyle....
                          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• A Grubu RH+ kaleci ihtiyaçı.
                            Havalar soğuk, alcaldı bulut, beyaz sis'te mana var,
                            Çobanı dinlemiyor sürü,kaçıyor isyanında mana var,
                            Stattaki gürültü, bağırmalar sürüsünde mana var,
                            Çok acele A Grubu RH+ kaleci ihtiyaçı var.

Esiyor Karadeniz fırtınası, korku veriyor, korkusunda mana var,
                            Esintide oluşan bir nazar, tersinden geliş kokusunda mana var,
                            Ayağı alışık değil, vuramıyor geri pas'a, geri pas'ta mana var,
                            Çok acele A Grubu RH+ kaleci ihtiyaçı var.
                            En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 10.10.2008, 15:07.
                            BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Yanal’ın büyük derdi! Trabzonspor’un başında deplasmandaki derbilerde puanı yok
                              3 YENİLGİ ALDI
                              Yanal için G.Saray maçının farklı bir önemi var. Geçen sezon ilk yarıda Trabzonspor’un başına geçen Teknik Patron Ersun Yanal ile Bordo-Mavili takım ile deplasmanda oynadığı 3 derbi maçından da yenik ayrıldı. Bu maçlarda G.Saray’a 1-0, Beşiktaş’a 3-0, F.Bahçe’ye de 3-2 yenilen Trabzonspor’da Yanal, bu hafta deplasmandaki G.Saray maçında şeytanın bacağını kırmak istiyor.
                              TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X