Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alper Hocayla ilgili kısma şiddetle katılıyorum.......

Bu arada birde kaleci transferi de şart gibi......
    Tolga Zengin ismi kulislerde konusuluyor

Petr Cech -> Besiktas
    Tolga -> Trabzonspor

.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim yerel medya ve futbolu çok iyi bilen, futbolla yatıp kalkan, 24 saat futbolla yaşayan ama maç günleri stadı boş bırakan taraftar izin verirse gelecek sene şampiyon olabilir tabi neden olmasın.
      Of, 90'a gitti...

Yorum

• Ersun hocanın en sevdiğim tarafı çapkınlığı
        Bu konuda kesin idolüm olan adam
        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
        Beşirli/TRABZON

Yorum

• En son gitmeden önce kendisini sert bir sekilde elestirmis ve gönderilmesinin dogru oldugunu belirtmistim.

O zamanlar cok iyi baslamisti ama sonradan takimda büyük bir fiziki düsüs yasanmis ve sivas maciyla birlikte bu durum zirveye cikmisti.

Bu durum belki de o zamanlar kadronun dar olmasindan kaynaklandi ama genelde yorumcular ersun yanalin takimlarinin sonradan düsüs yasadigi konusunda hemfikir.

Ersun yanalin gecmisten de ders alarak iyi bir takim olusturmasini bekliyorum.

Elde iyi bir malzeme var belki taraftar destegi üst düzeyde degil ama zamanla bu da gelebilir.

Her ne kadar bazi konularda endisem olsa da basarili olacagini düsünüyor ve hayirli ugurlu olmasi temenisinde bulunuyorum.

Hosgeldin ersun yanal,Allah utandirmasin.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersun hocanın en sevdiğim tarafı çapkınlığı
            Bu konuda kesin idolüm olan adam

Burasi Istanbul degil. Trabzon kücük sehir.
            Bazi seyleri kaldiramayiz.
            Ahlak polisi degiliz ama farkli davranmali.

Hatta karadenizli bir Hanimefendi ile en kisa zamanda evlenmeli

.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hayırlı olsun, başarılı olacağından şüphem yok.

Yorum

• Türkiyede çalışacak herhangi bir teknik direktör şu an mevcut olan kadroyla can ata ata isteye bayıla çalışmak ister. Türk teknik direktörler içerisinde de çalışabileceğimiz en iyi teknik direktörle anlaştık.Hayırlı olsun herkesin dilinde olan ama hiçbir zaman verilmeyen destek bu kez bu adama verilirde inşallah uzun yıllar birlikte devam ederiz.
                Teknik direktörler değişti, futbolcular değişti,yönetimler değişti ... Azcık kafa yapımızda değişse belki başarı gelir.

Yorum

• Cakara selam yanalla devam

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burasi Istanbul degil. Trabzon kücük sehir.
                    Bazi seyleri kaldiramayiz.
                    Ahlak polisi degiliz ama farkli davranmali.

Hatta karadenizli bir Hanimefendi ile en kisa zamanda evlenmeli

.
                    Adam evli zaten bildiğim kadarı ile
                    Trabzon da iken yaptıkları çapkınlıklar vardı bilirim
                    Hazır gelmişken biraz ders vereydi biz gençlere eidi
                    Adam Ebru yaşar ile fink attı yaw ders şart biz gençlere
                    Kızlar bakmıyorlar dimi buraya
                    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                    Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adam evli zaten bildiğim kadarı ile
                      Trabzon da iken yaptıkları çapkınlıklar vardı bilirim
                      Hazır gelmişken biraz ders vereydi biz gençlere eidi
                      Adam Ebru yaşar ile fink attı yaw ders şart biz gençlere
                      Kızlar bakmıyorlar dimi buraya
                      Senin derdin baska,rize nin neresindensin?

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        En son gitmeden önce kendisini sert bir sekilde elestirmis ve gönderilmesinin dogru oldugunu belirtmistim.

O zamanlar cok iyi baslamisti ama sonradan takimda büyük bir fiziki düsüs yasanmis ve sivas maciyla birlikte bu durum zirveye cikmisti.

Bu durum belki de o zamanlar kadronun dar olmasindan kaynaklandi ama genelde yorumcular ersun yanalin takimlarinin sonradan düsüs yasadigi konusunda hemfikir.

Ersun yanalin gecmisten de ders alarak iyi bir takim olusturmasini bekliyorum.

Elde iyi bir malzeme var belki taraftar destegi üst düzeyde degil ama zamanla bu da gelebilir.

Her ne kadar bazi konularda endisem olsa da basarili olacagini düsünüyor ve hayirli ugurlu olmasi temenisinde bulunuyorum.

Hosgeldin ersun yanal,Allah utandirmasin.
                        Abi senin gönderilmesini istemedigin bir antrenör hatirlamiyorum ki
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi senin gönderilmesini istemedigin bir antrenör hatirlamiyorum ki
                          Nedendir acaba,isler kötü gittigi icin olmasin?

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tolga Zengin ismi kulislerde konusuluyor

Petr Cech -> Besiktas
                            Tolga -> Trabzonspor

.
                            Aynen öyle. Bende duydum bunu. Tolga'nın eşinden ayrıldığı ve Trabzon'a dönmek istediği de konuşuluyor. Ama ne kadar doğrudur bilemem.
                            KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....

HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)

Yorum

• Ayrica hakkimi yeme terzioglu,tolunayi in gitmesine siddetle karsi ciktim o büyük bir hata idi.

Yorum

• İlk olarak asi_mavi_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen öyle. Bende duydum bunu. Tolga'nın eşinden ayrıldığı ve Trabzon'a dönmek istediği de konuşuluyor. Ama ne kadar doğrudur bilemem.
                                Onur'un arkasında bekleyecekse sorun yok
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X