Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aldatmakla iyi yapmış, 20 milyon isteyen aylıkta 150 bin nafaka isteyen karı zaten karı değildir, bir şey derimde ceza yerim gerek yok. dini imanı para olan kadından uzak duracaksın, sen kadın olsan o adam seni aldatmaz zaten demek bir eksikliğin var ki adam mutluluğu başka yerlerde aramış.

tabi bunlar özel konular bizi ilgilendirmez.

Ahahhahahahahhaha yenge baya abartmış ama

Yabancı Kuralı geldiğinden beri içim çok rahat. Bana kalırsa Ersun hoca yabancı oyuncu portföyü açısından ligdeki en iyi hocadır. Bilicten tam emin Değilim ama gs Etkisiz olur bu hocayla. Fener Aziz alırsa alır yoksa hocalarının etkisi olmaz. Şenol hoca transferden anlamaz yine kulüp bulursa alır bir iki adam. Kasımpaşa Şota ilginç bi adam. Yabancıları Hollanda'dan getirse lige yeter. Gençler cavcav tankerle kulübe zenci yığar.

Bu sefer hocaya güveeceğimize inanıyorum ben. Ilk sefer çok iyiyken yanlış kararla göndermiştik. En baştan transferleri vahid hoca yerine Ersun hoca yapsa seneye en büyük aday biziz derdim. Herşeye rağmen acayip güveniyorum hocaya..
    ( ゚д゚)

Yorum

• Hoca eskiden bu kadar gergin değildi. İnşallah bir an önce emekleri sahaya yansır da rahatlar.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• 30 milyon euroyu ersuna verseydik şuan çok daha dengeli bir kadro oluşturmuş olurduk.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          30 milyon euroyu ersuna verseydik şuan çok daha dengeli bir kadro oluşturmuş olurduk.
          Kesinlikle...

Yorum

• bu seneden önümüzdeki senenin kadrosunu kurmaliyiz ve ersunla en az 2-3 sene sonuc ne olursa olsun devam etmeliyiz

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu seneden önümüzdeki senenin kadrosunu kurmaliyiz ve ersunla en az 2-3 sene sonuc ne olursa olsun devam etmeliyiz
              Kesinlikle...

Yorum

• Kesinlikle 4-5 sene iyi kötü bırakmalıyız takımı bu adama. Kötü de gider iyi de. Sonunda şampiyon yapar.
                MCMLXVII

Yorum

• Bu adamın Almanya'larda ne işi var?Takım 10 küsür puan fark yemiş,takımın hocası yönetici gibi transfer görüşmelerinde yer alıyor.Hadi Erkan için gittin ama Tolgay için niye gidiyorsun?Saçma sapan işler bunlar,hiç yakıştıramadım açıkçası Ersun Yanal'a

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu adamın Almanya'larda ne işi var?Takım 10 küsür puan fark yemiş,takımın hocası yönetici gibi transfer görüşmelerinde yer alıyor.Hadi Erkan için gittin ama Tolgay için niye gidiyorsun?Saçma sapan işler bunlar,hiç yakıştıramadım açıkçası Ersun Yanal'a
                    Ben teknik direktörlerin transferlere müdahil olmasını , bu konuda yönetime karşı baskıcı davranması kanaatindeyim. Vahit hocadan önceki teknik direktörlerde görmediğimiz özelliklerdi. Trabzonsporda görev yapan bir çok teknik direktör yönetimin transfer ettiği futbolcularla çalışmak zorunda kaldı. Takımı oluşturan teknik direktör ise kendi istediği oyuncuyu aldıracak istemediğini aldırmayacak ve gerekli tavrı ortaya koyacak.

Oyuncuların ayağına gidecek kadar , transfer görüşmeleri yapacak kadar işin içinde olmalı mı derseniz , tabi burası tartışılır fakat olumlu tarafından bakarsak oyuncularla transfer görüşmesi yapmak direkt teknik direktörün işi olmasa da bu işi de katkı sağlamak istemesi bence eleştirilecek bir durum değil aksine camiayı daha fazla sahiplendiğini , oyuncuyu ne kadar istediğini, başkan ve yönetimle beraber hareket ettiklerini, işin belli sorumluluklarını da üzerine aldığını gösterir.
                    Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                    Hz. Ömer.

Yorum

• Başkan ve t.d.omuz omuza çalışması açıkçası beni memnun ediyor.
                      Geçmiş dönemlerimizdeki bu başkan dahil t.d.ile aralarındaki kopukluk takımımız adına olumsuz neticeler verdi.
                      Hoca gerçekten hoca,birbildikleri var ki birlikte gidiyorlar transfere.Bunun bile eleştirilmesi çok art niyetli geliyor.

İnşallah istediğin oyuncular alınır ve kafandaki oyun şablonunu sahada uygulama imkanın olur.
                      Çünkü o oyun tarzı tam da Trabzonspor'a uygun tarz.Ayrıca tarzsın hocam
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Bu adamın Almanya'larda ne işi var?Takım 10 küsür puan fark yemiş,takımın hocası yönetici gibi transfer görüşmelerinde yer alıyor.Hadi Erkan için gittin ama Tolgay için niye gidiyorsun?Saçma sapan işler bunlar,hiç yakıştıramadım açıkçası Ersun Yanal'a
                        Tabi canım. Adamın biri gibi, asla risk almaması, oyuncu bile önermemesi lazım. Birilerinin kurduğu kadroya konup "hiç biri gitmesin" diye demeç vermesi lazım. Yani etliye sütlüye bulaşmaması lazım.

Ya kardeşim, senin futbolcu havuzu olan, bu futbolcuları gerekirse ayağına gidip ikna etmeye hazır, olayın her safhasına motive olmuş menager formatında teknik adamın var, şükranlarını sunacağına laf sokuyosun. Gitmiş 16 saat kalmış da ne olmuş... Cardozo ile Ekici misket oynarken kavga mı etmişler!.. Takım çökmüş mü? Otobüs muavini mi bu adam!.. Nedir derdiniz ya, hp bir memnuniyetsiz havalar!...

Yorum

• Şuraya yazayım da yarın öbür gün alıntı yaparım.

Sırf hatun peşine eğlenmeye yurt dışında futbolcu izlemeye/ikna etmeye gidiyor haberleri çıkar. Yaz transfer döneminde çok daha sık rastlayacağımız haberler ...
                          9 # Osvaldo'

Yorum

Size yaranılmaz!
                            Bu tarz yorumları anlamak mümkün değil!
                            Hamiş

Yorum

• Valla ben düşünüyorum ki takımı başarıyla ulaştırsın, gitsin istediğiyle eğlensin umrumda olmaz.
                              MCMLXVII

Yorum

• Yıllarca transferleri yönetim yapıyor diye kızıyorduk şimdi hoca yapıyor diye.

Çok ilginç.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X