evet yükselişe geçmiş bulunuyoruz...yanal ın diğer takımları gibi sonradan tepe taslak olmazyız inş..yükseldikçe yükselelim..lig ldieriyiz şuan...umarım uzun bi süre lig liderliği koruruz
Yanal rahatladı
İki hafta sonra bir araya gelen Trabzon derbi taktiğini ilk kez bugün çalışacak.
En çok o sevindi
Milli takımlara gönderdiği yedi oyuncusunun tümüne kavuşan Trabzon, 2 hafta sonra tam kadro çalışma fırsatı yakaladı. Bu gelişme en çok eksikler nedeniyle takımına Beşiktaş maçının taktiğini çalıştırma fırsatı bulamayan teknik direktör Ersun Yanal'ı sevindirdi. Yorgun dönen öğrencilerini dün fazla sıkmayan Yanal, bugün taktik için kolları sıvayacak.
Artık paylaşacak
Günlerdir derbi planı üzerinde çalışan tecrübeli hoca, bugünden itibaren tespitlerini öğrencileri ile detaylı bir şekilde paylaşacak. En büyük tehdit olarak rakibin hücum hattını gören ve kontrataklara önlem almaya hazırlanan Yanal, Song-Egemen ikilisinden çok şey bekliyor. Derbide savunma konusunda Cale, Tayfun ve Selçuk'a da çok iş düşecek.
bu maçla ilgili yapacağım tek eleştiri, ikinci yarıya Barış'la başlamaması olacaktır... zira ikinci yarının başıyla birlikte Beşiktaş kalesine yüklendik ve bunun sonucu olarak da bir kaç pozisyon bulduk... Serkan'ın kaçırdığı pozisyon da bunlardan birisiydi... ikinci yarıya Barış'la başlasaydık, gol de bulabilirdik... 61. dakikada Barış'ı oyuna aldığımızda ise, takımın o baskısı artık yoktu... bu yüzden Barış da pek etkili olamadı...
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
ya maçta yenilseydik diye düşünmüş olmalıdır bence.çünkü eğer bu maçta yenilseydik yorumlar şöyle olacaktı:trabzon hava çıktı,şişirilmiş balonmuş,beşiktaş yetti gibi
peki berabere kaldık durum ne:trabzon dişli olduğunun gösterdi beşiktaş diş geçiremedi v.b...
bence bu daha iyi ersun hocayı taktiklerinden-sağlam oynama -dolayı kutluyorum.
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
sana hiç bir şey demiyorum hocam sen korktun bence dun yattara yoksa orda barışı ya da ısaazc oynatasaydın yakışmadı sana
bi de hala istemiyosan bi onnumara ben senin futbol bilginden ve taktiginde suphe etmeye başlıcam
al işte yatara olmadan takımda bi yaratıcı yok isteminde on numara yok dema bana alllah aşkına çunku colmanın o kadar çok koştugunu görmedim bi top çaldığını ise hiç görmedim
bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
sana hiç bir şey demiyorum hocam sen korktun bence dun yattara yoksa orda barışı ya da ısaazc oynatasaydın yakışmadı sana
bi de hala istemiyosan bi onnumara ben senin futbol bilginden ve taktiginde suphe etmeye başlıcam
al işte yatara olmadan takımda bi yaratıcı yok isteminde on numara yok dema bana alllah aşkına çunku colmanın o kadar çok koştugunu görmedim bi top çaldığını ise hiç görmedim
ya maçta yenilseydik diye düşünmüş olmalıdır bence.çünkü eğer bu maçta yenilseydik yorumlar şöyle olacaktı:trabzon hava çıktı,şişirilmiş balonmuş,beşiktaş yetti gibi
peki berabere kaldık durum ne:trabzon dişli olduğunun gösterdi beşiktaş diş geçiremedi v.b...
bence bu daha iyi ersun hocayı taktiklerinden-sağlam oynama -dolayı kutluyorum.
bir yukarıda açıklamıştım ama???
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
guzel futbol oynasın yenilsin korkak oynayıp berabere kalcaan saldıracan kendi sahanda oynuyorsun adamlarda kontra atak yapıcak oyuncuda yok holoskoda sakat sok yattaraanın yerine ısaaac yada barışı niye serkan onu anlamadım
bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
arkadaşlar beşiktaştan daha iyi oynadığımız kesin. galibiyete yakın olan taraf bizdik. ve kadro tamamen yeni daha 3.hafta. ben beraberlikten memnunum. hemen hocayı eleştirmek doğru değil.
guzel futbol oynasın yenilsin korkak oynayıp berabere kalcaan saldıracan kendi sahanda oynuyorsun adamlarda kontra atak yapıcak oyuncuda yok holoskoda sakat sok yattaraanın yerine ısaaac yada barışı niye serkan onu anlamadım
yenilseydik bu taraftar asardı hocayı ve emin ol ki saldırıp yenilsek ersun fos çıktı düşüşe geçtik diyeceğiz...
Yorum