Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    huylu huyundan vazgecermi?bu adamin bir kerede zamaninda ülkesindan döndügünü gördükmü?görecegimizide zannetmiyorum.bu seferki gec kalma bahanesini simdiden düsünebiliyorum.kupadan elendik ama kampimiz devam ediyordu diyecektir.bos yere yabanci kontenjanimizi kapliyor.sezon sonu gitmesi gerekenlerden biridir kendisi.kimse cikipda hala bu adami savunmasin.
    Aynen öyle. Sezon sonunda gönderilmesi gerek.
    Bu ne bicim futbolcu adam her zaman milli takim kampinda olur mu. Söyle bi 2-3 üst üste izleyemedik adami...
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bu herif de benden uyuşukmuş yaw. Bir gitti mi daha bekle ki gelesin...
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• yine gidiş o gidiş...

galiba bu gineliler takımda farklı olmaya çalışıyolar...
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk devre kendisinden bir şey anlamadık, ama görev aldığı maçlarda çok da sırıtmadı. En azından Tayfun'dan iyidir galiba.

Yorum

• stoper

arkadaşlar jabi bence kesin stoper oynaması lazım bu takımda yanında çağdaş sağda serkan solda mowad ayman ön libero solda barış sağda yattara aymanın önünde gökdeniz ilk topları alıp ileriye kulanması lazım bu arada gerizekalılar becerip iki adam daha alsalardı takım ikinci yarı uçardı

Yorum

• İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlk devre kendisinden bir şey anlamadık, ama görev aldığı maçlarda çok da sırıtmadı. En azından Tayfun'dan iyidir galiba.
              galibası yok;tayfundan kat kat iyi...
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Iyide Tayfun sag bek degil stoper...
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• başımızın yeni belası.inadınamı yapıyorlar bu geç gelme işini.

Yorum

• jabi yattaraya kötü örnek oluyorsun böyle giderse para alamayacak arkadaş

Yorum

• Kulupte başı boşluk almış başını gidiyor.
                      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• böyle yapacaksa ben istemiyorum bu adamı
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bu adamlarin genlerinde var galiba !!!
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• yattara öyle değil ama yani bunun kadar değil hiç değilse
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Geçenlerde bir spor programında bizim eski antrenörümüz Yılmaz Vural bu konuda maduriyetini dile getiriyordu.Afrikalı Futbolcular konusunda hayli dertli görülen Vural anlatımlarıyla ve uslubuyla bir anda stüdyoyu kırdı geçirdi.Şovmen Vural aslında antrenörlükten çok sahnede başarılı olur gibime geliyor ya ne hikmetse bir elinden tutan olmadı galiba...

'' Nedir bu afrikalılardan çektiğimiz kardeşim.Adamlara o kadar para veriyoruz parayı alırken profesyoneller ama iş futbola gelince amatör.Kardeşim memleketine giden her afrikalı muhakkak bir hafta uçağı kaçırıyor.Bu kadarda olmaz .Madem çok seviyon afrikanı orada kalsana ,ne diye bizim memlekete geliyorsun..'' Alemsin Yılmaz Hoca....
                              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu adamlarin genlerinde var galiba !!!
                                aynen öyle...kanlarında var kanlarında.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X