kupada 2 maçını izledim...son derece yetersiz ve güçsüz...kondisyonu alt seviyede...60 dk dan sora dili dışarı cıkıyordu..bide kapris yapmıyomu...yav sen kimsin de her seferinde disiplinsiz davranıslar sergiliyosun...cafu kesildi başımıza...bence kadroya alınmamalı sene sonundada gonderilmeli...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Daouda Jabi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Birisi dürtsün şu adamı. Yönetim değişti, yeni başkan böyle şeyleri sevmez desin. Yoksa geleceği yok
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
umarım en kısa zamanda takıma katılır;yoksa onada verdiğimiz paralar boşa gidicek...En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 12.02.2008, 22:28.
Yorum
-
Ooo Antalya kampına beklenmiş gelmemiş, noter tespiti yapılmış. Bu akşam ki antrenmana da gelmezse yine noter tespiti yapılacakmış. Ne gerek var? Geldiğinde yolla paf takıma bitsin futbol hayatı. Ne zannediyor bu adam kendini. John Terry, Rio Ferdinand, Puyol felan mı? Gel deniyorsa geleceksin!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Trabzon Jabi'yi bekliyor!
Trabzonspor´da, Afrika Uluslar Kupası´na giden Gineli oyuncu Daouda Jabi, halen bordo-mavili takıma dönmedi.
12.2.2008
Kulüp profesyonel şube menajeri Necmi Perekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Jabi’nin forma giydiği Gine Milli Takımı’nın çeyrek finalde elenmesinin ardından, bordo-mavili takımın Antalya’da yaptığı kampa katılmasını beklediklerini belirtti.
Geçen hafta çarşamba gününe kadar bu futbolcunun Antalya kampına katılmasını beklediklerini ifade eden Perekli, "Ancak, Jabi kampa gelmedi. Biz de Antalya kampında noter tespiti yaptırdık. Bursaspor maçının ardından Ankaragücü maçının hazırlıklarına başlayacağız. Bu akşamki antrenmana da katılmazsa bu futbolcu için yine noter tespiti yaptıracağız" diye konuştu.
MOAWAD ÇAĞRILDI
Afrika Uluslar Kupası’nda şampiyon olan Mısır Milli Takım formasını giyen Sayed Moawad’ın ise Trabzon’a gelmesi istendi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın Moawad’ı Trabzon’a çağırdığı ve 1-2 gün içinde bu futbolcunun büyük olasılıkla kente geleceği öğrenildi.
moawad tamamda;jabi ısrarla KAŞINIYOR...
Yorum
-
Meslek etiği açısından iğrenç.Kendimden örnek vereyim:İzinden değil bir hafta iki gün geç dönsem kendimi kapıda bulurum herhalde.Gereken neyse geciktirilmeden uygulanmalı.Geciken adalet adalet değildir.Hem takım arkadaşlarına hem camiaya karşı ayıptır bu geç dönüşleri.Burası Erciyes değil birileri acilen hatırlatsın lütfen...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
yattarayı bile yola getirdiler bu adamı bi düzeltemediler.
Yorum
-
ben biliyorum senin neden kizmadigini.yabancilara karsi ayri bir sempatin var galiba.ismi tayfun cora olsaydi herhalde verip veristirirdin ona.sen bir aralar jabiyide cok savunuyordun ne oldu?bir yorumunda jabinin türkiyenin en iyi sagbeki oldugunu savunuyordun.hala ayni görüstemisin?İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealistim artik benim icin gayet dogal bu oyuncunun böyle yapamsi onun icin ona kizmiyorum..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
bmn nin haber bölümünde 4 gündür haber alınamadığı yazıyor.
jabi nin sonunu hiç iyi görmüyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum