Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yerine oynayacak adam var, Advijaj...
    He, ne kadar oynar bilemem...

Donis, oynasın diyoruz ama sağda kimi oynatacağız? Şu an ilk 11 zar zor çıkartıyoruz.

Tony yorulunca kenara alıp yerine Doğan girebilir. Böylece Parmak'ı sağa atıp bu çocuğu sola geçirebiliriz.

Ama Doğan ne kadar performans gösterecek? Orası da ciddi soru işaretleri ile dolu. Açıkçası ben Doğan'a güvenmiyorum.

Boşta kalmış Fofana'yı alsalardı bugün böyle sıkıntılar yaşamayacaktık. Keza Adem Büyük...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Donis, oynasın diyoruz ama sağda kimi oynatacağız? Şu an ilk 11 zar zor çıkartıyoruz.

Tony yorulunca kenara alıp yerine Doğan girebilir. Böylece Parmak'ı sağa atıp bu çocuğu sola geçirebiliriz.

Ama Doğan ne kadar performans gösterecek? Orası da ciddi soru işaretleri ile dolu. Açıkçası ben Doğan'a güvenmiyorum.

Boşta kalmış Fofana'yı alsalardı bugün böyle sıkıntılar yaşamayacaktık. Keza Adem Büyük...
      şu ana kadar girdiği her maçta iyi oynadı doğan. neden güvenemiyorsun? İsmi Doğanildo olsaydı güvenirmiydin? Bence evet

Yorum

• Sözleşmeyi yeniden düzenleyip prim falan mı eklesek ne yapsak

Yorum

• adam şu anda resmen minikler nankatsu takımının tsubasası konumunda. onu da sürekli üç dört kişi markaja alırdı ne pas alacak ne pas atacak bi tane insan evladı bulamazdı etrafında garibim. bu da aynı. resmen bekleniyor ki üç dört kişiyi çalımlasın hatta üstüne drive shoot çeksin.
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Takımın en iyisi şu anda.

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şu ana kadar girdiği her maçta iyi oynadı doğan. neden güvenemiyorsun? İsmi Doğanildo olsaydı güvenirmiydin? Bence evet

Hayır, bu görüşe katılmıyorum. Girdiği her maçta iyi oynamadı.
              Bence yalnızca Fenerbahçe maçında iyi idi. İlk 11 başladığı maçta yetersiz bir futbolcu olduğunu gösterdi.
              Ben futbolcuları ismi ile değil, sahada verdiklerine göre değerlendiriyorum. İsim fantezim yok. Ama sizi bilemem.

Yorum

• Yatış döneminde .

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Kaçırdığı pozisyona rağmen asist ve golüyle galibiyeti getiren isimlerdendi. Ancak performans anlamında hâla beklentilerden uzak. Eskiden tren gibi gidip çizgiye inen Nwakaeme artık sürekli geri dönmek zorunda kalıyor...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ölüsü bile derbide 1 gol 1 asist yapıyor. Büyük maçlarda hep büyük oynadı seviyorum böyle adamları. Umarım sene sonu 6.5 m€ serbest kalma bedelini karşılayan çıkmaz. Novak Nwakaeme kanadını kolay kolay bulamayız..
                    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Zinciri kırdın umarım tekrar skorer kimliğini yansıtırsın, sana ihtiyaç çok
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Attığın golden sonra kırdığın zincirle biz de derin bir oh çektik. Haftaya Rize'de devâm etmeye ne dersin?

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Attığın golden sonra kırdığın zincirle biz de derin bir oh çektik. Haftaya Rize'de devâm etmeye ne dersin?

Artık acıma yok.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Yattara’dan sonraki en iyisi

Yorum

• rakipler yatsın kalksın dua etsin bu gol senin çıkış golun olmasın diye .
                              yoksa onlarda biliyorki trabzonspor amatör küme topu oynasa bile tek basına mac aldırırsın sen .
                              trabzonspor gecen yılda bunu yaşadı bu yılda yaşıyor .
                              3-4 maclık form dusuklugu olan , puan kayıplarının olası oldugu maclar oluyor . Wakaemenın tek basına tutup bizi bu süreçten kurtarması lazım .
                              gecen yıl bunu yaptı .
                              bu yılda yapabılır .
                              61

Yorum

• şut çekeceğin yerde pas attın sonra pas atacağın yerde şut çektin.

golün ve asistin özgüvenini tekrar kazandırmıştır inşallah sana çok ihtiyacımız var
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X