İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bosingwa'nın sakatlığından dolayı hocaya sallamak mükemmel bir zeka gerektirir. Bosingwa'nın Fb maçında ayağı kırılsa 'hocaya alkış' mı diyecektiniz?"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefa'dan forvet olmaz.. Daha önce de denedin, tutmadı. Hala ısrar etmenin bir anlamı yok..İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum. Sefa konusundaki ısrarını anlamak güç. Adam kendi yerinde verimli değilken bir de forvet hattında kullanmak şapkadan tavşan çıkarmaya benziyor.
yatabare kayıplarda, waris 2 aydır sakat, beşikdüzü ile antrenman yapıyor. deniz yazdan beri yok, dün ilk kez kadroya girdi ama hoca belli ki millet sövmesin diye oyuna sokmadı, hazır olsa oynatırdı bence. cardozo zaten oynamamalıydı, bosi nin başına gelenler malum çok büyük şanssızlık. yani elde başka topçu yoktu, sefa ya şans verdi o da gayet istikrarlı bir şekilde tarihimizin en büyük kazığı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. hiçbir şansı değerlendiremiyor."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Dünkü maç mecburen ileride oynattı Sefa'yı. Bu konuda hocaya kızmaya gerek yok.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefa'dan forvet olmaz.. Daha önce de denedin, tutmadı. Hala ısrar etmenin bir anlamı yok..
Ha dersen ki Sefa'yı hiç kadroya almasın ona katılırım.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Bu sezonu saymaz isek, EN AZ 3 yıl kalmalı. Yönetimler değişebilir, Ersun hoca kalmalı. Her sene teknik direktör değiştirerek başarı yakalayamadık. Yerel Basın'a, Ulusal Basın'a, karadeniz insanının sabırsızlığa rağmen: Ersun Yanal!İlk olarak Kuz3y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 yıl durursa eğer şampiyon yapar.
Yorum
-
Bu yerel basınla 2 ay durması bile mucize.İlk olarak Kuz3y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 yıl durursa eğer şampiyon yapar.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
O zeminde sahada tutmayacaksın 90 dakika adamı. Önemsiz bir maçta tamam 11 oynattın ama skor avantajını almışsın daha niye sahada tutuyorsun. Erkanla ikisini çıkarmalıydı. Neyse ki Erkan'ı çıkarmayı akıl etti.İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosingwa'nın sakatlığından dolayı hocaya sallamak mükemmel bir zeka gerektirir. Bosingwa'nın Fb maçında ayağı kırılsa 'hocaya alkış' mı diyecektiniz?
Dün izleyenler sahanın tarla olduğunu görmüşlerdir. Bir futbolcunun sakatlanması için çok uygun. Çıkmışsın zaten gruptan. Niye uzatıyorsun arkadaş. Ben bunu görüyorsam o da görecek arkadaş yok öyle bir şey
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yahu neresi önemsiz maçın? Yenilsen eleniyorsun. Kim garanti edebilirdi 70'ten sonra 3 gol yemeyeceğimizi?İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zeminde sahada tutmayacaksın 90 dakika adamı. Önemsiz bir maçta tamam 11 oynattın ama skor avantajını almışsın daha niye sahada tutuyorsun. Erkanla ikisini çıkarmalıydı. Neyse ki Erkan'ı çıkarmayı akıl etti.
Dün izleyenler sahanın tarla olduğunu görmüşlerdir. Bir futbolcunun sakatlanması için çok uygun. Çıkmışsın zaten gruptan. Niye uzatıyorsun arkadaş. Ben bunu görüyorsam o da görecek arkadaş yok öyle bir şey
Hoca Bosingwa'yı çıkarsaydı ve bu 3 gol senaryosu gerçekleşseydi bu sefer de "Kesinleşmeden defansın en önemli oyuncusunu neden çıkarıyorsun?" eleştirileri gelecekti.
Şu TD işi resmen aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık işi. Her türlü eleştiriliyorsun.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
Bu sene zirveden uzakta olmamız bir şans hoca için. Ancak seneye şampiyonluk mücadelesi veremezsek gönderilir başka bir ihtimal göremiyorum.
İlk geldiği sene de öyle olmuştu. Hedef Avrupa kupasıyken şampiyonluğa havlu attık diye gönderilmişti. Öyle de garip bir camiayız.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Ya kardeşim sen Akhisar'dan 2 gol yiyeceksin de yok Keçiören galip gelecek de bilmem ne. Bu olaya karikatür cuk diye oturuyorİlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu neresi önemsiz maçın? Yenilsen eleniyorsun. Kim garanti edebilirdi 70'ten sonra 3 gol yemeyeceğimizi?
Hoca Bosingwa'yı çıkarsaydı ve bu 3 gol senaryosu gerçekleşseydi bu sefer de "Kesinleşmeden defansın en önemli oyuncusunu neden çıkarıyorsun?" eleştirileri gelecekti.
Şu TD işi resmen aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık işi. Her türlü eleştiriliyorsun.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ynt: Ersun Yanal | Teknik Direktör
Sampiyon olamasakta hoca kalmali .İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene zirveden uzakta olmamız bir şans hoca için. Ancak seneye şampiyonluk mücadelesi veremezsek gönderilir başka bir ihtimal göremiyorum.
İlk geldiği sene de öyle olmuştu. Hedef Avrupa kupasıyken şampiyonluğa havlu attık diye gönderilmişti. Öyle de garip bir camiayız.
Ben basarisiz olacaksakta hucum futboluyla basarisiz olmak istiyorum .61
Yorum
-
Maalesef bizde işler öyle yürümüyor. Mesela seneye de Hoca'yla çalışalım sonuç ne olursa olsun bir sonraki sene de devam edelim %200 şampiyon oluruz. Kesin yani adım gibi eminim.İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSampiyon olamasakta hoca kalmali .
Ben basarisiz olacaksakta hucum futboluyla basarisiz olmak istiyorum .
Ama seneye misal zirveden 6-7 puan kopalım anında ipini çekerler. Aslında 2 sene beklesen alacağın şampiyonluğu onlarca yıl beklemiş oluyorsun.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Ben bu Trabzonspor camiasını halen çözmeye çalışıyorum. Her defasında bir hoca max. 2 sene kalıyor, yollanıyor. Niye? Şampiyon olamamış. Yav kardeşim seneye olur, diğer sene olur ne biliyorsun? Bu sene kötü gider, gereksizleri temizler kemik kadroyu oluşturur seneye yapar.
Ersun hocayla 5 sene anlaşılsın. Madde de koyulsun; başarılı başarısız asla istifa etmeyecek, yönetim göndermeyecek diye.. Belki öyle şampiyon oluruz.
Yoksa bi 20 yıl daha, hatta 30-40 yıl daha bekleriz.
MCMLXVII
Yorum
-
Yenilseydik keçiören kesinlikle kazanırdı. Manisanın hiçbir iddiası kalmıyordu çünkü. O kadar karmaşık bir durum yoktu yani.İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa kardeşim sen Akhisar'dan 2 gol yiyeceksin de yok Keçiören galip gelecek de bilmem ne. Bu olaya karikatür cuk diye oturuyor

Şimdi her şey olup bittiği için böyle konuşuyorsun ama hoca maç içinde şimdiki gibi düşünmez.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum