Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ö.ü.yü neden dikkate alıyosunuz ki. kendisine sorulan sorulara genelde " evet,şimdi yani" üçlemesiyle giriş yapan birinin cevapları; altyapısının ne kadar sağlam olduğunu, inandırıcılığının ve gerçekçiliğinin ne seviyede olduğunu tartışmaya bile değmez .
    not: diğerimi ,sallayın gitsin
    selam ve hürmetle.
    En son no NAME tarafından düzenlendi; 30.10.2007, 11:16.
    .

Yorum

ziyayı gördükten sonra, ersun yanalı sevmesem de destekliyorum.. hücum futbolu oynatsın yeter.. kabız etmesin yeter.. hücum,hücum,hücum..
      .............
      'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
      ............

Yorum

ersun hocaya güveniyorum fakat elindeki kadro yeterli değil.inşallah başarılı olur.
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

Ersun Hoca Hucum Oynatir Diye Bekliyoruz Hepimiz Ama...
          Sabir Lazim Uzun Bir Suredir Oynanan Tirsik Sistemsiz Ve Defansiz Futbol Ertesi

Yorum

Allah yardımcın olsun. sonuna kadar destekliyoruz seni.
            taraf

Yorum

ersun yanal şuanda trabzonspor için biçilmiş kaftandır inşallah güzel günler görecez onlan birlikte

Yorum

İlk olarak buyukkaptan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ersun yanal şuanda trabzonspor için biçilmiş kaftandır inşallah güzel günler görecez onlan birlikte
                evet bencede ersun hoca su an turkıyede kı en ıyı turk hoca durumundaydı ve sımdı trabzonsporumuzun basında ınsallah bızı layık oldugumuz yere tasır

Yorum

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ersun hocam hosgeldiniz.sizin cok iyi bir hoca oldugunuz herkesce malum.sizden ricam manisasporda bazen görülen takim savunmasi zaaflarina dikkat etmeniz ve biraz da rakibin gücünü iyi analiz etmeniz.gecmiste bize karsi kaybettiginiz 2 kupa finalini hatirlayarak.bunu yaparsaniz basarili olacaginiza eminim.
                  bir kac gün önce bunu yazmistim.maalesef bugün buna dikkat etmediniz.hüseyin gibi bir oyuncun oyunda olmadigi halde,tayfunu cikarip ergini almakla belki bir mesaj verdiniz ama kocaman orta sahayi sadece aymana teslim ettiniz.bizim gibi bir takim maglub olabilir ama asla manisaya ezilerek degil.biraz daha dikkat hocam.yoksa rüzgar tersine dönebilir.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Ersun Yanal elestirmeye gerek yok....daha yeni geldi...ama bu takimla i$i zor oldugu da bellli zaten...ara döneme kadar idare etmek lazim...ama Ankaraspor maciyla cikisa geceriz insallah hocam...sana güvenim sonzuz...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Seyircimiz de ne güzel moral veriyor ilk maçtan Ersun Yanal istifa...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

of offff onlar manisa taraftarıydıı
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

ben maçtaydım onları söyeleyenler manisa taraftarıydı biz değilllll
                          en çok ersun hocaya üzülüyorum bu kadar beceriksizler ordusuyla adamın yapabileceği pek de bişi yok özellikle savunma die bir şey yok
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Tamam arkadaşlar sakin olun biz TV'den kimin taraftarı olduğunu direk olarak anlayamadık...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

rahat ol hocam. sonuna kadar arkandayız.
                              bekliyoruz..

Yorum

hoca kes biç, bildiğini yap bu takıma. destekliyoruz.
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X