Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sen busun be tony

Yorum

• Ezdiği topların en önemli sebebi tek başına olması.
      Biraz da bencillk yok değil tabii. Özellikle Marlon'a pas atmamaya yemin etmiş gibi.
      Saygı duyulacak katkı veriyor

Yorum

• Boştaki arkadaşına (Özellikle Marlon ve Flavio) pas atmak yerine zoru seçti hep. Defansa da yardıma gelmiyordu. Tam kumandayı atacaktım, golü attı.

Böyle bir oyuncu...
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Boştaki arkadaşına pas atmak yerine zoru seçti. Defansa da yardıma gelmiyordu. Tam kumandayı atacaktım, golü attı.

Böyle bir oyuncu...
          Basketbol bilen adamsın, Westbrook teşbihi sence de kendisine tam oturmuyor mu ağabey?

Yorum

• Attığı gol nasıl açıklanır bilmiyorum. Bir futbolcu bir adım önde olsa o çarpışmalar denk gelmeyecek
            TRABZONSPOR
            iyi ki varsın Eren Bülbül...
            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Attığı gol nasıl açıklanır bilmiyorum. Bir futbolcu bir adım önde olsa o çarpışmalar denk gelmeyecek
              Adam sözde ligin en iyi bekini her pozisyonda madara etti, yürüye yürüye geçti her seferinde adamı.
              Ama bizim taraftar beğenmiyor kendisini.
              Her mac 2 adam tutuyor nwakameyi farkındamısınız.
              Ligin tartışmasız en özel oyuncusudur.
              Nwakameyi begenmyeneler yerine c.ronalda veya mbappe istiyor galiba.

Yorum

• Semih Sayginer 3 bant.

Yorum

• Biraz vites arttırınca tek kişilik ordu oluyor.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Sezon genelinde bildiğimiz Nwakaeme 'yi izlemediğimiz doğru ancak bu yetenekte bir adamın varsa ses etmeyeceksin. Top kaybetse bile bir bildiği vardır, bir şekilde toparlar rahatlığıyla izliyorum. Seni bu forma ile izlemek büyük şans.

Yorum

• Bana, seni hatırlatıyor
                      TRABZONSPOR
                      iyi ki varsın Eren Bülbül...
                      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Wakaemenin yeteneğine kimse laf edemez, lakin haftalardır ezdiği topları gördükçe kafayı duvarlara vuruyorum. bugün de ilk yarı ezdiği topların yarısını gol yapsa ilk yarı maç kopardı. attığı gol büyük şans. attırdığı gol ise beklediğimiz özlediğimiz alıştığımız ama son maçlarda göremediğimiz Wakaeme golu idi. O topun ordan çıkması inanılmaz. Çok değişik farklı bir adam.
                        from BOGAZIÇI

Yorum

• Ölüsü ligde 10 gol 10 asist yapar. Double-double reis.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Basketbol bilen adamsın, Westbrook teşbihi sence de kendisine tam oturmuyor mu ağabey?
                            Abi naçizane ben de basketbol biliyorum ve alakası yok . Çünkü Westbrook üst düzey yeteneğine karşın tam bir aptal. Basketbol IQ'su sıfıra yakın. Wakeme daha çok Pj Tucker gibi mesela. Yaşlı çok enerjik değil ama iş bitirici ve de çok zeki.
                            2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Şubat-Mart-Nisan aylarında gaza bastığını biliyoruz. Bunlar ısınma turuydu.
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• adamlara eziyet etti ayaküstü

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X