Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bikere de erken gelsen jabi bey
    Bordomavi.net

Yorum

• Çok iyi bir oyuncu fakat takıma gram faydası olmadı, sezon sonuna kadar hareketleri gözlemlenip aynı şekilde devam ederse kesinlikle kendisine yol verilmeli.

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyefendi teşrif etmişler sonunda. Bu hafta sağ ve solbek oyuncularımız cezalı, Sayed de gelse bari...

Jabi antrenmanda!

Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına başlarken Gineli oyuncu Jabi, Trabzon'a dönerek antrenmana katıldı.

12 Şubat 2008, 22:45

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, hafif sakatlığı bulunan Gökdeniz katılmadı. Sakatlığı nükseden Tolga Seyhan ise antrenmanı tamamlayamadı. Bordo-mavili futbolcular idmanda, pas çalışmasının ardından yarım alanda çift kale maç yaptılar.

-JABI, TRABZON'DA-
        Afrika Uluslar Kupası'nda Gine Milli Takımı forması giyen bordo-mavili takımın futbolcusu Daouda Jabi, Trabzon'a döndü. Geçen hafta gelmesi beklenen, ancak gelmediği için noter tespiti yaptırılan futbolcu, bu akşamki antrenmanda yer aldı. Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürecek.

ajansspor

Haydi Hayırlısı..

(UEFA)

Yorum

• Can çıkar huy çıkmaz...
          Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben biliyorum senin neden kizmadigini.yabancilara karsi ayri bir sempatin var galiba.ismi tayfun cora olsaydi herhalde verip veristirirdin ona.sen bir aralar jabiyide cok savunuyordun ne oldu?bir yorumunda jabinin türkiyenin en iyi sagbeki oldugunu savunuyordun.hala ayni görüstemisin?
            hic alakasi yok egitimi olan bi arkadas olsa baska türlü konusurum ama afriklai GUINEA ülkesinden bi futbolcu gelmis ve profesyonelik nedir bilmez vs. vs. onun icin fazla kizmiyorum ama egitim seviyesi üst düzeyde bi ülkeden olsa ozaman baska derim..tayfun`la ne alakasi var simdi adam kendi ülkesine gec gelecek hali yok

JABI`bence halanda iyi bi sag bek bence en iyi sag beklerden birisi ama bu sene beklenmeyen bi GÖKHAN GÖNÜL cikti onun icin en iyisi diyemem ama en iyilerinden birisi...

ama profyosoneligi sifir ama buda gayet dogal...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• niye geldıkı varlıgı ile yoklugu bır zatenn yollayın sezon sonu yollayabılırsenızz
              BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• İlk olarak surmeneli_keles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                niye geldıkı varlıgı ile yoklugu bır zatenn yollayın sezon sonu yollayabılırsenızz
                bunun yerine kazanıp,takıma fayda sağlatmak daha iyi değilmidir;ki daha doğru düzgün bile ilk 11 oynamadı,yokluğu-varlığı bir demek için erken.

bence yanalın vazgeçilmezleri arasına girmeli.iyi işler yapıcaktır.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bende Jabi'yi kazanmaktan yanayım ama doğru dürüst ilk 11 oynamadı demek yine hafıza sorunları olduğunu gösteriyor bize.. ZD döneminde en az 2 Ersun Yanal döneminde ise en az 3-4 olmak üzere bu adam 5-6 maça ilk 11 başlamıştır.. İleri çıkışları ve ayak içi yumuşak pas alış verişleriyle hoşuma gitmişti ama kademede çok ağır kalması dezavantaj tabii..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Sezon sonuna kadar kado dışı bırakılmalı.Zaten bi katkısı olmadı anlasın anya yı konya yı
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bende Jabi'yi kazanmaktan yanayım ama doğru dürüst ilk 11 oynamadı demek yine hafıza sorunları olduğunu gösteriyor bize.. ZD döneminde en az 2 Ersun Yanal döneminde ise en az 3-4 olmak üzere bu adam 5-6 maça ilk 11 başlamıştır.. İleri çıkışları ve ayak içi yumuşak pas alış verişleriyle hoşuma gitmişti ama kademede çok ağır kalması dezavantaj tabii..

bu 5 maçlık bi süre,bi topçuyu tanımak için yeterli bir süreç olmasa gerek.

herşeyden önce düzenli ve istikrarlı bir şekilde oynatılmadıktan sonra jabi hakkında fikir beyan etmek saçma olsa gerek.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• oynasa belkide yattarayla birlikte TÜRKİYEnin en iyi sağ tarafını oluşturacaklar ama ikisini aynı anda oynamak isterken bulmak çoookkk zor

Yorum

• kendisini her ne kadar begenmesemde gec kaldigi icin kadro disi birakilmasinin bize ve kendisine bir fayda saglamayacagini düsünüyorum.bu haftaki macta ilk 11 de oynatilmasi gerektigine inaniyorum.kendisinde varoldugu söylenen yetenekleri görmek adina.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kendisini her ne kadar begenmesemde gec kaldigi icin kadro disi birakilmasinin bize ve kendisine bir fayda saglamayacagini düsünüyorum.bu haftaki macta ilk 11 de oynatilmasi gerektigine inaniyorum.kendisinde varoldugu söylenen yetenekleri görmek adina.

................

hay ağzına sağlık cafer abi.özelliklede son cümlene katılıyorum.

Yorum

• bana öyle geliyorki jabi ersun yanalin ilk 11 de düsünmedigi bir futbolcu,baksaniza tayfun cezali ve buna ragmen ferhat oynatildi.kisisel fikrim ersun yanalin sahada kendisini trabzonsporla bütünlestiremeyen futbolcularla calismak istemedigidir.jefferson örnegine de bakarsak jabi nin genelde oynatilmamasinin asil nedeni budur.jabinin sezon sonunda gidici olduguna inaniyorum.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bence jabi guzel oynuyo
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X