Sağ da pek sırıtmıyor. Güçlü ama biraz ağır. Gene de nem umutluyum. Yıllardır bu mevkide oynayan futbolculardan verim alamadık. Jabi boşluğu dolduracak gibi hadi bakalım :-)
Ma bu takımın sorunu hücümda savunmamızda yeterince adam var bize kesin forvet,solbek ve hücüm orta saha oyuncusu lazım.
Benim olumsuz görüşüm devam ediyor.Ferhat'tan hiç bir fazlasını göremedim henüz.
Bu konuda katilmiyorum jabi gerektiginde ters kademeyede giriyor ve uzun boyunun avantajiyla kafa toplarindada iyi daha 2 mac oldu bence sagbekte cok iyi bir isim
şu anda takımın en diri ve en iyisi bence. ama biraz ağır. hızlanması lazım. ve biraz daha garanti oynaması lazım. defanstan adam gibi top çıkarabilen bekimiz var mı? Jabi biraz daha geliştirirse kendini daha iyi olacak.
TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz... Ahmet FıraTSerdar BAHAR
Fiziği çok iyi güçlü fakat ağır.Bunun yanında arkasına epey bi adam sarkıtıyor o zaman da kademe için göbekten biri eksiliyor.Buna daha çok dikkat eder ve çabukluk kazanırsa iyi olur gibi.
"İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"
jabi çok rahat oynuyor.oftaş maçında defansda tek adam olduğu halde çalım yaptı ve kaybetti.sonra hücümü çok düşünüyor.ama yinede ferhat ufukhan ve musa da n iyidir
defanstan çıkarken yerden ayağa paslarla oynamaya devam ederse kesik yer yakında Ziya Doğan sevmez öyle şeyleri bir bek nasıl olur Celaleddin'e baksın öğrensin forma selamati açsısından.Dan dun yapmayan bek fazla dayanamaz.
kademeleri iyi,fiziği iyi ileri çıkmak istiyordur Ziya bırakmıyordur kesinkes.
böyle bi tanede sola bulsak tamamdır defansın işi...
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Yorum