Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tam manasi ile bitik..daha düzelmez yaş icabi

Yorum

• Futbol takımımızın transfer dönemine ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği ve kaynak gösterilmesi kaydı ile paylaşım yapılan forum bölümüdür...
      En son smart tarafından düzenlendi; 28.01.2021, 14:33.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok fazla top ezdi ama kendisinden vazgeçmek zor.
        Aynen öyle hocam.Bu adam özel bir oyuncu.Vazgeçmek çok zor.

Yorum

• İlk olarak mkmoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tam manasi ile bitik..daha düzelmez yaş icabi
          Bitik olduğu doğrudur ama yerinde oynayan Bilal,Diabete ve Sarı gibi amatörleri gördükten sonra bu adama kızamıyorum.

Yorum

• İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu adam olmazsa rakip sahada topla oynama süremiz %70 oranında azalır sanırım. Fazla sorumluluk alıyor çünkü yanında pas verebileceği kimse olmuyor.

Geri oynasa suç olur. Sorumluluk alıp bir şeyler denediği için yine suçlu oluyor.

Orta sahamızın oyunun ofansif yönünü biraz daha fazla oynamaları gerekiyor ki Nwakayeme de topla daha az oynamak zorunda kalsın.
            Üst seviye bir 10 numara ve üst düzey bir santraforla oynasa efsane performanslar çıkarabilir.Ekubanla birlikte takımda rakibin üzerine giden,adam eskiltmeye ve şut imkanı aramaya çalışan 2.oyuncu.

Yorum

• Reis fazla kasmadı, bjk maçını bekliyor, karga avı var.

Yorum

• Şunu farkettim Marlon habire koşu yapıyor ve nerdeyse hiçbirinde Nwakaeme Marlon'un koşu yoluna pas filan atmıyor. Ama nadiren de olsa bunu yaptıklarında Marlon önünde güzel boş bir koridor buluyor. Kale arkası çizgisine paralel olarak kaleye iyice yaklaşıp top cezasahasına doğru çevirmek ve tek dokunuşla gol vuruşu için iyi bir altyapı hazırlanmış oluyor. Bu tip gol neredeyse hiç atmıyoruz ama bu ligdeki defans yapısına bakarsak en rahat gol olabilecek bir iki pozisyondan biri bu taktik... Nwakaeme dün akşam normalin üzerinde yoruldu inşallah BJK maçında yokları oynamaz...

Yorum

• 35 yaşındaki başka oyuncuları izliyoruz bir top kaybı yaptıkları anda hırs yapıp topu geri kazanmak için uğraşıyorlar. Nwakaeme topu kaptırdığı anda oyundan bir anda kopuyor. Beni rahatsız eden nokta top kayıplarından ziyade bu umursamazlığı. Ha enerjisini saklıyor diyenler var ama Hoca bu konuda nasıl düşünüyor merak ediyorum. Bu sezon sadece yeteneği ve oyun zekasıyla katkı yapıyor eski hırslı görüntüsünden uzak...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Wakayi seviyorum. Sözleşmesi uzatılacak diye duydum.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bak bu kadar durgunluk hiç hoş değil, Vodafone Arena'da sendeyiz artık.
                      Eyvallah reis...

Tam olarak Westbrook gibi, "Win or die with Nwakaeme" modunda artık. Onsuz olmuyor ama bâzen onla da olmadığı oluyor.

Emeklerine sağlık

Yorum

• Bir kere de şu Marlon'un koşularını değerlendir be adam.
                        diğerlerinden farklı...öteki...
                        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Dayı ne yaptın yav, en son Yattara, Adem Büyük’ü bu hale düşürmüştü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          trabzonspor

Yorum

• Bu ligin sefiri
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Şu asisti yapacak bir adamın varsa, sahada uyusa bile ses etmeyeceksin.

Yorum

• Tek başına İstanbulda derbi alıyor herifçioğlu,sana ne desek az,bu yeteneğin yeri CL maçları.
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X