Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Oyun Sistemimiz Hakkında (Futbolcu ve Kadro Seçimleri)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• soru:yattara'sız oynayabilmek için ne yapmalıyız?
    el-cevap:yattara'nın çocuklarını altyapıda yetiştirmemiz lazım
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• gerçek şu ki sezon başındaki planlama hatası yüzünden şuan ofansif olarak sıkıntı çekiyoruz çünkü ofansif oyuncumuz az.. bide üstüne Yattara sakatlanınca makine durma noktasına geliyor.. tamam ortasahamız çok pres yapan iyi oyunculardan kurulu ama ofansif manada çok yetersiz.. Colman, Selçuk ve Hüseyin in tek yapabildikleri uzaktan şut atmak gerçi Colman ve Hüseyin onuda henüz başaramadılar ama deniyolar en azından..ofansif gücü yüksek 2 transfer şart bizim takıma kim ne derse desin 2 forvetle oynamak güzelde bu adamlara kim pozisyon yaratacak..
      Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..

Yorum

• Colman ekili paslar attı aslında..
        Hele maçın başında gökhana indirdiği top!!
        Yattara da yeri geldiğinde çok top kaybediyor.

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Colman ekili paslar attı aslında..
          Colman'ın oyun zekası şu an bizim takıma bir beden büyük geliyor. Dün öyle bir ara paslar bıraktı ki Umut ve Gökhan sadece topun gidişini izledi. Hele Tayfun'a attığı 40-50 metrelik pas. Isaac'e çok gol attırır.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlhan'a katılıyorum. Colman dışında Barış ve Isaac de teknik kapasitesi yüksek oyuncular. Takım birbirine iyice alışsın hele, Yattarasız oynamayı da öğreniriz.
            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Colman'ın oyun zekası şu an bizim takıma bir beden büyük geliyor. Dün öyle bir ara paslar bıraktı ki Umut ve Gökhan sadece topun gidişini izledi. Hele Tayfun'a attığı 40-50 metrelik pas. Isaac'e çok gol attırır.

Çok zeki..
              Bu kesin.
              Ama belçıkada bu kadar ağır preste oynamaya alışık değil o da kesin....
              O da alışacak. Türkiye ligi mücadele gücü olarak çok üst düzeyde. Belçika falan çok hafif kaçar.

Colmanın takıma, takımın da colmana alıştığı anda tıkır tıkır ara pasları bırakacak önlerine.

İlhanın dediği gibi en az 3 net top hatırlıyorum forvet hattımız koşmadı..

Yorum

• Yattarasız trabzonspor sağlam dişe benzer ÇEKİLMEZ
                HAMSİ
                Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• isaac'i bir an önce takıma monte etmeliyiz
                  yattara'nın yokluğunu biraz da olsa kapatabilir
                  Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• özer hurmacı bizden uzak olsun o ilk önce ankarada oynasın ona gelene kadar barış var bu takımda onun üstüne gidilmeli
                    bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• barış bu sene banko oynayacak futbolcu değil bence...yıpratıcı bir futbolu var ama gerek tecrübe gerekse fiziksel açıdan ilk 11e hazır değil...colmanın kendini geliştirmesi yattara olmadığında özel olarak daha çok koşması pres yapması ve nokta paslar vermesi gerekiyor...ısaac da bir an önce takıma alıştırıllıp yattara olmadığında eksiği rahat kapatabilmeli..

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok zeki..
                        Bu kesin.
                        Ama belçıkada bu kadar ağır preste oynamaya alışık değil o da kesin....
                        O da alışacak. Türkiye ligi mücadele gücü olarak çok üst düzeyde. Belçika falan çok hafif kaçar.

Colmanın takıma, takımın da colmana alıştığı anda tıkır tıkır ara pasları bırakacak önlerine.

İlhanın dediği gibi en az 3 net top hatırlıyorum forvet hattımız koşmadı..
                        Nenem la ilahe illallah. Colman için söylemeye çalıştıklarımın özeti buydu sabahtan beri. Özel mesaja boğdular beni.

Ancak buradaki kadar optimist de değilim. Ben Colman'ın Türkiye ligindeki futbola uyum sağlayabilecek yapıda olduğunu sanmıyorum.Ama takım arkadaşları kendisine ve zeka dolu paslarına alıştığı zaman takıma katkı sağlayacağına eminim.
                        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• şu herenveen'de pranjic var, sol kanat oyuncusu ama öyle böyle değil tam topçu, hırvat, euro2008 de de çok etkiliydi. onun gibi birini bulmak lazım. kendisini alabilirdik ama 2 sene önce. artık piyasası çok yükseldi maalesef. hoş hırvat liginde vardır bu tip oyuncu. bulunabilir aslında!!
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Colman bence hala rengini tam belli etmedi. Hayatımda en nefret ettiğim şey bir topçunun topu alıp sürmesi, sürmesi, sürmesi ve sonra bir halt yapamadan gücünü tüketmesidir. Ama Colman da bu "tek top" olayını abartıyor biraz. Bir dinamizm kattığı kesin. Ama birazcık daha top tutup oyunu biraz rakip sahada tutması gerektiğini düşünüyorum. Hep olması gereken yerde, mahallede milletin bacaklarına yapışıp ayakalrını birbirine dolayan çocuklar gibi, iyi de toplar atıyor. Ama topu alınca şöyle 4-5 saniye dursa, biraz yerleşsek çok daha iyi olacak. Top Colman'a gelince heyecanlanacak zamanı dahi bulamıyoruz. Geliyor ve gidiyor... Sıklıkla gittiği adamlar deplase olamadıklarından etkili olamıyoruz.

Zaten Colman, Gökhan, Selçuk beklenenin %60'ıyla oynasalar Yattara'yı kimse aramaz. 3000 USD'lık makina yaparsın da uymsuzluktan donar kilitlenir durur ya, bizdeki durum da bana bunu hatırlatıyor. Takım iyi yolda ama sonsuza kadar ctrl alt del de olmaz. Colman biraz daha "esas oğlan" olabilmeli.

Yorum

• ikinci bir yattara bulana kadar çozum yok
                              bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• arkadaslar bana sorarsanız yattara oynamadıgı zaman kesınlıle forvetler saga sola deplase olmalı kesınlıkle adamlara top gelmıor ınadına da duruyorlar.bı saga sola gıdebılırler gokhan ıyı top suren bı adam bence gıtmelı sol cızgıye...
                                http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X