2 yıl durursa eğer şampiyon yapar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
izledim, müthisİlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.ligtv.com.tr/haber/erkan-hosbulduk-dedi
Cardozo'nun penaltısından Hocamız da etkilenmiş.
02:30

*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Şu ana kadar büyük hayal kırıklığı.Teknik,taktik anlamda zerre katkısı yok,son kupa maçı bunun en büyük göstergesi zaten.As kadroyla bile o kadar zayıf bir takıma karşı organize olamadık.Eskişehir ve Balıkesir maçında kaybettirdiği 5 puan zaten sezonu kapatmamıza neden oldu.Geçen sene şampiyonluk kazanması Ersun Yanal'ı fazla havaya sokmuş ben bunu görüyorum açıkçası.Ayakları yere basmazsa hem kendine yazık edecek hem de bize.Yoksa adamın antrenörlüğünü tartışacak değilim
Yorum
-
Sonuçta kendi aldırmadı bu futbolcuları. Eldeki malzemelerle iyi işler yaptı ,böyle de düşünülebilir.İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu ana kadar büyük hayal kırıklığı.Teknik,taktik anlamda zerre katkısı yok,son kupa maçı bunun en büyük göstergesi zaten.As kadroyla bile o kadar zayıf bir takıma karşı organize olamadık.Eskişehir ve Balıkesir maçında kaybettirdiği 5 puan zaten sezonu kapatmamıza neden oldu.Geçen sene şampiyonluk kazanması Ersun Yanal'ı fazla havaya sokmuş ben bunu görüyorum açıkçası.Ayakları yere basmazsa hem kendine yazık edecek hem de bize.Yoksa adamın antrenörlüğünü tartışacak değilim
Yorum
-
Takımın en formda 3 adamıından ikisini riske etmiyorsun Bosingwayı en çok ihtiyacımız olan maç öncesi oynatıp sakatlanmasına sebep oluyorsun ah hoca ahTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Boss sakatligi ciddi degilse hata degil, ciddiyse sikebahce macinda oynamazsa buyuk hata. Sikebahce macinda oynamaz maci alirsak yine hata degil.İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-0'dan sonra Bosiyi almaması bekletmesi hata mıdır değil midir arkadaşlar ? Sakatlandığı için demiyorum, hata mıdır değil midir ya ?
Yorum
-
Ynt: Ersun Yanal | Teknik Direktör
İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoss sakatligi ciddi degilse hata degil, ciddiyse sikebahce macinda oynamazsa buyuk hata. Sikebahce macinda oynamaz maci alirsak yine hata degil.
61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum