Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuf'u bek oynatmak hele şb maçında orada denemek bence büyük hata.

Zaten Yusuf da uygulamalı gösterdi bunun yanlış olduğunu. Ya sağdaki adama Medjani basmaya gidiyor, bakıyorum Yusuf da bunun peşinden gidiyor. Sonra o bölge kabak gibi açılıyor. Oraya bi top al sana pozisyon. Yusuf pozisyonunu çok kaybediyor, topa dalıyor.

Yusuf'tan Caner yapma hayali var ama olmayacak, artık ısrar etme Hocam.

Bunun dışında orta sahada bjk maçındaki gibi çok yumuşak kaldık. Fatih Atik'i Özer ya da Constant'ın yerine koyması gerekiyordu.

Takım ilk yarı oyunu dengeledi ve son 5 dk'ya kadar da iyi oynadı. Ancak 2. yarı tamamen sahadan silindik. Hakan olmasa skoru tutamayacak hatta 3-4 yiyecektik.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ligin ilk yarısındaki maç:

2 gün önceki maç:

İki maçı da kendi yarı sahamızda oynadık.

Ligin ilk yarısında savunma oynamak için, geriye yaslanıp kontralarla oynamak istedik. İstediğimiz gibi de oynadık. 2 gün önceki maça hücum oynamak istedik. Rakibin oyunu, orta sahamızın düşük kalması güçsüz kalması kesici orta sahamızın olmaması sebebiyle kendi yarı sahamıza kapanmak ve düzensiz savunma yapmak zorunda kaldık.

Ligin ilk yarısındaki maçta 5-6 tehlikeli gol pozisyonu yakalayıp, kalemizde doğru düzgün 1 tehlikeli pozisyon görmemiştik. 2 gün önceki maçta tehlikeli 1 pozisyon bile yakalayamadık ve kalemizde sayısız tehlikeli pozisyon gördük.

Bu maçın bizim adımıza bu kadar kötü geçmesinin en büyük sebebi Ersun Yanal'dır.

Eğer akıllanmayıp Napoli maçına da takımı böyle çıkarırsa Fener maçındaki gibi dümdüz oluruz. Onların hücum hattı Fener'in ki gibi beceriksiz değil, Allah korusun tarihi fark bile yeriz.

Hayatımda ilk defa bir Avrupa maçı için tarihi fark yemesek yeter diye bakıyorum. Juventus maçı olsun Lazio maçı olsun Inter maçı olsun hepsine kazanırız diye düşünerek izlerdim, bu maçları hep heyecanla bekledim. Ama Napoli maçını korkuyla bekliyorum.

Yorum

• Ersun yenal ılk geldıgı sezonda bır sıvas macı sonrası ıstıfa etmıstı tıpkı sb macındakı gıbı ofans agırlıklı gozuken bır orta saha ıle ne hucum edebıldık nede defans yapabıldık sonuc 3-0
        O gunden bu gune yıne aynı ozellıklere sahıp bır ortasahamız var artık kagıt uzerınde ofansıf gozuken oyuncularla buyuk maclarda hucum edemedıgımızı gormustur kadro secımlerınde dıkkatlı olması lazım calımcı teknık fakat cıt kırıldım oyuncularla gunumuz futbolunu oynatamazsın

Yorum

• İşte Ersun Yanal'ın o sözleri:

Fenerbahçe'yi şampiyon yaparak mı kötülük etmişim? Ben böyle bir şey görmedim. Bunca yıl zaman geçirdiğimiz insanların tavırları beni çok üzdü. Futbola dair zaten korkularım vardı ama insanların bu hale gelmesi beni ciddi anlamda endişelendirdi. Bir kaç yıl sonra Türkiye'den çekip gideceğim. Çünkü mücadele etmenin bir anlamı yok. Fenerbahçe'yi şampiyon yaparak ne kötülük etmişim onu gördüm. Fenerbahçe'nin 100 küsur yıllık tarihinde takımı şampiyon yapan Türk hocalar arasında benim de adım geçecek. Mustafa Denizli, Aykut Kocaman ve ben. Bunu kimse değiştiremeyecek ve silemeyecek."

Böyle bir açıklama cidden yapmış mı? Aykut Kocaman ne zaman şampiyon yaptı şikecileri?
          Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak Uğur Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İşte Ersun Yanal'ın o sözleri:

Fenerbahçe'yi şampiyon yaparak mı kötülük etmişim? Ben böyle bir şey görmedim. Bunca yıl zaman geçirdiğimiz insanların tavırları beni çok üzdü. Futbola dair zaten korkularım vardı ama insanların bu hale gelmesi beni ciddi anlamda endişelendirdi. Bir kaç yıl sonra Türkiye'den çekip gideceğim. Çünkü mücadele etmenin bir anlamı yok. Fenerbahçe'yi şampiyon yaparak ne kötülük etmişim onu gördüm. Fenerbahçe'nin 100 küsur yıllık tarihinde takımı şampiyon yapan Türk hocalar arasında benim de adım geçecek. Mustafa Denizli, Aykut Kocaman ve ben. Bunu kimse değiştiremeyecek ve silemeyecek."

Böyle bir açıklama cidden yapmış mı? Aykut Kocaman ne zaman şampiyon yaptı şikecileri?

kaynağını yazsaydınız da bizde bilgilenseydik.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kaynağını yazsaydınız da bizde bilgilenseydik.
              ajansspor'dan okudum habertürk haberi yazıyor.

Yorum

• İlk olarak Uğur Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ajansspor'dan okudum habertürk haberi yazıyor.

http://www.ajansspor.com/futbol/supe...eyecekler.html

kaynak: Habertürk / Ferudun NİĞDELİOĞLU (kimdir nedir tanımam etmem, şuan araştırma gereğide duymadım çünkü masa başı haberi yapmış)

'' Bir yıl beraber olduğu insanlardan bazılarının yanına bile gelmemesine içerleyen tecrübeli çalıştırıcının yakın çevresine dert yandı... ''

''yakın çevresine'' den sonrasını okumadım.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

http://www.ajansspor.com/futbol/supe...eyecekler.html

kaynak: Habertürk / Ferudun NİĞDELİOĞLU (kimdir nedir tanımam etmem, şuan araştırma gereğide duymadım çünkü masa başı haberi yapmış)

'' Bir yıl beraber olduğu insanlardan bazılarının yanına bile gelmemesine içerleyen tecrübeli çalıştırıcının yakın çevresine dert yandı... ''

''yakın çevresine'' den sonrasını okumadım.
                  ısmarlama haber gibi geldi bana da zaten. O yüzden sordum. Feridun Niğdelioğlu ismini ben de ilk kez duydum.

Yorum

• Avrupa listesine Aytaç yerine Özer'i eklemesi çok yanlış.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Avrupa listesine Aytaç yerine Özer'i eklemesi çok yanlış.
                      Konstant ve ekici cezalı.

Yorum

• İlk olarak gustafsson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Konstant ve ekici cezalı.
                        Biliyorum

Yorum

Biliyorum
                          Ee başka alternatif mi var? Hadi erkanı koysan oraya kanatlara yusuf ve sefa desen, hazır olmayan aytaç için değer mi? Akhisar maçında gördük ki zamana ihtiyacı var, tak diye çıkarıp napoli karşısında forma versek yararlı olamaz zaten.
                          En son gustafsson tarafından düzenlendi; 10.02.2015, 12:34.

Yorum

• İlk olarak gustafsson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ee başka alternatif mi var? Hadi erkanı koysan oraya kanatlara yusuf ve sefa desen, hazır olmayan aytaç için değer mi? Akhisar maçında gördük ki zamana ihtiyacı var, tak diye çıkarıp napoli karşısında forma versek yararlı olamaz zaten.
                            Fener maçında orta sahamızın ne kadar düşük kaldığını gördük.

--------Medjani-------
                            ----Soner---Aytaç----

Ben olsam ilk maç bu orta sahayı kurardım.

Özer topu aldı mı bırakmıyor, gereksiz şeyler deniyor, topu 50 defa dürtmeden pas veremiyor, hatalı pas yüzdesi de oldukça yüksek... Soner'de tam aksine oyunu hızlandırıyor, çok hızlı pas veriyor, hatalı pas yüzdesi de çok düşük... İleri de topu kullanmayı seven Erkan'da var zaten, o konuda da sıkıntı yaşamazdık.

Sezon başından beri kesici orta saha eksikliğini çekiyoruz. Aytaç'da kesici orta saha değil ama Mehmet'den Özer'den çok daha iyi bir kesici. En azından bu maç için bu eksiği az da olsa kapımış olurduk. Top kapma özelliği de yüksek, topu kapıp takımı kontraya çıkarma özelliği var. Mesela bu sezon ki es-es maçında Yusuf'dan topu kapıp takımı atağa kaldırmıştı ve golü bulmuşlardı.

Yorum

Fener maçında orta sahamızın ne kadar düşük kaldığını gördük.

--------Medjani-------
                              ----Soner---Aytaç----

Ben olsam ilk maç bu orta sahayı kurardım.

Özer topu aldı mı bırakmıyor, gereksiz şeyler deniyor, topu 50 defa dürtmeden pas veremiyor, hatalı pas yüzdesi de oldukça yüksek... Soner'de tam aksine oyunu hızlandırıyor, çok hızlı pas veriyor, hatalı pas yüzdesi de çok düşük... İleri de topu kullanmayı seven Erkan'da var zaten, o konuda da sıkıntı yaşamazdık.

Sezon başından beri kesici orta saha eksikliğini çekiyoruz. Aytaç'da kesici orta saha değil ama Mehmet'den Özer'den çok daha iyi bir kesici. En azından bu maç için bu eksiği az da olsa kapımış olurduk. Top kapma özelliği de yüksek, topu kapıp takımı kontraya çıkarma özelliği var. Mesela bu sezon ki es-es maçında Yusuf'dan topu kapıp takımı atağa kaldırmıştı ve golü bulmuşlardı.

Yorum

http://s2.dmcdn.net/3put/x240-x2d.jpg
                                Neyini beğenmedin anlamadım? İşine gelince Soner hemen topu ayağından çıkarıyor diye eleştirirsin, ben de onu yazdım. İstersen pas istatistiklerini de paylaşabilirim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim