Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kupada 2 maçını izledim...son derece yetersiz ve güçsüz...kondisyonu alt seviyede...60 dk dan sora dili dışarı cıkıyordu..bide kapris yapmıyomu...yav sen kimsin de her seferinde disiplinsiz davranıslar sergiliyosun...cafu kesildi başımıza...bence kadroya alınmamalı sene sonundada gonderilmeli...
    En son TURHAN tarafından düzenlendi; 12.02.2008, 20:04.

Yorum

• her actigimda bu adam
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Birisi dürtsün şu adamı. Yönetim değişti, yeni başkan böyle şeyleri sevmez desin. Yoksa geleceği yok
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yollasınlar bu adamı.

Yorum

• umarım en kısa zamanda takıma katılır;yoksa onada verdiğimiz paralar boşa gidicek...
            En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 12.02.2008, 22:28.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Ooo Antalya kampına beklenmiş gelmemiş, noter tespiti yapılmış. Bu akşam ki antrenmana da gelmezse yine noter tespiti yapılacakmış. Ne gerek var? Geldiğinde yolla paf takıma bitsin futbol hayatı. Ne zannediyor bu adam kendini. John Terry, Rio Ferdinand, Puyol felan mı? Gel deniyorsa geleceksin!
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Trabzon Jabi'yi bekliyor!

Trabzonspor´da, Afrika Uluslar Kupası´na giden Gineli oyuncu Daouda Jabi, halen bordo-mavili takıma dönmedi.
                12.2.2008

Kulüp profesyonel şube menajeri Necmi Perekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Jabi’nin forma giydiği Gine Milli Takımı’nın çeyrek finalde elenmesinin ardından, bordo-mavili takımın Antalya’da yaptığı kampa katılmasını beklediklerini belirtti.
                Geçen hafta çarşamba gününe kadar bu futbolcunun Antalya kampına katılmasını beklediklerini ifade eden Perekli, "Ancak, Jabi kampa gelmedi. Biz de Antalya kampında noter tespiti yaptırdık. Bursaspor maçının ardından Ankaragücü maçının hazırlıklarına başlayacağız. Bu akşamki antrenmana da katılmazsa bu futbolcu için yine noter tespiti yaptıracağız" diye konuştu.
                MOAWAD ÇAĞRILDI
                Afrika Uluslar Kupası’nda şampiyon olan Mısır Milli Takım formasını giyen Sayed Moawad’ın ise Trabzon’a gelmesi istendi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın Moawad’ı Trabzon’a çağırdığı ve 1-2 gün içinde bu futbolcunun büyük olasılıkla kente geleceği öğrenildi.

moawad tamamda;jabi ısrarla KAŞINIYOR...
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Meslek etiği açısından iğrenç.Kendimden örnek vereyim:İzinden değil bir hafta iki gün geç dönsem kendimi kapıda bulurum herhalde.Gereken neyse geciktirilmeden uygulanmalı.Geciken adalet adalet değildir.Hem takım arkadaşlarına hem camiaya karşı ayıptır bu geç dönüşleri.Burası Erciyes değil birileri acilen hatırlatsın lütfen...
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• bu adam nasıl insan sen bir iş yapıyorsun o zaman iş yerine zamanında git para istemeye gelince istiyorsun sanki çok iyi top oynuyor hemen sözleşmesi fesh edilmeli

Yorum

• alistim artik benim icin gayet dogal bu oyuncunun böyle yapamsi onun icin ona kizmiyorum...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• yattarayı bile yola getirdiler bu adamı bi düzeltemediler.

Yorum

• muhmetemelen tatil yapıyordur şimdi.....

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            alistim artik benim icin gayet dogal bu oyuncunun böyle yapamsi onun icin ona kizmiyorum...
                            ben biliyorum senin neden kizmadigini.yabancilara karsi ayri bir sempatin var galiba.ismi tayfun cora olsaydi herhalde verip veristirirdin ona.sen bir aralar jabiyide cok savunuyordun ne oldu?bir yorumunda jabinin türkiyenin en iyi sagbeki oldugunu savunuyordun.hala ayni görüstemisin?
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• jabi bence şu an Türkiyede nerdeyse en iyi sağ bek oyuncusu ama eğer böyle yapacaksa yollasınlar gitsin.kimse vazgeçilmez değildir.

Yorum

• bmn nin haber bölümünde 4 gündür haber alınamadığı yazıyor.

jabi nin sonunu hiç iyi görmüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X