Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sen de hoşgeldin
    "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ersun hoca sana ne desen guvenemiyorum sen trabzonu kaldırabilecek bir hoca olarak görmüyorum

Klaus Toppmöller keşke böyle bir hocamız olsaydı

Arkadasim iyimisin? Basina gunes mi gecti yoksa? Yoksa sarhosmusun?

Yorum

• evet yükselişe geçmiş bulunuyoruz...yanal ın diğer takımları gibi sonradan tepe taslak olmazyız inş..yükseldikçe yükselelim..lig ldieriyiz şuan...umarım uzun bi süre lig liderliği koruruz

Yorum

• Hocam, sakin olman gerektiğini biliyorsun değil mi?

Sabır ile sükut ile sevgi ile sürece devam edeceğiz.

Daha yeni bir takım olmamıza rağmen gösterdiğimiz aşama takdire şayan.

Daha iyi olacağını da biliyoruz.

Sana güveniyoruz Hocam!

"10. haftadan sonra Ersun Yanal takımları düşüşe geçer" gibi mesnetsiz ve karaktersiz sözleri boş çıkarmanın vaktini biliyoruz hocam.

Büyük takım, büyük taraftar, büyük hoca farkını görecek tüm Türkiye.

Ama ne olur sakin.

Yorum

• Yanal rahatladı
            İki hafta sonra bir araya gelen Trabzon derbi taktiğini ilk kez bugün çalışacak.

En çok o sevindi
            Milli takımlara gönderdiği yedi oyuncusunun tümüne kavuşan Trabzon, 2 hafta sonra tam kadro çalışma fırsatı yakaladı. Bu gelişme en çok eksikler nedeniyle takımına Beşiktaş maçının taktiğini çalıştırma fırsatı bulamayan teknik direktör Ersun Yanal'ı sevindirdi. Yorgun dönen öğrencilerini dün fazla sıkmayan Yanal, bugün taktik için kolları sıvayacak.

Artık paylaşacak
            Günlerdir derbi planı üzerinde çalışan tecrübeli hoca, bugünden itibaren tespitlerini öğrencileri ile detaylı bir şekilde paylaşacak. En büyük tehdit olarak rakibin hücum hattını gören ve kontrataklara önlem almaya hazırlanan Yanal, Song-Egemen ikilisinden çok şey bekliyor. Derbide savunma konusunda Cale, Tayfun ve Selçuk'a da çok düşecek.
            TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• bu maçla ilgili yapacağım tek eleştiri, ikinci yarıya Barış'la başlamaması olacaktır... zira ikinci yarının başıyla birlikte Beşiktaş kalesine yüklendik ve bunun sonucu olarak da bir kaç pozisyon bulduk... Serkan'ın kaçırdığı pozisyon da bunlardan birisiydi... ikinci yarıya Barış'la başlasaydık, gol de bulabilirdik... 61. dakikada Barış'ı oyuna aldığımızda ise, takımın o baskısı artık yoktu... bu yüzden Barış da pek etkili olamadı...
              "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Isaac daha erken girmeliydi...

Yorum

• Kafasında tamamen beraberlik vardı galibiyeti hiç düşünmedi yakıştıramadım Ersun hocaya.
                  Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• derbi stratejileri zayıf.daha çok çalışmalı.yoksa şampiyonluk zor.

Yorum

• ya maçta yenilseydik diye düşünmüş olmalıdır bence.çünkü eğer bu maçta yenilseydik yorumlar şöyle olacaktı:trabzon hava çıktı,şişirilmiş balonmuş,beşiktaş yetti gibi
                      peki berabere kaldık durum ne:trabzon dişli olduğunun gösterdi beşiktaş diş geçiremedi v.b...
                      bence bu daha iyi ersun hocayı taktiklerinden-sağlam oynama -dolayı kutluyorum.
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• sana hiç bir şey demiyorum hocam sen korktun bence dun yattara yoksa orda barışı ya da ısaazc oynatasaydın yakışmadı sana
                        bi de hala istemiyosan bi onnumara ben senin futbol bilginden ve taktiginde suphe etmeye başlıcam
                        al işte yatara olmadan takımda bi yaratıcı yok isteminde on numara yok dema bana alllah aşkına çunku colmanın o kadar çok koştugunu görmedim bi top çaldığını ise hiç görmedim
                        bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sana hiç bir şey demiyorum hocam sen korktun bence dun yattara yoksa orda barışı ya da ısaazc oynatasaydın yakışmadı sana
                          bi de hala istemiyosan bi onnumara ben senin futbol bilginden ve taktiginde suphe etmeye başlıcam
                          al işte yatara olmadan takımda bi yaratıcı yok isteminde on numara yok dema bana alllah aşkına çunku colmanın o kadar çok koştugunu görmedim bi top çaldığını ise hiç görmedim
                          İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya maçta yenilseydik diye düşünmüş olmalıdır bence.çünkü eğer bu maçta yenilseydik yorumlar şöyle olacaktı:trabzon hava çıktı,şişirilmiş balonmuş,beşiktaş yetti gibi
                          peki berabere kaldık durum ne:trabzon dişli olduğunun gösterdi beşiktaş diş geçiremedi v.b...
                          bence bu daha iyi ersun hocayı taktiklerinden-sağlam oynama -dolayı kutluyorum.
                          bir yukarıda açıklamıştım ama???
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• guzel futbol oynasın yenilsin korkak oynayıp berabere kalcaan saldıracan kendi sahanda oynuyorsun adamlarda kontra atak yapıcak oyuncuda yok holoskoda sakat sok yattaraanın yerine ısaaac yada barışı niye serkan onu anlamadım
                            bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• arkadaşlar beşiktaştan daha iyi oynadığımız kesin. galibiyete yakın olan taraf bizdik. ve kadro tamamen yeni daha 3.hafta. ben beraberlikten memnunum. hemen hocayı eleştirmek doğru değil.
                              Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                guzel futbol oynasın yenilsin korkak oynayıp berabere kalcaan saldıracan kendi sahanda oynuyorsun adamlarda kontra atak yapıcak oyuncuda yok holoskoda sakat sok yattaraanın yerine ısaaac yada barışı niye serkan onu anlamadım
                                yenilseydik bu taraftar asardı hocayı ve emin ol ki saldırıp yenilsek ersun fos çıktı düşüşe geçtik diyeceğiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X