Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• acaba bursa maçında oynayacakmı;daha doğrusu bursa maçına gelecekmi.?
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      acaba bursa maçında oynayacakmı;daha doğrusu bursa maçına gelecekmi.?
      adam daha türkiyeye bile ayak basmadi.bu gidisle a.gücü macinda bile sahada olmayacaktir.bu adamin trabzonsporda mutlu olmadigi zaten her defasinda gec gelmesinden belli.soruyorum size siz calistiginiz yerde belirli zamanlarda sürekli gec gelseniz akibetiniz ne olurdu?bu adama hicbirsey olmuyor ya ona hayret ediyorum.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        adam daha türkiyeye bile ayak basmadi.bu gidisle a.gücü macinda bile sahada olmayacaktir.bu adamin trabzonsporda mutlu olmadigi zaten her defasinda gec gelmesinden belli.soruyorum size siz calistiginiz yerde belirli zamanlarda sürekli gec gelseniz akibetiniz ne olurdu?bu adama hicbirsey olmuyor ya ona hayret ediyorum.
        valla cafer abi bu adamların kanında var böyle disiplinsizlik.yapacak bişe yok;ya tıpış tıpış gelir ya da kovulur.tıpkı senin sorduğun sorudaki gibi.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• ya neden gelmiyor bu adam yaa
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Sene sonu gidici listesine girmistir. Haberi yok galiba Sadri Baskan böyle adamlari hayatda sevmez.
            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sene sonu gidici listesine girmistir. Haberi yok galiba Sadri Baskan böyle adamlari hayatda sevmez.

açıkcası gitmesini istemediğim topçulardan...

çünkü takıma faydalı olabilecek kapasiteye sahip;ama gel gör ki disiplinsiz...

Yorum

• ya ginede ne var ben onu anlamadım her yer kuru toprak burda hayat var trabzon gibi şehir dururken orda kafasına göre takılıyor
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak dancu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sözlerine dikkat et, edep öğretmeyeyim sana yaşın 18!
                  bu konuda da senle tartışmayacağım çünkü takip, analizin sıfır
                  sana cevap da yazmayacağım istersen uzatma...
                  tayfun'un notunu deplasmandaki famagusta macinda vermis olmaliydiniz bence..eller'in yerine oyuna girip 10 dakikada ipimizi ceken adamdi..
                  bu sezon yedigimiz gollerdeki katkilarini da iyi ANALİZ etmek lazim..
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya ginede ne var ben onu anlamadım her yer kuru toprak burda hayat var trabzon gibi şehir dururken orda kafasına göre takılıyor
                    üle bence nemden hoslanmiyo pek..
                    ama iyi topcu allah'i var..cok begeniyorum..
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Gine maçlarını takip eden arkadaşlar. Nasıl oynadı bizim kara uşak?
                      FxY

Yorum

• Yattaradan beter çıktı
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Oynadığı maçlarda Erdinç ve Tayfun'dan kazmalık konusunda pekde geri kalmadığını düşünüyorum. Afrika Kupasın'dan elenen ülke futbolcularının bu hafta La Liga ve Premier ligde maça çıktıklarınıda görünce bu adamın kaprislerini neden çekiyoruz diye düşünmek lazım. Bu kadar sabrı Musampa'ya gösterseydik eminim takımı sırtlayabilecek kapasiteye gelirdi. Sezon sonunda gönderilecek kazmalar listesinde mutlaka olmalı.
                          Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• bu adam hala gelmedimi bir hala kovulmadımı iki.

Yorum

• klubun parasına yazık sezon sonu yollanmalı anlamıorumkı hatır ıcın mı transfer yapıolar...bu adam gıtsın ya oynadıgınıda gormedımm zaten bıde kurtarıcı dıe alıolar onune gelene şanlı trabzonspor formasını gıydırıolar ne iş yaw
                              BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• Üstüne açıklamada yapılmıyor bu ne rezilliktir. Gine'nin maçları biteli 1 hafta geçti. Hadi 3-4 gün izin verilmesi normal ama 8 gün geçmiş pes artık...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X