Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şuanki durumda Ersun Yanal'a destek vermemek takıma yapılan haksızlık olur.İstikrarın sürmesi,Gs maçı ile liderliğin devam etmesi dileğiyle..desteğe devam.
    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Maça başladığı kadro hatalıydı.. Tayfun gibi biriyle başlamak en büyük hata... Kazanan kadroyu bozmamalıydın hocam.!
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ersun hocam inşallah bugünki maçtan gerekli derslri çıkarırsın...sana güvenimiz tam..

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ersun hocam inşallah bugünki maçtan gerekli derslri çıkarırsın...sana güvenimiz tam..
          eyvallah...

aynı düşüncedeyim...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Amerikayı neden kesfetmeye calışırsın, umut değilde neden isaacı alırsın be hocam
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• ersun hocaya güveniyorum...
              ama biz bu yüzden kaybettik ziya mantelitesiyle korkarak oynadık yattara yedek kaldı ersun hocam sen yapma bari ayıptır ya...
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Amerikayı neden kesfetmeye calışırsın, umut değilde neden isaacı alırsın be hocam
                hay ağzınıza sağlık...
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ersun hocaya güveniyorum...
                  ama biz bu yüzden kaybettik ziya mantelitesiyle korkarak oynadık yattara yedek kaldı ersun hocam sen yapma bari ayıptır ya...
                  yattara girdi de ne oldu?
                  İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                  Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• ersun hoca sonuna kadar yanındayım
                    HAMİ_41

Yorum

• hocam
                      1- TOLGA TRİBÜNE
                      2-HÜSEYİN YYEDEĞE (CEYHUN)
                      3-ŞU GİRAYA ŞANS VER ONG YTERİNCE HATA YAPMAYA BAŞLADI
                      4-İSAAC İN GOKHAN YADA UMUT AUT
                      5-BARIŞA COLMANA VERDİĞİN ŞANSI VER ARTIK
                      6-TAYFUN BU TAKIM FORMASINI GİYECEK ADAM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ersun hocaya güveniyorum...
                        yattara girdide ne yaptı kii yaaaa

hocam her zamn arkandayız ....

Yorum

• İlk olarak SarR52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yattara girdide ne yaptı kii yaaaa

hocam her zamn arkandayız ....
                          yattara havasında olunca oynar adam 2-0 olunca koyuyorsun hep bu yüzden kızardık ziyaya bu adam 2-0 olunca kurtarıcı olarak konuyorsa demekki 11 de başlanmalı..
                          YATTARA 11 de başlasaydı!

Gs maç başında hücüm oynadığından biz kontratak oynadık yattara çok daha verimli olacaktı kapalı savunmaya karşı boşluk olmadığındn çok etkili olamadı.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• konuşmasını dinledim, maalesef ders almamış. Çift forvet olmuyor, çok net. Sene başından beri dedik, koy umutla gökhandan birini, kanatlara da ısaacle yattara oldu mu yeter. Nedendir bu ısrar, Yattarasız başlanmayacağını da öğrenmen gerek, çok inatçı çıktın Ersun hoca, yapma lütfen, sana güveniyoruz, mağlubiyet bir şey kaybettirmez ama inat kaybettirir.
                            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• ...........
                              En son tsukru61 tarafından düzenlendi; 19.10.2008, 22:17.

Yorum

• Tolga ya da başkası için bir şey demiyorum. Ersun Hoca kabahatlerin yekûnu senindir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X