Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu resimdeki kim o zaman?

Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• iyi hoşta bu resim nezaman çekilmiş acaba tarih söylermisin?
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Resmi siteye bakarsan bu akşam...

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
        Trabzon bir sevda,

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

4 gündür haber alınamıyor haberinide bmn den okudum ama...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• kovsunlar gitsin.ne ahlaksız topcuymuş bu adam.erciyese duyduğu saygıyı bize göstermedi.saygısız herif.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              4 gündür haber alınamıyor haberinide bmn den okudum ama...
              Valla bende resmi sitedeki manşet haberinde resmini görünce şaşırdım. Kaldı ki insan iki satır yazı yazar Jabi Trabzon'a döndü diye. Sadece resim koymuşlar...
              Trabzon bir sevda,

Yorum

• bence bu adamı asalım hatta keselımmmmm

arkadaslar sacmalamayın yenı yıonetım bu ısı cozecektır buyuk olcude para almadıgından sesımızı cıkaramıyoryuzdur
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Valla bende resmi sitedeki manşet haberinde resmini görünce şaşırdım. Kaldı ki insan iki satır yazı yazar Jabi Trabzon'a döndü diye. Sadece resim koymuşlar...
                  bence döndüğüne dair gözlerimizle görmeden emin olmayalım.

Yorum

• Afrika yaramamış. İyice kararmış sanki
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Beyefendi teşrif etmişler sonunda. Bu hafta sağ ve solbek oyuncularımız cezalı, Sayed de gelse bari...

Jabi antrenmanda!

Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına başlarken Gineli oyuncu Jabi, Trabzon'a dönerek antrenmana katıldı.

12 Şubat 2008, 22:45

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, hafif sakatlığı bulunan Gökdeniz katılmadı. Sakatlığı nükseden Tolga Seyhan ise antrenmanı tamamlayamadı. Bordo-mavili futbolcular idmanda, pas çalışmasının ardından yarım alanda çift kale maç yaptılar.

-JABI, TRABZON'DA-
                      Afrika Uluslar Kupası'nda Gine Milli Takımı forması giyen bordo-mavili takımın futbolcusu Daouda Jabi, Trabzon'a döndü. Geçen hafta gelmesi beklenen, ancak gelmediği için noter tespiti yaptırılan futbolcu, bu akşamki antrenmanda yer aldı. Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürecek.

ajansspor
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Afrika yaramamış. İyice kararmış sanki

........

dönmüş galiba;ne mutlu bize.

Yorum

• hic dönmeseydi

Yorum

• Dünyanın en iyi futbolcusuda olsan profesyonel olmayınca hiçbir halta yaramıyor işte.
                            BMN TRABZON

Yorum

• Gerçekten profesyonellik çok önemli. Ama Afrika'lı ve uzak doğulu oyuncularda bu çok daha fazla oluyor. Avrupa'lı oyuncularda bu tür davranışları az görüyoruz. Ama gerçekleri konuşacak olursak, Jabi Yattara ile aynı kanatta çok iyi anlaşıyor. Ve Tayfun'un sağbekteki performansının yanında çok daha etkili oynuyor özellikle de hücum yönünde...
                              Trabzon bir sevda,

Yorum

• futbolcular yeni gelen yönetimin agirligini hissetikleri anda böyle seyler birdaha olmaz diye düsünüyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X