bence oyun sistemini acele bi şekilde değiştirmeli..4-3-1-2 ile gol atmamız çok zor..bence kantları daha çok işleyen bi sistem olmalı..yani kanatlara barış ve yattarayı yerleştirmeli..ortada colman selçuk ceyhun..eğer çift forvet oynucaksa ceyhunun yerine umut oynar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence oyun sistemini acele bi şekilde değiştirmeli..4-3-1-2 ile gol atmamız çok zor..bence kantları daha çok işleyen bi sistem olmalı..yani kanatlara barış ve yattarayı yerleştirmeli..ortada colman selçuk ceyhun..eğer çift forvet oynucaksa ceyhunun yerine umut oynar...HY67...
Yorum
-
sonuna kadar destek veriyorum.
en azindan 3 sene ersun hoca ile devam etmemiz gerekdigini düsünüyorum.
basarili olsada olmasada, belki 1. ve 2. sene kötü oynariz (ki sanmiyorum), ama 3. sene elbet takim onun istedigini yapar ve ozaman iste lig yerinden oynar.En büyük TS
Yorum
-
hoca değiştir artık şu sistemii..bak yine yenildik bilefild e...4-4-2 yap...slvya-buğra-egemen-song-cale-yattara-colman-selçuk-barış-umut-gökhan...kanatlar işler..he böle çok golyeriz diyosanız..umutu çıkarır ön liberoya ceyhunu alırım..4-5-1 e dönerim...ayrıca gs 2 sezon önce tek ön liberoyla şampiyon oldu iliçli kadrosuyla..huurraaaa hucum yapıyolardı..
Yorum
-
Ersun Hocamizin kalitesini tartismam ama cok soguk bir Insan.Almanya Kampinda Trabzonsporumuzu hic yalniz birakmadim ama Taraftara gözterdigi soguk davranisi hic hos degil,bizler Karadeniz Insanlar olarak sicak kanli ve cana yakiniz ve o tarz Insanlari severiz.Bunu Ersun Hocanin bilmesi gerekiyor ve o manada kendisini düzeltmesini istiyorum."Biz Moda diye sevmedik | Biz var olan Gerçeği hisseterek sevdik"
- Ne Mutlu Trabzonsporluyum diyene -
Yorum
-
İlk olarak ARAF tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocanın internet sitesi veya mail adresi yok mu renkdaşlar
Resmi siteden ulaşılabilir galiba..~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum