Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail Çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yav abdullah hocanın bana ersun hocadan bir fazlasını söylermisin??neyi fazla ersun hocadan?veya ersun hocanın neyi eksik? o kadar iyi hocada gs maçında 2-0 dan 2-2 oldu ts maçında 0-1den 2-1 maçı kaybetti fb maçında 2-0 dan 2-2 ye getirdi bumu ersun hocadan ıyı abdullah hoca??

işte bunu anlatmaya calısıyorum,abdullah avcı isminin dısında yazdıklarımı okuysaydın anlayabilirdin.

sistem oyuncuya göre sistem kuruyor karsı takıma göre taktik degiştirebiliyor.iyi hoca olsaymıs 2-2 olmazmıs,sen onu git trabzonlu federasyon baskanına anlat.vede abdullah hoca yönetiminde ki u17 maclarını izleseydin anlyabilirdin biraz.

saygılar....
    SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• Bide bana kızıyorlarHayatı boyunca idmana çıkmayı bırak,idman izlemeyen adamalar çıkıp Ersun hocanın futbol anlayışını,sahadaki düzenini,kadro yapısını eleştiriyor..Hemde hiç sıkılmadan..

Neden! çok zor geliyor galiba mevcut kadro yapısını bu hale getirenleri sorgulamak..

Ne diyim ne güzel şey klavyeden oturup yazmak

Yorum

• İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        işte bunu anlatmaya calısıyorum,abdullah avcı isminin dısında yazdıklarımı okuysaydın anlayabilirdin.

sistem oyuncuya göre sistem kuruyor karsı takıma göre taktik degiştirebiliyor.iyi hoca olsaymıs 2-2 olmazmıs,sen onu git trabzonlu federasyon baskanına anlat.vede abdullah hoca yönetiminde ki u17 maclarını izleseydin anlyabilirdin biraz.

saygılar....
        şu mesajında iki sefer anlayabilirdin diyorsun.sen cahil falanmı zannetin beni senin ne demek istediğini ben çok iyi anladım ancak sen anlamıyorsun bazı şeyleri.beni mesajındaki abdullah avcı kısmı ilgilendirdiği için onunla ilgili yazdım.diğer kısımları pek de ilgimi çekmedi zaten..
        ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• sonuna kadar ersun yanal ..
          taraf

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bide bana kızıyorlarHayatı boyunca idmana çıkmayı bırak,idman izlemeyen adamalar çıkıp Ersun hocanın futbol anlayışını,sahadaki düzenini,kadro yapısını eleştiriyor..Hemde hiç sıkılmadan..

Neden! çok zor geliyor galiba mevcut kadro yapısını bu hale getirenleri sorgulamak..

Ne diyim ne güzel şey klavyeden oturup yazmak

ewet kardes yılardır senle birlikteyiz ya her anımda yanımdasın ya biliyorsun kimsenin neler bilip bilmedigini yada idman izleyip izlemedigini,her herseyi biliyorsun ya gecsene takımın basına ersuna yada abdullah avcıya ne gerek var...
            SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• İlk olarak İsmail Çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şu mesajında iki sefer anlayabilirdin diyorsun.sen cahil falanmı zannetin beni senin ne demek istediğini ben çok iyi anladım ancak sen anlamıyorsun bazı şeyleri.beni mesajındaki abdullah avcı kısmı ilgilendirdiği için onunla ilgili yazdım.diğer kısımları pek de ilgimi çekmedi zaten..
              peki cavusoglu bütün herkesin msjını oku sonra bana sataş tamam mı. bazıları 28 kişilik kadronun tamamının degişmesini istiyor benim derdim de bu zaten nerde görülmüş böle bişey.ama sen bana satasmak istiyorsan satas.diger taraflar ilgini cekmemiş miş. asıl ilgi cekmesi gereken taraf orasıydı,ayrıca bu kadroyu bu hale getirenleri de eliştirtirdim kimse meraklanmasın

vede ziya hoca yanlısı da degilim.bu da biline.kadrona göre top oynat en basiti bu en azından kadron sekillenene kadar.

saygılar...
              SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ewet kardes yılardır senle birlikteyiz ya her anımda yanımdasın ya biliyorsun kimsenin neler bilip bilmedigini yada idman izleyip izlemedigini,her herseyi biliyorsun ya gecsene takımın basına ersuna yada abdullah avcıya ne gerek var...
                Onu iddia eden,hocayı komik bahanelerle eleştiren sensin..Kendine söylemelisin bence"geç sen yönet "diye,senden daha iyi hoca olur

Yorum

• hocam koy kaleye tolgayı defansı yap sağda serkan solda keçeli stopere koy paftan iki oyuncu yada bi bak arsinde değirmenderede kim az gol yemiş bi araştır defansı iyi kim war yüreği trabzon için atan kalesini namusu gibi koruyan iki defans iki yakın arkadaşı yediği içtiği bir olan sonra koy abi hüseyini önlerie yanına kimseyi de koyma tembelliğe alıştı bu isiyin... önlerine diz kadiri yusufu gökdenizi yattarayı onlarında önüne koy barışı gerisini acilen satın baktınız satılmıyo verin ellerine bonservislerini bırakın bu sana sene sonuna öle bi kazançdır ki seneye istediğin oyunucuyu alacak paran olur... bize bu saatten sonra duruş yeter saha sonucuna bakan yok artık.... adanayada yenil sivasa da ama OYNA da yenil...
                  Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                  Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                  Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onu iddia eden,hocayı komik bahanelerle eleştiren sensin..Kendine söylemelisin bence"geç sen yönet "diye,senden daha iyi hoca olur

sen hiç ziya hocayı elestirmedin mi,sen hiç kimseyi elestirmedin mi,asıl klavye basında bişeyler bildigini sanan sensin,ne kadar msj yazdıgından beelli,benim öle bi iddiam yok,ayrıca gerekceler komik degil,sahadaki haftalardır suratınızdaki halden ve puan durumundan da bellidir ne kadar ciddi seyler söledigim.ama sen anlamıyorsan takımın kğme düsmesini mi beklicez.laf ebeligi yapma,sen ersun dersin ben abdullah avcı derim.zaman herseyi göstericek.görücez bu konuyu kapat iki ay sonra yazarsın oldumu....
                    SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• Oldu canım emredersin
                      Takım başarısız giderken kurmadığı takımdan,yapmadığı transferden dolayı hocayı eleştirmem.Önce bakarım geçerli bir sebep var mıdır.Bu takımı Ersun hoca mı kurdu yada transferde bir payı var mıdır diye..E yoksa neden hoca günah keçisi oluyor onu anlamıyorum..Söylediğin isim Abdullah Avcı.Bende beğeniyorum ama Abdullah hoca 2 senedir takımının başında .2 sene önce almış takımı,yapmış transferini,kurmuş iskeletini emin adımlarla ve başarılı bir şekilde gidiyor ama Ersun hoca bunların hangisini gerçekleştirecek zaman ve fırsatı buldu..Eğer hala ne demek istediğimi anlamak istemiyorsan burda keselim..Sen daha iyisini bilirsin..

Yorum

• ersun hocayı tartışacak durumda değiliz. bu kadroda ne köy olur ne kasaba. ersun yanalı seneye eleştirecez.
                        taraf

Yorum

• CHOVY,yok gözüm ne emretmesi estagfurullah.neyse bekleyelim umarım yanılırım,

saygılar....
                          SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• yeni yönetim ile birlikte istediği takımı kurabilirse bizi aydınlık yarınların beklediğini umuyorum... en çok sevdiğim özelliği duygusal yaklaşmaması ve yenilikçi bir tavrının olması... tam bizim aradığımız tür yani umarım şahlanacak yeni yönetim ve ersun ile TRABZONUM

Yorum

• ERsun yanali sonuna kadar destekliyoruz !

Yorum

• Ersun Hoca'nın istediklerini yapabilmesi için adamakıllı çalışabileceği bir yönetim lazım, bizim amatörlerle çok zor. Bizimkiler değil Trabzonspor'u, bir okul takımını bile yönetemezler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X