Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu sezonun en iyi oyunuydu,o bildigimiz nwaekeme'yi tekrar gorduk.hala cok top eziyor bunu biraz duzeltmesi gerekiyor ama biraz kipirdadiginda turkiye'de kendisini tutabilecek bir bek yok.bana gore ligin en iyi beklerinden olan rosier denen apaciyi yerden yere vurdu,hayata kusturdu.

Yorum

• Wakame napıyorsun?
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Etrafina iyi oyuncular koyalim sampiyonluk hedefiyle yola cikalim diyoruz ama bunu satip Castillo hayali kuranlar var. Adam sampiyon takim kanat forveti.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şunu izlerken çok eğlendim

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Basketbol bilen adamsın, Westbrook teşbihi sence de kendisine tam oturmuyor mu ağabey?
            Hangi açıdan Batuhan? Topu paylaşmamaları mı? İstatistik kağıdını dondurmaları mı?
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kode:
              https://makeagif.com/i/nTp4kZ
              Valla inşallah gelmez, transferde doğru hamleler yaptık şu ana kadar bana kalırsa hata olur.

Bu arada Tony'nin çalımını gif yapabilecek biri var mı?

Forvet için crivelli koita ve 3 isim daha varmış umarım 3 isim kalitelidir ve onlardan biri alınır.
              @Enaldo61
              En son smart tarafından düzenlendi; 01.02.2021, 15:11.

Yorum

• Geçen sene Sorloth'a bile güvenip pas vermeye başlaması 8-10 hafta sürmüştü.

Yorum

• Ronnie O’Wakayeme
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• adam fight club gibi ya, belli sınavlardan geçirmeden pas atma mertesbesine yükseltmiyor kimseyi. çok seçici.

Yorum

• Yorum

• İnanılmaz bir adam, geleli 3 yıl oldu ama hala her seferinde bizleri bile şaşırtmaya devam ediyor. Baştan aşağı saf yetenek, madenden çıkan altın gibi saf bir yetenek yani. Yıllardır karşısında çözüm üretebilen çok az savunmacı oldu, çok az kişiye karşı istediklerini yapamadığını gördük. Ama maç öncesi benim için tartışmasız ligin en formda beki olan Rozier'yi ve benim için lig MVP'si olan Josef'i bu hale düşürmesini gerçekten beklemiyordum. Bu adamı bulup da Türkiye'ye getirmek, bu forma altında oynatabilmek çok büyük şans. İnanılmaz bir şeysin abi sen...
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Yöneticilerden Nwakaeme'nin konusunun kilitlenmesini rica ediyorum.

Zira klavyenin tuşlarıyla bu adamı tarif edebilmemiz imkansız.
                          ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yöneticilerden Nwakaeme'nin konusunun kilitlenmesini rica ediyorum.

Zira klavyenin tuşlarıyla bu adamı tarif edebilmemiz imkansız.
                            Adam 3 yıldır ligin en iyi kanat oyuncusu.
                            Tarihimizin en iyi kanat oyuncusu.
                            Ama bazı taraftarlarımız beğenmiyor,ağır diyor, topu fazla tutuyor diyor ayağında.
                            Acaba nwakame degil de kimi istersiniz yerine.
                            Neymar mi mbappe mi.
                            3 istanbul takımında olsa bu adam 3 yıldır adama ne methiyeler duyulurdu, sabahtan akşama nwakame anlatılırdı spor kanallarında.
                            Adamın ayağına top gelince heyecanlanmayan var mi, ya da her top ona atılsın istemeyen var mi.sahsen her atagimizda atın topu nwakameye diyorum ben.
                            En son emre6117 tarafından düzenlendi; 01.02.2021, 14:17.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adam 3 yıldır ligin en iyi kanat oyuncusu.
                              Tarihimizin en iyi kanat oyuncusu.
                              Ama bazı taraftarlarımız beğenmiyor,ağır diyor, topu fazla tutuyor diyor ayağında.
                              Acaba nwakame degil de kimi istersiniz yerine.
                              Neymar mi mbappe mi.
                              3 istanbul takımında olsa bu adam 3 yıldır adama ne methiyeler duyulurdu, sabahtan akşama nwakame anlatılırdı spor kanallarında.
                              Açık ara türkiyenin en yetenekli en iyi futbolcusu. Beğenmeyen gitsin nkodou onyekuru thiam falan izlesin, bu adam bu lige çok fazla. Gidince anlarlar değerini.
                              ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• Müthiş maç çıkardı dün gece.Emeğine sağlık tel reis.

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X