Tam manasi ile bitik..daha düzelmez yaş icabi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
En son smart tarafından düzenlendi; 28.01.2021, 14:33.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok fazla top ezdi ama kendisinden vazgeçmek zor.
Yorum
-
İlk olarak mkmoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam manasi ile bitik..daha düzelmez yaş icabi
Yorum
-
İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam olmazsa rakip sahada topla oynama süremiz %70 oranında azalır sanırım. Fazla sorumluluk alıyor çünkü yanında pas verebileceği kimse olmuyor.
Geri oynasa suç olur. Sorumluluk alıp bir şeyler denediği için yine suçlu oluyor.
Orta sahamızın oyunun ofansif yönünü biraz daha fazla oynamaları gerekiyor ki Nwakayeme de topla daha az oynamak zorunda kalsın.
Yorum
-
Şunu farkettim Marlon habire koşu yapıyor ve nerdeyse hiçbirinde Nwakaeme Marlon'un koşu yoluna pas filan atmıyor. Ama nadiren de olsa bunu yaptıklarında Marlon önünde güzel boş bir koridor buluyor. Kale arkası çizgisine paralel olarak kaleye iyice yaklaşıp top cezasahasına doğru çevirmek ve tek dokunuşla gol vuruşu için iyi bir altyapı hazırlanmış oluyor. Bu tip gol neredeyse hiç atmıyoruz ama bu ligdeki defans yapısına bakarsak en rahat gol olabilecek bir iki pozisyondan biri bu taktik... Nwakaeme dün akşam normalin üzerinde yoruldu inşallah BJK maçında yokları oynamaz...
Yorum
-
35 yaşındaki başka oyuncuları izliyoruz bir top kaybı yaptıkları anda hırs yapıp topu geri kazanmak için uğraşıyorlar. Nwakaeme topu kaptırdığı anda oyundan bir anda kopuyor. Beni rahatsız eden nokta top kayıplarından ziyade bu umursamazlığı. Ha enerjisini saklıyor diyenler var ama Hoca bu konuda nasıl düşünüyor merak ediyorum. Bu sezon sadece yeteneği ve oyun zekasıyla katkı yapıyor eski hırslı görüntüsünden uzak...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak bu kadar durgunluk hiç hoş değil, Vodafone Arena'da sendeyiz artık.
Tam olarak Westbrook gibi, "Win or die with Nwakaeme" modunda artık. Onsuz olmuyor ama bâzen onla da olmadığı oluyor.
Emeklerine sağlık
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum