sen busun be tony
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoştaki arkadaşına pas atmak yerine zoru seçti. Defansa da yardıma gelmiyordu. Tam kumandayı atacaktım, golü attı.
Böyle bir oyuncu...
Yorum
-
İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttığı gol nasıl açıklanır bilmiyorum. Bir futbolcu bir adım önde olsa o çarpışmalar denk gelmeyecek
Ama bizim taraftar beğenmiyor kendisini.
Her mac 2 adam tutuyor nwakameyi farkındamısınız.
Ligin tartışmasız en özel oyuncusudur.
Nwakameyi begenmyeneler yerine c.ronalda veya mbappe istiyor galiba.
Yorum
-
Biraz vites arttırınca tek kişilik ordu oluyor.
Yorum
-
Wakaemenin yeteneğine kimse laf edemez, lakin haftalardır ezdiği topları gördükçe kafayı duvarlara vuruyorum. bugün de ilk yarı ezdiği topların yarısını gol yapsa ilk yarı maç kopardı. attığı gol büyük şans. attırdığı gol ise beklediğimiz özlediğimiz alıştığımız ama son maçlarda göremediğimiz Wakaeme golu idi. O topun ordan çıkması inanılmaz. Çok değişik farklı bir adam.from BOGAZIÇI
Yorum
-
Ölüsü ligde 10 gol 10 asist yapar. Double-double reis.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasketbol bilen adamsın, Westbrook teşbihi sence de kendisine tam oturmuyor mu ağabey?. Çünkü Westbrook üst düzey yeteneğine karşın tam bir aptal. Basketbol IQ'su sıfıra yakın. Wakeme daha çok Pj Tucker gibi mesela. Yaşlı çok enerjik değil ama iş bitirici
ve de çok zeki.
2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
Şubat-Mart-Nisan aylarında gaza bastığını biliyoruz. Bunlar ısınma turuydu.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum