Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acunla anlaştıkları buydu heralde

Bonservisini alacak para yok, bari içerden göçertelim...

Sezon başından beri ne yapıyor belli değil, şu son olay çok büyük rezalet

Yönetim yok, Ünal gibi herşeyi takip edip takımı derleyip toparlayan hoca yok, başıboşluk ve bunlar var işte...
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Şu takima karakterli adam getiremedik bir turlu, en karakterli gorunenleri bile ya transfer döneminde ya önemli maclarda bizi satiyor.

Yorum

• Ali babanın çiftliğinde kafasına göre takılıyor işte.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Yorumlara bak
          2 sezonda toplam 80 civarı maça çıkan,antreman kaçırmayan
          Sturridge ömür Ekubanlar sakatlıktan dökülürken haftaiçi haftasonu Sörloth ile birlikte 3 günde bir maça çıkıp takımı ayakta tutan, klupte birgün huzursuzluk çıkarmayan Nwakaeme sorunlu Afrikalı olmuş

İşte yönetimin beceriksizliği Nwakaeme gibi oyuncuyu bile taraftarın gözünde ne gale getirdi.

Adamın gözleri önünde mis gibi takımı dağıttılar.Şu takımın başına hoca getirmemeye yemin ettiler.Nwajaeme kendisi adına müthiş rakamlarla geçen 2 yılın ardından ne şampiyonluk gördü ne Avrupa'ya gidebildi doğru düzgün

Ben kendisine kızmıyorum
          En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 17.10.2020, 23:13.
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• lan madem ozel ucakla adam goturup getirebiliyorsunuz, ailesini getirseydiniz ya trabzon'a??
            vatan topraaa hasreti mi cekmis pasamm

Yorum

• 6 milyon euroya serbest kalacak diye korkarken bence 6 milyon euroya bile satamayacağız

Yorum

• Performans uzmanları nerde ön saflara alalım öyle kaçma yok.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence forvet oynatıp seneye biraz daha hızlı bir kanat oyuncusu bakılabilir.Bu adam forvette en az 20 gol atar her sene.
                  İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu adam forvet oynasın en az 20 golü var.Adam sandalyede oturarak şut atsa gol olacak nerdeyse.
                  Türkiyenin en iyi kanat oyuncusunu forvet oynatarak bitireceğiz galiba bu sezon öyle görünüyor.
                  Performans uzmanları nerde ön saflara alalım öyle kaçma yok.
                  Al kardeşim.

Waka'ya gelince Ünal hocanın Yusuf Sarı'dan aldığı katkıyı yürüyerek ligin içinden geçen adamdan alamıyorlar :ddd

Cem Yılmaz bi tane karakomik de bizim kulüp için çeksin. Çok iyi gider.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Al kardeşim.

Waka'ya gelince Ünal hocanın Yusuf Sarı'dan aldığı katkıyı yürüyerek ligin içinden geçen adamdan alamıyorlar :ddd

Cem Yılmaz bi tane karakomik de bizim kulüp için çeksin. Çok iyi gider.
                    İşgüzarlık yapma,benim ne demek istediğimi sen biliyorsun. Benim derdim bu adam neye göre memlekete gidiyor.

Yorum

• Tel reis üzdün.

(UEFA)

Yorum

• Erdol Hos'un dedigi gibi..

Madem durumu o kadar kötü degil di neden 15 dakika bile oynamadi...

Bu sabah antramana cikmis.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hocanın kafasındaki sistemde olmadığı söyleniyor. Hasta diyip kadroya alınmadıktan 10 saat sonra antrenmana çıkması bu iddiayı güçlendiriyor.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Büyük maçların tamamında oynamadı 1 senedir inş fb maçında oynar
                            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                            Louis D. Brandeis

Yorum

• Şikecilere karşı hep kötü oynuyor..
                              Keşke iyi bir sol kanat alsaydık.. Tony daha ekonomik kullanılirdik
                              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Bu yıl kendini hiç bulamadı. Eskiden 3 maç kötü oynasa dördüncü maç harikalar yaratır ve herkesi sustururdu. Umarım bir an önce toplar kendini.
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X