Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun hoca artık bişeyleri değiştirmenin vakti geldi..
    Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Mağlubuyetin tek suçlusu Ersun Yanaldır!! Başta sahaya sürülen kadro yanlıştı ve oyunculara bu maça hiç motive edememiş!!!!

Yorum

• bence bu takımda bu maçtan sonra ciddi revizyona gidilecek ve bu takıma yedekte bekleyen genç futbolcular monte edilecek bu ersuna cesareti göstertirir ve kadroda değişiklikler başlayacak ilk değişim tolga sylva sonra sağbekte gelir sonra hüseyinin yerine egemen oynar girayda monte edilir
        Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Pardon isaac ı çıkarınca mutlu mu oldun ? ileride tek top tutabilen adamı çıkarmanın nedeni ne? Bunu bana bi anlatsana
          Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

• Kanımca maçın tartışmasız katili..
            Més que un club!
            Nil Satis Nisi Optimum..
            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• 100 dakika daha oynasa idik, GS 10 kişi iken, bir gol belki atardık da, bu maçı gene çeviremezdik.

Ersun Hoca bu akşam hayal kırıklığı idi, umarım antep macinda birseyler duzelir.
              There are 10 kinds of people
              Those who understand binary and
              Those who don’t

Yorum

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                100 dakika daha oynasa idik, GS 10 kişi iken, bir gol belki atardık da, bu maçı gene çeviremezdik.

Ersun Hoca bu akşam hayal kırıklığı idi, umarım antep macinda birseyler duzelir.
                Sana göre Tolga , Tayfun, Hüseyin hep iyi Ersun Hoca hayal kırıklığı öyle mi? Şu maçta bile Tolga'yı sayfasında ölümüne savunup Ersun Hoca'ya saldırıyorsun ya pesssss.

Yorum

• Hocam;

Yakup
                  Onut
                  Sylva

aldığın kaleciler..

Peki oynattığın?

Tolga...

Ne yaptın be hocam, ne yaptın...
                  Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Ersun hoca değiş bu kafayı,bu takımda isaac slyvia ceyhun banko oynamalı..
                    Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• anti ersunculara da iyi fırsat oldu bu mağlubiyet.
                      tadını çıkarın.
                      size kimse yaranamaz.

Yorum

• İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sana göre Tolga , Tayfun, Hüseyin hep iyi Ersun Hoca hayal kırıklığı öyle mi? Şu maçta bile Tolga'yı sayfasında ölümüne savunup Ersun Hoca'ya saldırıyorsun ya pesssss.
                        Maça Tolga ile başlayan kim?
                        Not: anti Ersuncu değilim.

Yorum

• ya ben herkese 4-1 yeneriz dedim stadtaydım bi baktım tayfun oynuyor serkanda oynuyor arkadaslara dedim kesin yenildik önde bi abi vardı bu takımla kesin yeniliriz dedim yok sen gör bak yenicez dedi bende bu korkaklıkla yeniliriz dedim nitekim yenildik

ilk yarı bir bosna maçının en iysi sabri gelemedi neden ısaacle ugrasmaktan ileri çıkmadı ama sol oylemi ordan arda hakan balta durmadan geldi orda adam yoktu çunku olsaydı yattara ne arda gelebilirdi ne hakan balta bir korku yaratcaaktı galatasaraya

nedir ısaac çıkartıp yattarayı almak allah askına sahada en iyi adamı çıkartın git tayfunu çıkart al serkanı geri koy onune yattarayı ayıp sana

nedir bu tolga sevdan adam iki haftadır kotu zaten zaten malum kotu bir kaleci artık bu maçtan sonra sılvıa yonatırsın neden bu maçta oynatmadın anlamdım yoksa sılvıa bomba iyi ise onu oynatcaksın

kusura bakma bu kadar hata yaparsan kaybedersin
                          bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Par n aklarım kırıldı yaza yaza; Ya Hu ! Ersun Hoca Allah aşkına kaleye sen geç daha az gol yersin.

Sende ne bicim göz var Ersun, her maçı canlı ve heyecanlı oynattırıyorsun, şu Tolga denen kaleci kırıntısını kırıntı olarak ne zaman göreceksin !!!!

Ya Hu Ersun Hoca; O son golü atan futbolcu golü atmadan önce kaç tane 3 gen çizdiler, böylemi Trabzonspor defansı,

Er Sun vallahi ayıp,
                            BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Yattarayı oyuna sokarken ısaac in çıkması yanlıştı bence ,umut gokhan ikilisinden birini çıkarıp ısaac ileri alınmalıydı.ısaac hiç olmazsa top tutabiliyor ayağında.Ama ersun hocayla güzel günler göreceğiz gibi..
                              En son Enes tarafından düzenlendi; 20.10.2008, 01:23.
                              Söylesem tesiri yok
                              Sussam gönül razı değil.
                              adrenalinn

Yorum

• Cidden suraya yazilanlari okuyunca nekadar vefasizlik yapildigini ve nekadar kolay adam harcaya bilecek kapasitede oldugumuzu görmemek icten bile degil...

Bu macin iki katili vardir... birincisi Tolga, ikincisi kendini cüneyt arkın sanan Tayfun !.. yoksa takimin ilk 15 dakikasindaki taktik anlayis ve uygulanisinda mac seyretseydi simdi burada yapilan yorumlar tadindan yenilmezdi ya neyse...
                                İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                                Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X